31 thoughts on “Islam påverkar?

  1. Varför vill PK-maffian utrota oss ursvenskar, som i generationer har hållt verksamheten flytande och försörjt de som, tillsammans med muslimerna, hatar oss mest—nämligen den politiska eliten. Den mycket illvilliga planen börjar alltmer framträda i sina dunkla dimridåer. För att underlätta folkutbytet begagnar man sig av följande lömska trix : 1) Ett ivrigt påhejande av homofil-rörelsen . Kan ju omöjligt ge några nya svenska barn. 2) Främja bigami hos muslimer. Ger garanterat en helvetes massa framtida IS-krigare. 3) Gratis P-piller till alla svenska flickor/kvinnor. Bromsar upp tillverkningen av, föregående punkt´s motpol. 4) Alla abort-motståndare ska anklagas som suspekta individer. Därför att, en örfil räknas som kriminellt, men att avliva små barn är bara fiiiiiint. Grattis Svensson—snart finns du inte mer.

  2. I filminslaget nedan så hävdar muslimpajasen Abd al Haqq Kielan, att särlagstiftning är ett dåligt förslag för att det kan få andra grupper att kräva detsamma. Observera att det är endast Andra Grupper´s möjliga krav, som är problemet. Och inte på något vis, islamist-kärringens galna påfund.

  3. Hur fan kan än sån få sitta och gagga i TV.Jag tycker hon ska ta sinna städtrassor hon har på sig och lämna mitt land.
    Vad jobbar hon med?
    Vad kan än sån tillföra i vårt land.Nadda

    • Åhhh vad hemska spanjorer….dom är ju då nazister och rasister, då dom firar Spaniens frihet.

      Viva España. 🇪🇸

      (Pronto nos mudaremos a usted.)

  4. Grov organiserad brottslighet (månggifte utan samtycke) flyttar fram tentaklerna i det naiva slappa bidrag till alla Sverige.

  5. Att överhuvudtaget lyssna på en inpackad muslimska är inte värdigt, hon och hennes ideologi är en stor skam i västvärlden, återvänd till DINA rötter!
    Vad gör hon i VÅRT land ?

  6. Hon påstår att det är hyckleri att inte låta folk leva som de vill… och säger samtidigt att det inte ska vara tillåtet för en kvinna vill leva med flera män eftersom det är fel..???

    Det handlar alltså inte om hyckleri eller att alla ska få leva som de vill.. det handlar i mina ögon om att hon tycker att muslimer skall få leva som de vill och det är islam som skall bestämma vad som är rätt eller fel.

    • Jag kan inte säga vart är sverige på väg?snart
      Har vi ingen svensk tradition kvar.varenda kommun beviljar moské byggen.senast nu halmstad ,norrköping m.fl.
      Svensk kyrka lever farligt dvs medlemmar kommer försvinna även besökare.
      Det blir islam som kommer att växa om kommuner fortsätter bevilja moské byggen.och britten ökar.

  7. Hon använder vår demokrati för att förstöra vår demokrati.

    Visst är det ett form av övergrepp på oss svenskar att hon ska använda vårt land till detta.

    • Övergreppet beror också på dig då du är, vare sig du vill det eller inte, kulturellt betingad att vända andra kinden till (förstående rationellt tolerant etc) och omfamna och omhulda ”den andre”.

      • Nej,kulturellt söker sig människor till det dom känner igen och detta är långt ifrån svensk kultur.Det är nog inte speciellt många som omhuldar och omfamnar hennes åsikter på riktigt.

  8. Allt är vänsterideologi kolla det .
    Kommunism = Vänster
    Socialdemokraterna = Vänster
    Islam = Vänster
    Nazismen = Vänster
    All socialism stått för död och förödelse genom hela historien .
    Riktig Höger är den enda garanten för världsfred .
    Moderaterna är definitivt INTE höger .

    • Ja, framförallt att det är tygsjok de virar om sig, utan snygga snitt och bra passform. Totalt oestetiskt och det ser vulgärt ut.

Kommentera