Aftonbladet: På offentliga personer ställs tuffare krav om de inte arbetar i mediebranschen

MEDIA. Det blir allt tydligare att Aftonbladet gör skillnad på personer. Det är polisen som utreder, åklagarna som åtalar och domstolarna som dömer. Det är viktiga principer i en rättsstat, skriver Sofia Olsson Olsén om anklagelserna mot Aftonbladet och Sveriges Radios medieprofil Fredrik Virtanen. 

Dom principerna gällde som Sofia Olsson Olsén, Publisher på Aftonbladet talar om gällde tydligen inte Anders Borg och en massa andra personer. Tydligen bara kollegorna i branschen…

9 thoughts on “Aftonbladet: På offentliga personer ställs tuffare krav om de inte arbetar i mediebranschen

  1. Om inte Aftonbladet skulle ägna sig åt att baktala, hänga ut, åtala och döma vanligt folk som nyttjar yttrandefriheten vi har på papperet, vad återstår? Väderprognosen och sporten och knappt något mer.

  2. Paniken sprider sig när skitlukten lägger sog som ett moln över blaskan. Ingen fara en journalist kollega desarmerar bomben genom att öppna dörren till svinfarmen, helt oförstående att det inte var en bra ide’.

  3. Aftonslasken hycklar värre än ”pastor Jansson”, och vänder sig tydligen till likasinnade. Nämligen schizofrena individer, precis som de lögnaktiga skribenterna.

  4. Äcklet: som relativiserar allt från ett fadersmord på en strand till en misstänkt våldtäktsman. Allt i vänsterterroristernas förljugna värld.

Kommentera