Man skottskadad i Rinkeby

INVANDRARVÅLD. En person har skottskadats i Rinkeby i nordvästra Stockholm. Polisen bekräftar att man är på plats med flera patruller och helikopter. Polisen fick larm om flera smällar i Rinkeby under måndagskvällen. När man kom till platsen fick man veta att en privatbil kört en skadad person till sjukhus.

– Vi har en patrull på plats på sjukhuset för att höra dem som körde den här personen dit, och även höra den skadade personen om det är möjligt, säger Eva Nilsson på Stockholmspolisen.

Den man som sköts kopplas till en grupp unga män som fungerar som en ”dödspatrull”. Det finns kopplingar mellan den skjutne mannen och flera unga män som misstänks ligga bakom ett tiotal mord i Stockholmsområdet och i Uppsala.
Flera personer greps i början av oktober misstänkta för mordet Nabil Haidar i Uppsala i april. Fyra personer sitter häktade misstänkta för inblandning i mordet.

-Pettersson misstänker att det inte räcker med en patrull vid sjukhuset…det brukar komma många besökare…

Här försöker ”bortalaget” storma akuten på Karolinska i Stockholm. Bilden från norska Aftenposten.

7 thoughts on “Man skottskadad i Rinkeby

  1. Visst ger invandrarna fler arbetstillfällen.
    Men det är kanske inte av denna typen vi behöver.

  2. Läsvärt debattinlägg om SKL:s skönmålning av sin egen rapport till pressen, trots att rapporten säger något annat.

    Tino Sanandaji lägger ut texten på det.

    ”SKL:s senaste ekonomiska rapport är en nykter prognos kring kommunsektorns framtida finanser. Men när chefekonomen Wallenskog beskriver samma rapport i medierna säger hon sådant som går stick i stäv med rapportens innehåll. Nationalekonomen Tino Sanandaji tror att social press spelar in. ”

    https://www.dagenssamhalle.se/debatt/rimlig-rapport-men-orimlig-retorik-fran-skl-19175

    http://tino.us/wp-content/uploads/2017/09/masseutfordring-book-pile.png

  3. Skjutningar varje dag,sprängningar,våldtäkter. Man babblar om#metoo,eller m timell eskapader, varför tar man inte upp det verkliga problemet.Svenska folket Vakna kräv vår rätt att leva i trygghet..Till trygghet kan inte byfånen stava till ens hur fan skall han hålla ordning ?Håll till godo till nästa skjutning.Mvh Adolf

    • Sverige har mycket generösa bidrag till asylinvandrare, som är en livstidsförsörjning och även en toppmodern bostad med hyran betald.
      Självklart kommer det in människor från de här utsedda asylländerna, de behöver ha inget pass eller ID handlingar för att komma in i landet för att söka uppehållstillstånd.
      Den öppna arbetsmarknaden har inget behov av de här asylinvandrarna, men många vill tjäna snabba pengar och därför blir det kriminalitet för den gruppen.
      Det är en gängkriminalitet som är mycket svår att komma åt därför den bygger på klaner som styr och tjänar pengarna, sedan har de drängar som gör smutsjobben.
      Samhället måste räkna med att kriminaliteten kommer att öka kraftigt framöver bland den här gruppen, därför det fylls på med nytt material hela tiden.
      Regeringen med den här asylinvandrings polycin, kan stoltsera med att Sverige har världsrekord i antalet våldtäkter per capita, sedan finns det självklart ett mycket stort mörkertal, Sverige har högst skjutningar i Europa och ligger nu på samma nivå som Mexico, men det är endast en tidsfråga innan Sverige passerar Mexico.
      Nu tror många att det är endast att utvisa de kriminella men det finns ingen möjlighet till det, eftersom de kommit in i landet utan pass kan de inte sådana personer utvisas till något land.
      Personer som kommit in med pass och skall utvisas, kommer det oftast fram att de begått brott i sitt hemland som gör att de riskerar dödsstraff.
      I de flesta av de har asyllanderna har de dödsstraff för grova brott.

Kommentera