Socialdemokrat: Åkesson golvade hela bunden

INRIKES. Obundna socialdemokratiska Folkbladets Widar Andersson skriver i en ledare att i gårdagens partiledardebatt i riksdagen så valde alla partiledare, utom Ulf Kristersson, att bråka om fel ämnen och konstaterar att Jimmie Åkesson ”golvade hela bunten”.

”Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson ägnade sitt långa tal åt den misslyckade invandringspolitiken.

Sjukvård, kriminalitet, integration och invandring är således de tre stora partiernas val av ”bästa ämnen” för dem själva. Bra och relevanta sakfrågor alltihop.

När det gäller vad de helst vill bråka om är det dags för det tragikomiska. Alla – utom Kristersson vilket han vinner på – tycks tro att det bästa bråket är bråket om SD, rasism och nazism. Obegripligt.

Dessutom golvade Åkesson hela bunten.” skriver Widar Andersson

-Pettersson konstaterar att även om det låter otroligt så finns det kloka socialdemokrater…

16 thoughts on “Socialdemokrat: Åkesson golvade hela bunden

  1. Nuvarande rasistiska, kommunistiska och nazistiska regering kopierar CIA;s protokoll. Inga regler, inga lagar, ingen insyn eller transparens, inga skrupler, otrolig fräckhet, blåljuger och spenderar astronomiska belopp utan redovisning. Kan det bli mera United States. Dessutom satsar övriga världen på handel med BRICS:s länderna, men Sverige håller tjurigt fast i Onkel Sams frackskört.

  2. Det var en gång tidning som hette MAD. Där fanns satir halvsanningar och allsköns galenskap. Där slutade vanligtvis storyn med att den som gjort bort sig ”bars ut fånigt leende”. Nu väntar vi med spänning på en viss statsministers tur.

  3. Ja otroligt att en sosse erkänner den enda Svenskvänliga partiet (SD) tror att Vidar Andersson blir utesluten ur den korummperade sosse maffian nu. hoppas att övriga i lansförädargänget DVS 7klövern innser fakta att Sverige inte kan ta hit hela mellanöstern o Afrika o försörja dessa individer..

  4. Lade ni förresten märke till att så många blev Pissnödiga
    då Jimmie Åkesson skulle tala, att fem sex stycken reste sig
    upp och gick ut ungefär som om det var akut , den Svenska
    så kallade Sju klöverpolitikerna måste vara dom mest bedrövliga i hela Norra Europa.

    Om ni inte såg så kolla filmen när Jimmie ska börja att läsa lusen
    av Svetsarlärlingen.

  5. Jag trodde faktiskt att Stefan Löfven hade lärt sig att det inte gynnar honom att ständigt kalla SD för rasister, fascister, nazister och mycket annat nedsättande. Utan tvärtom gynnar SD när han står nästan helt tom på argument själv.
    Att göra samma misstag gång på gång och tro att resultatet ska bli annorlunda är bara riktigt korkat.
    Vore han något smart så bytte han ut bluffen Henrik Arnstad som rådgivare mot Vidar Andersson.

    • Ärligt talat. Om han hade haft lätt att lära sig så hade han redan tillägnat sig en massa kunskap han kunde haft nytta av. Det lär dröja innan han inser vad han håller på med.

      Det framstår som alltmer sannolikt att han kände till allt om transportstyrelsen och att han ljuger för oss svenskar.

      Han ljuger ju varje gång han kallar sd för rasister, fascister och nazister. Han verkar inte ha några spärrar på det området.

  6. Det är ingen idé att den dumme lille muhammedanen försöker diskutera med den gemkloke Jimmy Åkesson, för han åker bara dit så det skrattar om det.

  7. Kalasbetalaren.
    Det betyder att de kan ha en egen uppfattning och inte blint stödjer partiet i alla frågor hur korkade de än är. Men självklart så stödjer de S i stort.

    Vilket motsatsen kan sägas om Aftonbladet

  8. Jag såg debatten och håller med Vidar Andersson i analysen. Det var också många leenden när Jimmie talade.

    • Alla sekter vill spela medlemmarna och omvärlden ett spratt. Man för sig med ett tvetydigt språk för att bli lite teflonaktig till sik karaktär.

    • På samma sätt man kan vara kristen utan att behöva vara medlem i svenska kyrkan, liberal utan att rösta L, nationalist som inte stödjer SD och kommunist utan att vara medlem i V. Socialdemokrati är en politisk rörelse som inte är bunden till socialdemokratiska arbetarpartiet, det är fullt möjligt – och kanske även önskvärt – för ett nytt att stå upp för de som är socialdemokrater men som inte håller med alla de korkade experiment som Palme’s parti har utsätt Sverige för. Politisk korrekthet är inte direkt kopplat till socialdemokrati, det går att vara socialdemokrat men ändå öppet för debatt.

  9. Och man tycker då att den klokaste borde vara deras högsta
    ledare fast det kan man starkt ifrågasätta när det handlar om
    Sossarna i Sverige, tvärtom!

  10. Även Anders Fogh Rasmussen en klok och klarsynt f d statsminister i vårt grannland Danmark insåg mycket tidigt vilka katastrofala effekter det svenska PK-vanstyret skulle få genom att isolera SD.

    https://i1.wp.com/www.frihetssmedjan.se/wp-content/uploads/2017/01/15844452_1395806193804236_6851418448413886522_o.jpg

    Se och lyssna på videon nedan. Uttalandet kommer vid tidskod c:a 1:33 i slutet på videon.

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=6GRuDDYoOeo&w=560&h=315%5D

Kommentera