Arif Moradi känner sig som ett spöke…

MEDIA. Arif Moaradi lever i ett ingenmansland. Han är en av de många ensamma barn som säger sig må psykiskt dåligt.

Den senaste tiden har det rapporterats om att många ensamkommande barn och ungdomar som sökt asyl i Sverige mår psykiskt dåligt. Flera har försökt ta livet av sig, några har lyckats. Arif Moradi i Söderköping har fått avslag på sin ansökan, men inte kan skickas tillbaka till sitt hemland Afghanistan. Nu lever han i ett slags ingenmansland utan några rättigheter. Samtidigt har han engagerat sig för andra ensamkommande barn och ungdomar och kämpar för att de ska få stanna i Sverige.

– Jag ser mig själv i de här ungdomarna som mår dåligt, säger Moradi, ovanstående skriver NT.se och de visar även en film på herr Moradi.

-Pettersson vill bara nämna att herr Arif Moradi har varit med på bloggen och där skrev vi att han är dömd för sexuellt ofredande, offret var en 14-årig flicka. Detta för över ett år sedan så en seriös journalist hade tagit reda på det.

Norrköpings Tidningar kallar även Arif Moradi för ensamkommande barn. Detta trots att han är registrerat som 20 år efter att ha ljugit om sin ålder och fått den uppskriven. Så vi kan utgå från att han är MINST 20.

NT påstår också att  Arif inte kan skickas tillbaka till Afghanistan men anger inte varför. Det bor 33 miljoner människor i Afghanistan och jag tror nog Arif får rum. När det gäller farligheten så mördas fler människor i Chicago per capita än i Afghanistan och jag har inte hört talas om att det är farligt att resa till Chicago eller att folk därifrån söker asyl i Sverige…

Moradi är dömd brottsling, har ljugit i sin asylansökan, han fått avslag på asylansökan två gånger. Han har fått sitt sak prövad av Migrationsverket och av en svensk domstol, Migrationsdomstolen.

Moradi har i båda instanserna fått avslag på sin ansökan om asyl eller skydd. Han har därmed inte getts rätt att stanna i Sverige och ska inte stanna kvar här återvända till det land han är medborgare i. I Sverige är han motborgare…

Åk hem Arif, så slipper du känna dig som ett spöke. Åker du frivilligt så får du också 30.000 kronor som reskassa av de snälla svenskarna.

I Sveriges Radio Studio Ett framträdde för en tid sedan en representant från Migrationsverket, Terge Torvik, som vistats nio månader i Kabul. Han berättade intressanta saker som inte väckt så stor uppmärksamhet i svensk media.

Det finns ett mottagningscentrum i Kabul dit återkommande och avvisade ensamkommande kan få mat och uppehälle den första tiden. Centret har 100 platser, uppgav Torvik, och tillade: Centret står för det mesta tomt då de flesta ensamkommande som skickas tillbaka till Afghanistan möts på flygplatsen i Kabul av familjen eller nära anhörig.

Där ser man. Jag som alltid trott att varenda tillbakaskickad ensamkommande sköts ihjäl så fort dom satte foten på Kabuls flygplats. Det är åtminstone den historien som berättas i media och av de ensamkommande själva.

23 thoughts on “Arif Moradi känner sig som ett spöke…

  1. Det tror tusan att dessa infiltratörer hänvisar till psykisk obalans och nedstämdhet i parasitparadisets lustgårdar, där dylika påståenden är sensationellt lukrativa och gynnsamma för den personliga vinningens och den mediala ryktbarhetens skull.

    Besynnerligt att ovan förevisade profil glömt framhålla att hans suicidala tankegångar initierats av den beryktade SD-anknutna rasismen och därför känner sig djupt kränkt och förfördelad samt har för avsikt att informera DO.

    Här torde den samfällda klimakteriekamarillan anse sig nödd och tvungen att ingripa till den utsattes räddning och icke minst till de menopauserande megärornas illa dolda förtjusning – enligt rullande schema, får vi förmoda.
    Andreas 🙂

  2. Det ser inte bättre ut än att någon slipat sin kniv på hans vänstra sida. Eller är det ett batikmärke?

  3. Är så trött på att se och läsa om honom varje dag! Han är dömd för att ha ofredat en underårig på ett läger och det var pinsamt att läsa alla hundratals kommentarer på hans facebook från medelålders och yngre kvinnor att de kände i hjärtat att han var oskyldig mm! Snart blir han säkert politiker, för ingen i hans supporterklubb kommer att låta honom åka och då vågar inte beslutsfattarna eller polisen heller…

  4. Han är över 20 år .Då kan han sticka hem till Iran eller Afghanistan. Han kan promenera tillbaka på samma sätt som dom kom hit.Det är uppfriskande med riktig långa promenader.Mår han inte bra så kanske kommer han må bättre när han får krama om sina nära kära hemma.Trevlig resa ”GHODAFFEZ” det är återseende på persiska tror jag.Trevlig helg er Adolf

  5. ”Alla besökare har inte alltid goda intentioner.”

    Är rubriken på Malcom Kyeyunes senaste inlägg i Dagens Samhälle.

    ”Den svenska homogeniteten är borta. Det ställer nya krav på politiker, myndigheter och rättsväsendet. Flera av dagens regler är skrivna i en tid då ingen verkar ha haft en tanke på att någon skulle vilja bryta mot dem. ”

    https://www.dagenssamhalle.se/kronika/alla-besokare-har-inte-alltid-goda-intentioner-19025

  6. Är synd om alla människor som mår dåligt !
    Men allltid återkommande obesvarade fråga, hur kommer dessa s.k ensamkommande barn, ungdomar, vuxna eller vad de ska klassas som till Sverige har de några föräldrar och vad kostar resan ? Om detta talas aldrig bara ständigs snyftreportage i massmedia.
    Röda korset får nu bara så där 1, 9 miljoner av regeringen från skattepengar till ett nytt hälsoprojekt för nyanlända det ska ordnas sociala aktiviteter, hjälpa till med dagliga rutiner och hjälp med att få kontakt med försvunna anhöriga, målet är att de asylsökande ska må bra och motverka psykisk ohälsa som det står på SVT text-TV nyheter.
    Däremot för att våra gamla som byggt detta land till bland annat dagens politiker ensamkommande och övriga asylsökande ska må riktigt dåligt så sparar politikerna ständigt på åldringsvården, dit skjuts inga extra spontana miljoner till för att de gamla och deras personal ska må bra !
    Utgår ifrån att regeringen eller RK redovisar resultatet av denna lekstuga för nyanlända framöver till de svenska medborgarna, bra att veta vilken nytta våra skattepengar gjort.

  7. Ett krävande ljugande spöke den där Alf = Alien Life Form.
    Kolla här, vilket spöke, en blyg Satana. Det kommer alldeles från ovan: moln och luftrörelser.
    Filmat av några hikers här hemma i rumänska fjällen och tallskogen.

    https://youtu.be/exen7dMYADo

    • Du Ignoramus med fingerdiarré,. du är skrattretande. Att invända mot ett lands svidande vackra miljö och dess mystiska naturfenomen är bara ett av många vidriga karaktärsdrag som vänster och islam bär med sig i generna. March to Africa – ON THE DOUBLE !!!

  8. har själv sett figuren på bild bli ledsagad av en sk ”batikkärring” ev fr socialen eller fr vänster-marxistsidan. Han mår inte sämre än att han dagligen via sin fina nya mobil från skattebetalarna har ständig kontakt med familjen hemma+vänner där. De sitter ofta utanför tex PRESSBYRÅN med graits WIFI och samtalar med familjen hemma i Aghanistan/Iran(ja många kommer därifrån).
    Det är lungt i Afghanistan i 20/22 regioner och man anordnar tom ”turist-resor” dit idag.
    https://www.lostwithpurpose.com/wp-content/uploads/2016/11/afghanistanguide1.jpg

  9. Att det inte går att ha öppna gränser mot resten av världen borde ju ha varir klart för alla från allra först början.
    De är i de allra flesta fall inte de mest behövande som landar i Sverige. När det väl skett är det ~ nära nog omöjligt att utvisa någon, inte ens grovt kriminella, ID/härkomst okänd, hemlandet tar inte emot sina egna anses osäkert, … eller rent kostnadsmässigt. Om det kan kosta upp till en miljon svensk SEK att utvisa en ända person (efter att personen genom bidrag och kriminalitet kanske redan har hunnit kostat än mer direkt/indirek) saknas helt enkelt resurserna inte bara ekonomiskt att utvisa t.ex. 10’000 eller mer per år.

    • För drygt 35 år sedan förstod uppenbarligen inte adelsmannen och statsminstern Olof Palme inklusive övriga politiker i dåtidens riksdag resultatet av en vidöppen svensk dörr mot hela omvärlden och med en inbjudan om ett bra liv i välfärdslandet Sverige !

  10. Han har kanske vuxit in i sin roll ……….som spöke !
    Som vi alla vet spöken finns inte i verkligheten ….så han finns inte !

Kommentera