Ny undersökning om sexbrott: 95,6 procent av överfallsvåldtäkter begås av invandrare.

En ny omfattande undersökning av fällande domar mellan 2012-2017 visar på en extrem överrepresentation av invandrare bland sexualbrott. Undersökningen uppges vara ett gensvar på regeringens vägran att ge BRÅ i uppdrag att ta fram officiell aktuell statistik över invandrares brottslighet.

Det är Joakim P Jonasson som publicerat en så kallad medborgarstudie över sexualbrotten i Sverige mellan åren 2012-2017.

”Det är ofattbara 541 gånger större risk att en algerisk man begår överfallsvåldtäkt än att en svensk man [gör det]”, hävdar rapporten.

Läs mera… 

 

 

Sexualbrottslighet_bland_man_födda_i_Sverige_och_i_utlandet

12 thoughts on “Ny undersökning om sexbrott: 95,6 procent av överfallsvåldtäkter begås av invandrare.

  1. Sverige har garanterat världens största elefant i rummet, dvs den heta brännande frågan vem som begår alla överfalls och gängvåldtäkter!!! Den som sanningsenligt besvarar denna fråga inom etablissemanget kommer garanterat att sparkas ut i kylan! Alla andra i hela världen som försöker besvara den är ju naturligtvis rasister och nazister;)

  2. Bra gjort! Han lägger in ett wetoo i debatten.

    Intressantast är att se hur detta mottas och hanteras. Vad säger den feministiska regeringen? Komikerna? De goda?
    Polisen? Sjukvården? Advokaterna? Alla berörs av detta. De länder de kommer ifrån? Kommer ambassadörerna att gå ut och beklaga hur deras landsmän presenterat sig här?

    Kommer detta att ändra något i hanteringen av ”främlingarna” som alltmer övergår till att vara ”kändisar”?
    Vilka åtgärder kommer att vidtas när fakta kommer fram?

  3. Var är Mia? Vi väntar på din kommentar, ”jag tror inte på den statistiken,jag vill ha en källa”.

  4. Som sagt så finns det många i detta land som är väldigt skyldiga till att så många oskyldiga har fått lida väldigt mycket . Det mest horribla är att dom inte har dåligt samvete eller känner tillstymmelse skuld !!! Ni som har röstat för detta borde träffa alla dessa offer och se dom i ögonen !!!!

  5. Om vi delar ut 2st… just det, 2 st. armband (ett extra armband , ungefär som dubbel-moral = dubbelt så bra) så kanske de inte gör sådana ”lekar” mer ? ( Dom är ju baaarn.)

    Kanske Dan Eliasson kan dela ut dessa och sjunga samtidigt: Vi sätter oss i ringen och tar varann i hand. (Kan finnas viss risk bara att det blir ett visst spottande å fräsande då det är en ”kristen” psalm, annars är säkert högläsning ur Koranen populärt .)

  6. OH vad BRA! Väntat på denne respons! Alla våldtäkter, mm, som genomförts av invandrare har kommit i skymundan, precis som det var meningen av MEDIA, regering, med flera. FRAM med den RÄTTA STATISTIKEN i alla blaskor som så STORT lägger ut de svenska männen och VÄNLIGEN LÄGG TILL INVANDRARNA och HELST FRAMSIDAN på dessa BEDRÖVLIGA TIDNINGAR!!!!

  7. Men är det inte efter dessa fakta,som nu den s.k. ”tomee” (eller liknande) vänder sig ? Vet förstås inte om Aftonslasken och andra blaskor talar annat språk,än sin egen medfödda dialekt ! Förväxlar kanske också det hela med ”Don`t tuch me” ??? 🙂

  8. Undrar vad ”MeeToo”-kärringarna och tokfeminizterna har att säga om detta? Inget de garanterat kommer att uppmärksamma…

  9. Då måste det ju ha varit så förut också, jag menar för 10-20-30 år sedan eftersom det bara är anmälningsfrekvensen som har ökat har jag fått lära mej.

Kommentera