10 thoughts on “Nordstan’s reklam hamnade olämpligt

  1. Urtrist att det är vi kvinnor som sätts ihop med en man från annan kultur och med annan hudfärg. Alla är inte billiga slampor som säljer oss till massinvandringen! Botten!

  2. Indoktrineringen pågår oförtrutet i Sverigeistan! I varenda reklam nuförtiden är det en blondin med en neger!

    Arierna skall till vilket pris som helst utrotas!

  3. Återstår nu att se hur länge det dröjer innan vi får nöjet att åse reklaminslag vilka exempelvis inkluderar en låghalt lesbisk kannibal och statsministerpretendent med bar överkropp och djurben genom näsan, som visar det snabbaste sättet att spontankastrera en medlem ur det vita patriarkatet. Törhända något för de ledande knivtillverkarna att nappa på?

    Det klimakterieangripna kotteriet ”Vi står inte ut!” och dylika fatala fruntimmersregementen ser förmodligen till att påverka utvecklingen i rätt riktning, varför väntan icke torde bli alltför lång och outhärdlig.
    Andreas 🙂

    • God afton Andreas. Har du också tänkt på att han den där Löfven inte riktig är som han ska? 🙂

      • Touché, min gemytlige gynnare!
        Man vore ta mig tusan såväl blind och döv som förståndshandikappad om man skulle ha undgått denna delikata detalj.
        Excellensen är egocentriciteten i kombination med den sorgligt primitiva själsförmögenheten personifierad, där han stolt förkunnar sina logikstridiga och värdegrundsbaserade banaliteter för de som ids lyssna.
        Farbror Andreas 🙂

  4. Det komiska i de s.k. antirasisternas värld, är ju att de är väldigt fixerade vid hudfärg. Ja, ytliga oväsentligheter alltså. Antingen så är det alldeles för vitt, eller så är det inte tillräckligt svart. Jösses så trött man blir. Sen blir ju också denna typ av förenklande generaliseringar både patetiska och rejält missvisande. Varför ? Jo, exempelvis ; det finns ingen kines med, ingen eskimå, ingen indian, ingen chilenare, ingen same, inget barn, ingen pensionär, ingen funktionsnedsatt, ingen uteliggare, ingen pizzabagare…….
    etc. etc. Försök att fatta ; jämlikhet handlar faktiskt inte bara om vad man har i brallorna eller färgen på skinnet. De verkliga rasisterna är de som, tvångsmässigt, till varje pris, hela tiden, måste hitta någon diskriminerande association. Vi andra, normala, läser in verkligheten. Får dock hoppas att det normala, fortfarande betraktas som normalt. Svårt att vara säker i dessa tider.

  5. Köp kläderna hos Netto i Falkenberg, dom annonser -än så länge- på ett normalt sätt!
    Kostar lite mer, men dom håller en hög kvalitet och inga negrer i reklamen!
    Janne

Kommentera