Skaplig vinst

En vän till mig berättade följande idag.

Han är i sin tur vän med en person som jobbar på en av stadens pizzerior. Den vännen berättade för min vän att en pizza genererar vinst på allt över 20 kronor. Tänk på det nästa gång du köper en pizza för 70 spänn och nästa gång du undrar hur en småstad kan ha 20 pizzerior som alla verkar gå bra.

Myndighetsutövare som är mer insatta kanske kan undersöka om det ligger en sanning bakom detta?

7 thoughts on “Skaplig vinst

  1. Och det värsta är att OM pizzabagaren betalar skatten och momsen till ”vår” regim tillförs ännu mer pengar som går till skräpraserna som parasiterar på oss vita.

  2. Gör Pizza Själv, varför gödda muslimer när jag kan baka min pizza själv, köp pizza sten för ugnen (ca 100kr), recept finns otaliga hur man ska göra degen, då få du en pizza så som du vill ha den och kan vara säkert på att ingen ha spottat på den eller hitta bagarens punghår på pizzan efter att ha ha kliad sig i skrevet. Du kan göra din pizza för mindre än 20 kronor
    Smaklig måltid

  3. När det som läggs på pizzan inte är det som man tror
    utan nåt som tex liknar skinka så tror jag avansen kan
    vara större än 20 kr. Där jag bor är det kurder som äger
    pizzerian så jag avstår. Är ingen kurdkramare.

  4. En studieresa runt i Södertäljes förorter, för att studera alla vita stenhus med lejon på grindstolparna, ger belräftelse på att pizzaförsäljnimg lönar sig.
    Den, till pizzaorganisationen starkt knutna banken,
    ”Plastkassen” bidrar givetvis också till en god vinst.

    • Bra kommentar 😃. Kollade för några år sedan upp hur många klipp salonger Södertälje hade och då var antalet 172 st hehe pengar tvätt delux. En som har en stor del i mycket olagligheter är en läskig herre som heter metin ataseven som för övrigt är delägare i ronna centrum och sen är han m politiker med. Han brukar hålla till på krogen templet vid Södertälje station som är ägt av Södertälje nätverket som han tillhör själv han med. Fast det vet ju alla som har lite innanför skallbenet och som har bott i Södertälje i hela sitt liv 😃. En annan är ju glad att man inte bor kvar i slödertälje iaf. Vet rätt mycket om Södertälje man kanske ska skicka in en insändare hehe. Ha en god kväll gott folk!

Kommentera