Ville berätta om övergrepp – nekades för att hon är med i SD

INRIKES. Hon ville tala om egna erfarheter av våldtäkt men nekades. Anledningen: Hon är medlem i Sverigedemokraterna. Arrangörerna av #metoo-manifestationen i Uppsala hänvisar att medlemskapet strider mot deras värdegrund.

Uppsalabon Jessica Holmeberg ville tala på söndagens manifestation för kampanjen #metoo, som svept över världen den senaste veckan. Talet var tänkt att handla om egna erfarenheter av övergrepp och våldtäkter. Hon välkomnades med öppna armar av arrangörerna. Men sedan fick de reda på att hon är aktiv medlem i Sverigedemokraterna. Då portades hon.

– Jag tog väldigt illa vid mig och blev såklart ledsen. Som jag har förstått ska ingen partipolitik var inblandad, hade jag vetat det så hade jag inte hört av mig. Frågan är väldigt stor och viktig för mig och jag såg det som ett bra tillfälle att nå ut med min historia, säger Jessica Holmeberg.

Hade du tagit upp något partipolitiskt i ditt tal om du fått chansen?

– Nej, absolut inte, det har inte med den här saken att göra. Det kan vi göra på andra ställen. Det här handlar ju om att kvinnor måste visa varandra stöd och framförallt våga berätta om vad många av oss har varit med om, säger Holmeberg.

-Pettersson säger att #MeToo och många andra vänsterrörelser har fin värde grund…

SVT

35 thoughts on “Ville berätta om övergrepp – nekades för att hon är med i SD

  1. jävla trams. värdegrund är bara ett ’fint’ ord för ÅSIKT !! finns ingen åsiktsfrihet i det här sjuka landet. #me2 är bara till för urblåsta fnask som vill skryta med att de minsann är så jävla sexiga att ingen karl kan hålla fingrarna i styr. kolla bara deras sefies, där då står och visar pattarna och putar med munnen, och sen gnäller när de får dickpics….de ber ju om det… t o m margot w var tvungen att krysta fram nån gammal händelse när nån idiot hade rört vid hennes ben…meeetoooo…bara jävla skyt ju !

  2. Så jäkla sjukt och fullt med dubbelmoral. Stå på dig Jessica, du är modig och har precis rätt värdegrund. Hade det inte varit för SD:s ökade stöd hos allmänheten hade inte n å g o t av de andra partierna ändrat sig en millimeter i flyktingpolitiken ännu.

  3. Var var alla ”metoo”-kvinnor när en ung svensk kvinna på Södermalm blev utsatt för en brutal gruppvåldtäkt av ensamkommande ”barn” – som sedan gick fria eller fick extremt låga rättsliga påföljder?

    Varför är det plötsligt så angeläget att dra upp svenska manliga kändisar som sagt eller gjort något för 10-20 år sedan istället för att fokusera på alla tjejer och kvinnor som våldtas på daglig basis?

  4. Enfalden som pratar om ”mångfald” i detta land , förstör så otroligt mycket med sitt ”fasadsnack”.

    Man skäms ögonen ur sig som de beter sig mot Jessica Holmeberg .

  5. Vad valet landar i får vi se Tony Alla mätningar är betydelselösa utan enbart valresultat räknas. Det finns ett stort missnöje idag helt klart. Jag TROR S redan tagit ut valsegern. Men det kan sluta hur som helst. Jag gissar att Sd ändå kommer att stötta en alliansregering. Jag TROR det bästa för Sverige vore en ny allians regering nästa år. Sossarnas hyckleri är jag jäkligt trött på. Stöttar Sd en sådan får vi maktskifte o det är precis vad jag önskar. Sossarna anser att dom har ensam rätt till regeringsmakten. Låt deras önskan gå åt fanders!

  6. Ja jag tror på Sifo Osio. Men vi får vänta in fler mätningar innan vi får fler mätningar. Jag TROR fallet med Hanna Wigh sänkte Sd. Men det betyder ju inte att SD:s folk med atomatik skall föringas. Har denna kvinna en story att berätta är den lika mycket värd som alla sossars. Någon jävla ordning får det ändå vara i ett parti som Hermansson sa. Me too är väl till för alla kvinnor. Om inte är detta inte på riktigt. Jag menar att det inte får vara så att sossar får bära sig åt som svin men inga andra. HYCKLERI!

  7. Detta visar än mer att kvinnor som utsätts, inte betyder något…det är viktigare vilket parti du tillhör än att kvinnors förtryck, förnedring och brott inte värnas om.
    Kan det vara som det sägs….kvinnors värsta fiende är kvinnor? (utöver kulturberikar-skräpet). Vill och hoppas att alla kvinnor värnar om ”sina egna”.

    Fy fan för detta feministiska sjuka agerande. 😡

    Lider med kvinnor som förstår vad de utsätts för. 😥

  8. Ja det blir mer och mer klart vad syftet med denna kampanj
    går ut på, det är kommunistbrackor som ligger bakom, det
    ser man när en tafs kampanj kan ragga ihop flera hundra pers,
    men vidriga gruppvåldtäkter tigs ihjäl. Synd bara att vanliga
    hyggliga människor sväljer allt med hull och hår där VP och
    feministisk idioti ligger bakom för att smutskasta alla VITA män.
    Bara det att Gudrun Schymans tryne syns i mängden gör att alla
    varningsklockor ringer, att här ska predikas manshat!

  9. 15% av väljarna stödjer Sd idag. Tredje största parti således. Att då inte få uttala sig är bara pinsamt för sjuklövern. Allt är väl för sjutton inte politik. Talet om allas lika värde får därmed sig en rejäl törn. Tråkigt! Jag är inte SD:are men respekterar dom. Vad var det nu Hermansson sa?

  10. Hade det varit nån från SD som förgripit sig hade hon nog varit välkommen att berätta. Denna hysteri med metoo håller ju på att bli så grotesk och absurd att man vill spy. Verkar vara nån femisnistisk tävling i att kränka och svatmåla alla karlar.

    • Å Sverige kallar sig DEMOKRATI med jämställdhet, värdegrund och yttrandefrihet inskrivet i GRUNDLAGEN ………

      Jag skäms å dessa politikers grund för själva verkar de inte ha förstånd att skämmas

    • Metoo ! Hoppas det nu inte blir ett kvinnovapen att ta till mot män på arbetsplatser och privat när inte det inte passar exempelvis när en högre tjänst hägrar skulle det ju vara lätt att nämna trakasserier för att peta undan en man !
      Bara en tanke.

  11. Det här säger väl det mesta om det egentliga huvudsyftet med #meetoo, dvs att maskera alla våltäkter som begås av utlänningar!

    • 25 våldtäktsanmälningar på hög

      Polisen i Fyrbodal har under året fått in ett stort antal anmälningar om våldtäkter och situationen är ansträngd. Sten-Rune Timmersjö har tidigare berättat hur man har tvingats lägga mellan 20 och 25 anmälningar på hög.

      – Vi försöker göra alla förstahandsåtgärder; göra undersökningarna, ta in journalanteckningarna från sjukhus, hålla vittnesförhör och så. De initiala och akuta åtgärderna som man måste göra direkt. Sedan kan det bli liggandes. Vi lägger dem på hög, har Sten-Rune Timmersjö sagt.

      https://www.expressen.se/gt/flera-man-valdtog-kvinna-pa-hotellrum/

  12. Ja nu ser vi vad #metoo,s uppgift går ut på. SD kvinnor kan bli våldtagna
    utan åtgärd och alla som blir våldtagna av invandrare ska också glömmas. Den här gruppen kan dra år helvete. Dom har visat vad dom står.

  13. De kan köra sin ”Värdegrund” i hålet där solen aldrig skiner. Vilket hål som avses få läsaren själv avgöra

  14. Metoo bara ett vänsterjippo. Med andra ord inget att bry sig om.
    Varför måste de komma med tio år gamla historier? Har de inget färskare att komma med?’

  15. Undrar om alla dessa kvinnor på torg har fått sina jobb via sängvägen? Det verkar så. Prostitution på högsta nivå eller inte?

    • Idag har en ny undersökning kommit som visar att 95,6 % av alla överfallsvåldtäkter görs av invandrare. Grattis #metoo,nu har ni bromsat utvecklingen,IDIOTER

  16. Man kunde ana detta redan från början, grattis PK. Konsensus jag drar att det är helt OK att bli våldtagen, gruppvåldtagen, misshandlat av ngn från Mena, än tafsad på av en svensk, herregud. ( Naturligtvis skall man inte tafsa eller trakassera ngn)

  17. Så kan vi konstatera att Metoo är en vänsterrörelse. Inget att förvåna sig över, vänstern är ju bland det mest hatfyllda man kan tänka sig.
    En fråga: Varför har inte metoo-folket med ett enda, ord berört allt tafsande, som invandrarna från Mena-länderna står för?
    Nej för dem gäller det att skapa hat mot vita män.

    • Ta inte åt er, ni män som kan uppträda rumsrent. De faller på eget grepp om de till slut inte använder sig av det de alltid brukar göra, säga att svenska män är som alla män i världen och tvärtom. Men det har de inte visat här, nu gäller en annan norm, bara peka ut den svenska mannen. Det är väldigt skumt, men allt har en gräns och den verkar ha sprängts i helgen då man härjat om vita cis-män. Snacka om obegåvat och snedvridet.

  18. Ett tydligt tecken på att vänstern skiter fullständigt i frågan om våldtäkter och överfall på kvinnor , bara dom får klappa och krama om sina skyddslingar och slänga skit på den vite mannen så trivs dom . Visar bara på ännu ett havererat projekt som kanske började bra , men som har spårat ur totalt när halvtuffsiga kvinnliga politiker lägger sin näsa i blöt .

Kommentera