Väljarna har störst förtroende för Löfven…

INRIKES. Statsminister Stefan Löfven går om Centerledaren Annie Lööf och är nu den partiledare som väljarna känner störst förtroende för. 35 procent har ett ganska eller mycket stort förtroende för S-ledaren, visar en undersökning från Novus som SVT publicerar. Det är en minskning sedan den förra mätningen med två procentenheter.

Enligt SVT är Lööfs nedgång på sex procentenheter den största bland partiledarna.
21 procent av väljarna känner ganska eller mycket stort förtroende för nytillträdde M-ledaren Ulf Kristersson. Lika mycket som Anna Kinberg Batra fick i somras.

-Pettersson menar att den undersökningen säger mer om väljarna än om herr Löfven…

Stefan Löfvens Greatest Hits

43 thoughts on “Väljarna har störst förtroende för Löfven…

  1. Poor Sponge Steffe Square Pants! He’s not ugly, he’s beautiful on the inside.
    In other words he would look better inside out.

  2. Svensken är som ett godtroget lamm som naivt följer sin herde till sin egen slakt.Vilket annat folkslag belönar en lögnare, narcissisist och folkförrädare?
    Det märks att Sverige inte varit i krig på över 200 år.Inte behövt kämpa för sin överlevnad. Stackars våra barn och barnbarn,vilket land de få leva i.
    Putin, kom hit och rädda oss!

  3. Jag kan med all säkerhet säga att enligt min åsikt så kommer Stefan löfven så långt ner på botten till och med under botten som man kan göra när det gäller mitt förtroende. Och på en mycket god och helt säker andra plats kommer centerpartiets ledare.
    OCH UTAN DEN MINSTA EFTER TANKE KOMMER JIMMY ÅKESSON SOM NUMMER ETT NÄR DET GÄLLER DEN MEST POPULÄRA PARTI LEDAREN OCH FRAMFÖRALLT MEST PÅLITLIGA OCH DEN ÄNDA SOM KAN RÄDDA MODE SVEA FRÅN EN ANNARS SÄKER UNDERGÅNG.

  4. Det som retar mig är panelens sammansättning 18 till 79 år. Är meningen att vi som är äldre men har allt klart för oss numera inte räknas som myndiga.
    Mia skrev; Löfven börjar bli folklig. Jag måste travestera en omtalad persons ord ”fader fader tro henne inte ty hon vet inte vad hon skriver”

  5. Bildebergarna är långt ifrån dumma, de valde en lättmanipulerad individ att agera statsminister. Nästa utsedda Annie Lööf är betydligt farligare. Sedan undrar man, har de gått runt i TV-huset och intervjuat?

  6. Jag ställer inga tvivel mot denna mätning den visar på hur illa ställt det är i väljarkåren. Att få Sverige på rätt köl är ingen kvick fix utan det kommer att ta minst lika lång tid som det har tagit att förstöra det dvs minst 40 år. Men innerst inne känner jag att landet är förlorat som Svenskarnas land. Flertalet svenskar betalar dagligen för sin, sina barn och barnbarns framtid som slavar åt det nya importerade herrefolket.

  7. Mia! Ditt försök att förklara undersökningen går inte.Sossar är kroniska mytomaner och har alltid varit det.Och den som leder den statistiken är Löfven själv. Och hans IQ kan inte vara högt eftersom han inte klarade licenssvetsarkursen. Det gjorde jag för många år sen och det var bland det lättaste jag har gjort.Jag behövde inte bli statsminister efter den kursen för att kunna försörja mig. Det säger allt om hans IQ. Lyssna på hans inlägg,
    retorik, argumentation, saklighet så förstår du vad jag menar. Han har en replik till allt. ”SD är ett rasistiskt parti med nazistiska rötter”.Det är så att andra partiledare börjar tröttna på hans tjat och besatthet av SD.

    • Jag nöjer mig med att besvara ditt faktafel.
      Löfven fick avbryta sin svetsarkurs för att han blev inkallad att göra lumpen. När det var färdigt kunde han ändå tillräckligt för att börja jobba som svetsare och fortsatte med det i över 16 år och hann nog bli ganska skicklig inom det yrket.

      Tillägg: Och som jag tidigare har skrivit så tycker jag inte att Löfven ska dra den där ramsan om ett rasistiskt parti med nazistiska rötter fler gånger.

  8. Det riktiga är ju att Lööf tappat och därigenom har Löfven kommit före.
    Han har ju tappat i förhållande till vad han hade tidigare.
    Så populariteten har faktiskt minskat.

  9. Jag läser idag:
    ”Den S-ledda regeringen satsar stort på ett tryggare Sverige som sluter klyftorna, stärker välfärden och motverkar segregation och kriminalitet.

    SD är ett parti långt ut på högerkanten, som inte står på vanligt folks sida.”

    Detta är självklart en (S)-politiker som skrivit.
    Och som sådan befinner sig denna person bevisligen långt från verkligheten, det är bara att se vad som händer i landet.

    Samma politiker tvekar dessutom inte för att kalla 20-25% av svenska väljare för ”inte vanligt folk”.

    Nu vet man var de brunaste råttorna finns, och inte är det inom SD-väljare…

  10. Det är sådana siffror som Aftonslasken o.den andra skitblaskan dagligen ger i valuta,till de förståndshandikappade,som betalar 20:- ”för sanningen”

      • Tack för rättelsen Pettersson.
        Tror mig minnas,att jag köpte en sådan i början av 2000-talet.
        Var troligen i samband ,med 11 septemberdådet…
        Men vad den kostade på den tiden,vet jag inte längre.

  11. Må hända har Pettersson vänt på siffrorna av misstag? Ska det inte vara att 2 % har förtroende och att minskning sedan den förra mätningen är 35 procentenheter?

  12. Kul att höra, till skillnad mot allt spott och spe som han överösts av men som en stor del av svenska folket inte håller med om.

    Stefan Löfvén är på väg att bli folklig.

    • Javisst Mia , och snart är det Jul och då kommer
      Jultomten, för du tror väl på honom också.

      För mig är det tvärtemot, jag vet att båda är bluff, men
      alltid lurar dom någon!

    • Hahahahahahahahahahahahahaha 🙂 Värsta inlägget idag.

      Hej Mia!

      Ditt assad – doktor i sitt hemland

      • Ja Mia ! Du lider av samma symptom som Löven och övriga sossar har.Sanningsförnekelse. För att ingjuta mod i sossevraken så har man säkert ringt runt till ett litet antal sossar och frågat dom vad dom tycker.Och som du vet så lider alla sossar av självförnekelse. Nästa år i september då är det på riktigt. Vi bryr oss inte om vad folket tycket idag. En jubelidiot som Löfven kan aldrig bli folklig.Ska man jämföra honom med en människa då blir det närmast,Homo Erectus,den upprättgående människan(ganska stora likheter finns också). Något annat kan han inte. Att gå upprätt då behöver man bara ett IQ på 20.

      • Angående att man ringt runt till ett antal sossar som du tycks tro så finns detta att läsa på länk här ovan: ”Undersökningen genomfördes mellan 5-11 oktober och 1.027 intervjuades ur en riksrepresentativ panel i åldern 18 – 79 år.”

        Och vad det gäller Löfvéns IQ som många brukar dra upp så hade han i alla fall bättre slutbetyg från gymnasiet än vad Jmmie Åkesson hade.

      • God afton, min fagre kammarjunkare!
        Tveklöst har signaturen Mia, denna spektakulärt felmedicinerade psykologiska profil, ändock gjort oss uppmärksamma på det logikbefriade resonemang och narrativ socialakrobatikens estradörer och deras pundhuvuden till anhängare begagnar sig av.

        En tragikomisk ekvilibristik, där den rötangripna retoriken förlänat oss mången huvudskakning och otaliga flatskratt, oaktat vår internationellt beryktade svenska dumhet är mer tragisk än skrattretande.
        Andreas, blowing kisses Your way, old chap 🙂

  13. De måste ha intervjuat folk inne på sossarnas kansli i Stockholm!
    Detta kan inte vara möjligt!!! Varken Lööf eller Löfven ligger högt i kurs med de jag pratar med!!!

  14. Om det här stämmer säger det väl något om nivån på ”intelligensen” och analysförmågan hos befolkningen i stort.

  15. Bara det att hans mentor heter Henrik Arnstad, en förvirrad
    figur som antagligen ligger och ropar Nazist/Fascist i
    sömnen det Säger ganska mycket om Svetsarens förstånd!
    Att han är det bästa som Sossarna kunnat skrapa fram säger
    mycket om kvaliteten i hela partiet? Eller bristen på kvalitet!

  16. Undersökningar som är gjorda Av SVT /Novus kan man ta
    med en nypa salt, tror till ex inte på att Egenberikar partiet S
    i varje undersökning ligger på omkring 30 % trots alla skandaler
    som framkommit, och Svetsarens Nazisttjafs borde avhålla rätt
    många från att ha förtroende för Löfven.

    Eller har vi 30% dårar som bara önskar Sveriges undergång??

  17. Den som gör fel en gång är ingen idiot. Upprepar man sina misstag däremot så förtjänar man att bli kallad för en korkskalle.
    Det verkar finnas gott om korkskallar i Sverige …

  18. Vem fan tror på det här.Vi har en statsminister som är världshistoriens sämsta statsman.Bara käbbel,men helt handlingsförlamad.Han har absolut inte gjort något för att återställa ordningen i Sverige. Om han har mer än 4% i nästa val då är det valfusk av gigantiska mått.Mvh Adolf

  19. Obegripligt!!

    Å andra sidan bevisar det att alternativ media verkligen behövs. Vem kommer annars gräva fram sanningarna?

    Inte de s.k. journalisterna i PK-media i vart fall….

  20. Fan vad man blir trött på att höra om alla fejkmätningar. Bluff från början till slut. Får vi bara ett val utan fusk så kommer sanningen i fatt.

Kommentera