”Min bild av Sverige krackelerade” läs om Samsons fruktansvärda öde

INVANDRING. Samsom kom hit som ”ensamkommande flyktingbarn” från Eritrea för två år sedan. När han utvisades förlorade hans fadder Eva Salomon tron på Sverige. Eva Salomons berättelse ingår i SvD Kulturs samling ”Jag minns”, som nu släpps i bokform.

-Pettersson säger att det måste ha varit ett hemskt öde som Samson med en uppgiven ålder på 17 år råkade ut för. Samson var nämligen ett så kallat Dublinärende eftersom han på sin vägen genom många fredliga länder i Europa blivit registrerat i Schweiz. Det är fruktansvärt, Samson blev utvisad till Schweiz!

Idag bor herr Samson i en alpby i Schweiz. Där läser han tyska och har fått eritreanska vänner. Tänk vilket grymt öde, så fruktansvärt att det räcker till en kultursatsning i SvD…

 

24 thoughts on “”Min bild av Sverige krackelerade” läs om Samsons fruktansvärda öde

  1. Blev tanten av med sin ”Dildo”, så synt om henne, och till Schweiz, vilket öde för den lilla pojken, Kan ingen utvisa mig till Schweiz?

  2. Jamen tänk på Eva! Hon som gärna velat ha eritreansk åderpåle i sin bostad. Den drömmen gick i kras och nu tvingas hon leva med Mr Rabbit.

  3. Så fruktansvärt att hon tappat tron på Sverige. Vi är många som gjort sammaledes så hon är inte ensam om sitt öde.

  4. Någon borde förstås skriva en bok om invandrarkriminaliteten i Sverige. Här finns nog av brottsoffer, som bör få upprättelse. Asyl-politiken mha. Migrationsverket har frenetiskt matat de kriminella nätverken med, för Sverige oproportionerligt storskaliga styrkor, som skaffat stor makt. Men jag tror ingen vågar ge ut en sån bok idag, med tanke på att exempelvis MSB, avbröt sin studie om muslimska brödraskapet när hoten strömmade in.
    https://www.fokus.se/2017/06/nerringd-jo-anmald-och-mejlbombad/
    Så visst måste någon kartlägga och skriva en bok om kriminalitet och dess nätverk för att Sverige någonsin skall få möjlighet att befria sina myndigheter och samhället från för stort kriminellt inflytande.

  5. Måste kännas hårt för en godhetskärring att förlora sin sängvärmare.. hon blir nu hänvisad till sexturism i Tanzania.

    • Och stackars Samson som fick så långt till Sverige om han skulle vilja begå en våldtäkt. Och batikhäxan Eva Salomon hon får ligga ensam eftersom ingen vettig svensk karl vill komma i närheten av henne.Livet är hårt när man är korkad.

  6. Förskräckligt öde för faddern, förlorade hon sin värmare som vi skattebetalare var med o sponsrade.

    • En flygbiljett till dessa batikhäxors speciella drömland Ghana,eller närliggande är dyra… Hon får räkna exkl. förströelsen med uppåt 10.000 :- 🙂
      Då förstår jag hennes känslor,för vem vill betala sådana pengar när hon kan få syfilis,på närmre håll ?

  7. Min bild av Sverige har krackelerat för länge sedan och det har den gjort p.g.a. den förödande massinvandringen som pågått och fortfarande pågår i allra högsta grad!
    Och bilden av Sverige krackelerar ännu mer när man ser och hör såna här samhällsfarliga och märkliga människor som Eva Salomon.
    Hur är det möjligt att vara så totalt avskild från all verklighet, sunt förnuft och ändå vid medvetande?
    Såna här individer verkar ju inte vara kontaktbara på ett normalt sätt och dessutom fullständigt omöjliga att leva med, att ha som grannar.
    Och här blir mina tankar om ett delat Sverige ännu mer realistiska.
    Ge dom en bit av Sverige där dom kan leva bäst dom vill tillsammans med alla dom tre millioner utlänningar som egentligen borde ha utvisats, och stäng sedan gränsen.
    Jag vill inte ha dessa samhällets dödgrävare som mina grannar, jag vill leva med normala svenskar i ett normalt Sverige i harmoni, lugn och ro!
    Janne

    • Så skrev faktiskt en högt uppsatt ekonom! Han menade att man skulle inhägna ett område och ge dem lite redskap så de kunde bygga en egen framtid där. Då blev det en riktig invandring där Sverige bidrog. Det skulle likna svenskarnas invandring till USA då de fick hacka och spade och gick ut och byggde sig ett hus och bröt mark och odlade. De hänvisar ibland till Wilhelm Mobergs böcker men det verkar inte som om MSM läst invandrarna

  8. Tänk om jag vid 16 års ålder kunnat resa runt bland länderna i HELA EUROPA med gratis boende och ALLT BETALT och dessutom kunnat sända hem pengar till mina FATTIGA FÖRÄLDRAR hemma i SVERIGE !!!

    Skulle vara roligt att höra vad andra tycker om den möjligheten ???

Kommentera