Vänsterjournalist hotar yttrandefriheten i Värnamo kommun

DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Från Joakim Lamottes Facebook. Idag blev jag avbokad från att föreläsa på Gislaveds gymnasium. Yttrandefriheten i Sverige är hotad. Titta på och dela gärna det här klippet så att fler får se hur sjukt samhället har blivit.

Från Värnamo Nyheter: ”En av dem som hörde av sig till skolan är Madeleine Hammarström, tidigare chefredaktör för SSU:s tidning Frihet, som menade att han ”vid flera tillfällen uttryckt sig rasistiskt och agerat antifeministiskt”, något som Lamotte menar saknar grund.

– Om Madeleine ska komma med sådana anklagelser till mig, då får hon komma med exempel på det. Hon kommer inte att hitta ett enda exempel där jag har uttalat mig rasistiskt eller antifeministiskt.”

18 thoughts on “Vänsterjournalist hotar yttrandefriheten i Värnamo kommun

  1. DE verkliga rasist/fascisterna är våra makthavare. Åsiktsförtryck är ett av medlem nästa blir väl internering av oliktänkande eller kommer deras fotsoldater på hembesök. Minns interneringslägren under S styre av självaste Erlander…
    Situationen i vårt land är verkligen skrämmande.

  2. Yttrandefrihet sägs vara fri i vårt land och hur är det med åsiktsfriheten? PK-isterna bestämmer vilken åsikt skall råda vad gör då yttrandefriheten för nytta.

  3. Är det inte nån typ av kontraktsbrott?

    Hoppas att de bokar en ny tid vid annat tillfälle. Behövs väl att de står upp för sin önskan att få dit honom. Verkar som om både föräldrar och barn sett fram emot att få träffa honom.

    Det märks i vilka partier rasiststämplingsaktivister ges störst frihet.

  4. Denna skolchef Renblad saknar allt vad ryggrad heter, Yttrandefriheten och demokratin är snart ett minne blott.

  5. Juholt har helt rätt, demokratin håller på att avvecklas i Sverige. Sossarna och Vänstern tar bort yttrande friheten först och föröver till regeringen möjligheten att åtala och fängsla folk som vågar säga annat än vad dom tillåter. Det pågår redan. Dan Park m.fl
    Juholt med rötter i sossevärlden vet nog mer än vi, vad som pågår.
    Nästa blir att folket har bara en rådande ställning, och egentligen inte nåt att säga till om. Vilket också pågår redan. Folkomröstningar är bara rådande. Valet nästa år blir avgörande vad som händer.

    • Efter valet 2018 kommer garanterat för att ytterligare isolera SD en blocköverskridande politik att föras mellan Reinfeldts lärling numera moderatledaren U.K, Centerpartiet, Liberalerna Sossarna och med V även MP och KD får naturligtvis vara med i sandlådan om de kryper över 4% spärren.
      Sedan fortsätter allt som vanligt i det s.k trygga mångkulturella Sberige och det är ju så en majoritet av det naiva och bidragsberoende svenska folket vill ha det annars vore ju situationen annorlunda.

      • Ingen skall luras tro att Reinfeldt är borta.
        Han syns inte, men han finns i kulisserna och styr fortfarande, enligt DÖ.
        Batra var bakbunden att följa hans direktiv.
        Därför kunde hon inte slänga ut sossarna, inte heller Kristersson kommer att göra det, så länge Reinfeldt sitter bakom ryggen.
        Hela den Moderata flocken applåderade Reinfeldts blåsning av sina väljare, och Kristersson applåderade mest.
        Nu låtsas Moderaterna att det hela är glömt.
        Ordföranden för Kullabygdens Moderater skriver att : ”Vi tjänar ingenting på att blicka tillbaka alltför mycket, nu måste vi se framåt och återta väljarna vi tappat”.
        Nu försöker de blåsa sina väljare en gång till.
        Det är enbart genom att blicka tillbaka som man får erfarenheter och kunskaper.
        ”Den senaste veckan har moderat på moderat framträtt i media och försvarat partiets nya och skärpta invandringspolitik”.
        De försöker blidka folket och säger att vi skall minska intaget av migranter, genom att ”bara” ta emot kvotflyktingar.
        Samtidigt som de röstar för större kvoter bakom ryggen på folket i EU.
        Moderaterna ökar just nu samarbetet med Sossarna, och avsikten är att utöka December-Överenskommelsen och göra en ny kartell med Sossarna.
        Lyckas det, är Svenskarna riktigt illa ute, och vår så kallade demokrati är fullständigt borta.
        Moderaterna är opålitliga.
        En röst för Moderaterna är en röst för Sossarna, och tvärt om.

        Om du köper en begagnad bil av en bilfirma som heter ”Moderaterna”.
        Och det visar sig vara ett vrak som måste skrotas.
        Köper du då en till av ”Moderaterna

  6. Joakim L är en uppskattad föredragshållare det intygades i telefonsamtalen som han gjorde, dock så tycker inte politikerpatrasket om skickliga personer !
    Ungdomarna som han vänder sig till är tydligen inte viktiga……så bedrövligt!

    • Uppfattar också att de skyr och ratar kompetens. Står inte så högt i kurs. Kan det t o m vara meriterande att stämpla människor som rasister? Har de ett internt poängsystem? Pinnjakt? För att kunna avancera inom partiets traditionsbundna hierarki? Är det en nyckel som öppnar dörrar för dem? Varför är der annars så många inom just dessa politiska sfärer som det surras så högt om rasism på ett ofta okritiskt sätt? Löfven själv håller ju stämplingstaktiken högt? Är han i själva verket hårt tränad att stämpla människor? På vems uppdrag? Väljarnas?

      • Det är Karin Pettersson och Anders Lindberg bla som har varit rådgivare till Stefan Löfven i debattaktik. Och naturligtvis Henrik Arnstad.

  7. Så om man yttrar sig ”antifeministiskt” är man ,ja vadå? Vad hände med allas rätt till en åsikt, och rätten att yttra den?
    PK-eliten nekar sig aldrig…

  8. @Nosferatu, Tack, läst, korrigerar tidningen Frihet har gått dit där den hör hemma. Nedlagd,

  9. Varför är det just socialdemokrater som är inblandade i dessa inskränkningar på demokratin?

  10. Vi står upp för dig Joakim. Sannolikt uppbär tidningen Frihet ett inte oväsentligt presstöd. Order uppifrån! Tysta honom!
    #viväljersd

  11. Läs Ledarsidorna idag och ni förstår vart vi är på väg.
    Vem är regissören bakom allt detta?

Kommentera