94-åring firade födelsedag med fallskärmshopp men barnbarn och barnbarnsbarn

GOTT OCH BLANDAT. Eila Campbell från Pennsylvania i USA firade sin 94:e födelsedag med att hoppa fallskärm tillsammans med sitt barnbarn och barnbarnsbarn, rapporterar The Telegraph. 

Det var vid Hazleton Regional Airport i centrala Pennsylvania som födelsedagen firades i fritt fall för 94-åriga Eila Campbell. Iklädd en rosa overall, skyddsglasögon och svart mössa kastade hon sig ut från ett flygplan på drygt 3.000 meters höjd tillsammans med sitt barnbarn och barnbarnsbarn.

Fallskärmshoppen genomfördes i form av tandemhopp där tre instruktörer var ihopkopplade med kvinnorna.

Eila Campbell förklarade att hon insett att hon kanske inte skulle kunna vänta ytterligare ett år på att hoppa med tanke på hennes höga ålder. Hon berättar att hon ”älskade” upplevelsen och att hon tänker hoppa fallskärm igen.

– Wow, vinden är så otrolig. Det var jättebra, jag älskade det och jag ska göra det igen, säger damen och fortsätter: – Alla tycker jag är lite galen ändå så det spelar ingen roll…

4 thoughts on “94-åring firade födelsedag med fallskärmshopp men barnbarn och barnbarnsbarn

  1. tricket med gumman i fallskärm gjordes väl redan på ÅsaNisses tid med film som rullar i bakgrunden o Nisse i bilen 🙂
    när de landar så ser gumman faktiskt ut som en ”docka” observera de raka benen vid landning-en 94-åring skulle få multiben brott

  2. Ett sjutusans tilltagset fruntimmer, på min ära, och i sanning sensationellt!
    Än leva de gamla gudarna!
    A 🙂

Kommentera