Kollektiv masshysteri

INSÄNDARE Malmö 19-10-2017

Till Med andra ord, sydsvenskan

Nu faller Margot Wallström också in i masshysterikören och meddelar att hon också minsann har blivit utsatt för sexuella trakasserier i form av att en otäck man under en EU – middag lagt sin hand på hennes lår.

Ett fruktansvärt brott som i sydsvenskan bara renderar en liten notis men som borde ha minst en helsida med tanke på vilken skada den stackars Margot åsamkats och vilka helvetes kval hon måst ha haft långt efteråt tack vare denna handpåläggning. En liten tröst för henne är säkerligen dom nära 20 miljonerna hon fått under sin tid som EU – kommissionär.

Inte för att jag läser inläggen i denna masshysteri som nu äger rum från alla dom utsatta kvinnorna men jag förmodar att ingen berättar om dom ”sexuella trakasserierna” man själv gått med på för att komma fram både inom yrkeslivet eller i politiken. Det behövs, som det brukar sägas,två för att dansa tango.

Nu väntar vi bara på att fågelskrämman Gudrun Schyman också träder fram och berättar om alla ”sextrakasserier” hon utsatts för. För att jag skall tro på henne så måste det vara något i stil med att ”han tog fram sin blindkäpp och körde upp den i mitt underliv”.

Sandor Herold, mansgris som tyvärr aldrig har blivit ”sextrakasserad”
men som fortfarande hoppas.

-Pettersson har hört elaka tungor som påstår att den senaste tidens drev mot män är ett sätt att flytta fokus från invandrarmännens över representation vid överfallsvåldtäkter men det tror jag inte på…

29 thoughts on “Kollektiv masshysteri

  1. Ama Tona, jag är glad att du håller med. Varje tänkande person skulle få en tankeställare när man jämför denna massiva attack på vita män med en tystnadskultur runt våldtäkter gjorda av män från utoeuropeiska länder. Hoppas flera ska vakna och se !

  2. Allt detta verkar vara en hetsjakt på vita män. Inte alla har rent mjöl i påsen, inte alls, men varför fanns inte i media så bra orkestrerade och massiva protester mot ”takarrusch”och grova våldtäkter förövade av nyanlända, kåta och primitiva ”kulturberikare”?

    • White Lady ,tror du menade ”taharrush gamea” …
      Jag pratade igår med mina kollegor om att jag tror det är en manöver för att smutskasta ”civiliserad männen” .Skulle länka en video med David Wood som pratade varför islam ”hjälper till” mot våldtäkt (det är klart de gifter sig med barn och fler) men märkligt nog är den bortagen…. Skulle inte förvåna mig om inte en viss Linda Sarsour och någon genus vänster aktivist inte är inblandad…

      Och När man tittar på bilderna kvinnorna lägger ut så undrar man om det inte är det de vill också..

  3. och det är precis vad jag tror, att flytta fokus från alla dom som
    kommer från alla kvinnoförnedrande kulturer, och som räknar
    kvinnor som andrahandsvarelser, att inte fler ska lägga märke
    till det, så kan man väl klistra lite skit på den vite mannen, han
    är ju ändå inte till någon nytta, enligt kvinnosakskvinnorna?

  4. Den EU-anställd som ”skadade” stackars Margot sades ha krafter att hela, men han visade sig vara en charlatan. Wallströmskan är ju obotligt sjuk.

  5. Det är alldeles för mycket påhopp här på kvinnor som berättar om sina smärtsamma upplevelser.Det är tragiskt att möta, det tar liksom aldrig slut, smärtan, sorgen och skammen och känslan av att vara smutsig och förbrukad som människa, efter övergreppen. Jag beklagar att män och kvinnor är så aggressivt lagda, men jag vet eftersom jag själv varit med om det. Såret läks aldrig eftersom du vet att din kropp och dina ord absolut inte räknas, du ska trampas på och utnyttjas.

    Men när det gäller Gudrun Schyman måste jag säga att hon halkar snett då hon bara pratar om män. Sexövergrepp är vanligt inom homovärlden mot det egna könet eftersom de gillar olika mot oss andra heterosexuella. Men inte ett ord om det, bara ett jädra hackande på män, män dvs heterosexuella män. I synnerhet vita eftersom de har makt i feministers, kommunister etc ögon. Men övergrepp är mer vanligt i Menaländerna än i Sverige, så riktigt så enkelt är det inte.

    • I anslutning till min kommentar nedan,läste jag också om ett allvarligt sexuellt fall från Tyskland.En kvinnlig statssekreterare var inbjuden hålla tal,för några ambassadörer.
      Kvinnan som är av en s.k. statslös palestinsk art. Efter att ha intagit sin plats på podiet,kom det ”sexuella angreppet”.
      En av ambassadörerna bad om ursäkt att mötet inte kunde börja p.g.a. talaren ännu inte anlänt. Den unga damen tog detta mycket hårt,och påtalade att hon visst var där.
      Då kom orden som sårade henne för livet, ”oj en så vacker ung kvinna,är dagens gäst” ? Vill ni läsa mer om detta krassa fall finns en länk till PI:
      http://www.pi-news.net/wie-sich-eine-staatssekretaerin-einen-sexismus-skandal-erfindet/

      • Lena:
        Vet ej…Kan vara av ekonomisk bakgrund ! En såå sårad statssekreterare måste få ut multi Euro i skadestånd. 🙂

    • Förändringen i vårt land och i Europa är total, jag tror att den är så chockerande att kanske det är till stor del varför de här historierna dyker upp just nu.
      Inte mig emot om dåligt beteende hängs ut, undrar bara om strålkastarljuset riktas om för att dölja något ännu grövre ?

  6. Kan ingen outa David Baas ?? Det vore skont att slippa SD mobbaren…

    Och Robert Aschberg ?? Nog har han väl tittat lite ”för länge” på ngn tjej ??

    Och Schyffert ?? Nog finns det väl någon som minns ngt från skoltiden ??

    • Archelberg har mycket skit i bagaget. Det finns en hel del historier om denna herre och hans bravader, bl.a om blivande journalister och föreläsaren Aschberg från Gbg:s universitet.

  7. Ingen EU => Inga EU middager => Inget ”EU middag’s” tafsande mer => enorma kostnadsbesparingar, dessutom yttrandefrihetn tillbaka (när EU’s censurorgan avskaffas resp. inte finansieras länger).
    Lösningen verkar här enkel.

  8. Det är väl ändå bara för att få lite uppmärksamhet.
    Inom kändisvärlden är det ju en viktig sak.

  9. ”Ett fruktansvärt brott som i sydsvenskan bara renderar en liten notis men som borde ha minst en helsida med tanke på vilken skada den stackars Margot åsamkats och vilka helvetes kval hon måst ha haft långt efteråt tack vare denna handpåläggning”.

    Nej, det kan bara bli ett fruktansvärt brott om en nyanländ står för handpåläggningen.

    • En nyanländ nöjer sig inte med en handpåläggning.Det finns domstolsutskrifter på vad dessa gör.Läser du dessa då kan Margot W. var glad att det var en EU anställd och inte ett upphetsat gäng av ensamkommande flykting”barn”.

  10. Alla påstår nu att dom visste AB journalisten höll på med. Vad visste hans dåvarande chef? numera chefen på SVT. Men dom kanske kör samma stil där

Kommentera