Parkeringsvakt misshandlades vid akuten

INVANDRARVÅLD. En parkeringsvakt blev på fredagskvällen misshandlad utanför akuten i Malmö. – Det var en person som hade hamnat på sjukhus efter en cykelolycka och sedan hade anhöriga kommit dit och parkerat sina bilar överallt. När parkeringsvakten försökte styra upp det hela blev det bråk, berättar Mats Attin, inre befäl vid polisen i Malmö.

Enligt polisen ska parkeringsvakten misshandlats av ett flertal gärningsmän, som sedan försvann från platsen. En anmälan om våld mot tjänsteman är upprättad, men ingen person har gripits.
Vilka skador parkeringsvakten åsamkades är inte känt.

-Pettersson vet inte vilka gärningsmännen var, men det finns ingen anledning att tro att det inte var invandrare och det är inga fördomar utan erfarenhet. P-vakt i Malmö måste var ett av världens farligaste  och otrevligaste arbete. Där borde alla journalister och politiker praktisera…

Sydsvenskan

7 thoughts on “Parkeringsvakt misshandlades vid akuten

  1. Risken är nu mera stor på akuten redan på parkeringsplatsen och även för dem som initialt inte hörde till patienterna. Så var det inte förr. Eller hur sjukvårdsministern? Varför?

  2. Polisen hann väl aldrig fram för att gripa någon. Straffsatserna för låga för ringa misshandel så det prioriterades bort förstås.
    Hur i själva h-etet ska vi få någon ordning och reda på det här samhället igen urspårningen är ju total. Inte för att jag vill försvara tafsandet på kvinnor, men vilket är lättast att upptäcka en vild hop invandrare som misshandlar en parkeringsvakt eller en hand på villovägar.

  3. Jag vill inte ha några mer parasiter i mitt land.
    Det blir fan i mig bråk överallt där dom befiner sig.

  4. Det är häpnadsväckande att Löfven & Co kan tror, att individer som dessa är något annat än en jättelik belastning för vårt.
    Hur kan man vara så korkad och ändå bli vald till statsminister?
    Vi behöver en sverigevänlig regering med det snaraste!
    Vi måste få en lag, som gör det möjligt att återkalla svenskt medborgarskap.

Kommentera