Irakier åtalas för åtta år gammal våldtäkt – efter dna-fynd

INVANDRARVÅLD. En 33-årig man åtalas för att ha våldtagit en kvinna i Folkets park i Malmö för åtta år sedan. Mannen häktades för brottet i slutet av september i år, efter att hans dna matchat de fynd som gjordes i utredningen 2009. 

Utredningen lades ner i brist på teknisk bevisning. Det var först när mannen blev misstänkt för ett annat brott, en grov misshandel i Bjuv, som våldtäktsutredningen kunde återupptas.

-Pettersson förstår inte varför Sydsvenskan och Expressen/Kvällsposten med flera inte talar om att den misstänkte är irakisk medborgare och heter Ahmed Peywan Aziz…

Återigen, det finns svenska våldtäcksmän och brottslingar men vårt samhälle är inte dimensionerat för att ta hand om Mellanösterns också…

Malmö Tingsrätt mål: B 6667-17

12 thoughts on “Irakier åtalas för åtta år gammal våldtäkt – efter dna-fynd

  1. Jag förstår att ni mår illa, o har inget att göra , har massa tid för såna prat. Även om han gjorde det kanske lärde han det från Sverige riksdagen så ni vet väl att många har råkat ut för detta , och här e mitt land alla som har svårt rasism sjukdom får gå ut 😋

  2. Tänk om Migrationsverket tagit DNA-prov på alla asylsökarna. Hur skulle det inte ha underlättat polisens arbete!

  3. Stackars honom om han blir dömd till att avtjäna ett s.k straff på något av Kriminalvårdens dyra fullservade vilohem och sedan bli frisläppt efter 2/3 av strafftiden och häktningstiden som räknats bort !
    Hur det gick för och hur brottsoffret mår efter händelsen är det naturligtvis igen politiker eller journalist som vet eller bryr sig om är bara intressant att brottslingen inte på något sätt far illa hos polisen eller i patetiska lekstugan innanför murarna.

    • Ja, i värsta fall kanske han inte ens får filmkanaler och irakisk TV. Det är ett hårt liv i svenska fängelser…

    • Sverige slänger som bekant inte ut samhällsparasiter utan importerar snarare och gärna terrorister och övriga brottslingar istället !
      De kriminellas paradis på jorden Sverige måste ju hållas intakt, däremot slängs ju skötsamma människor ut från landet.

    • Inte ett ljud från gruppen #metoo om dessa våldtäkter.Man är bara intresserad av våldtäkter utförda av vita och som det verkar mot kändisar.Trots att detta är 80-90 % av alla våldtäkter som begås.

Kommentera