‘Ensamkommandes’ talesperson lovade följa svenska lagar – döms för sexuellt ofredande mot minderårig

INVANDRARBROTT. Offret var en 14-årig flicka. “Sexuellt berörde hennes bröst och stjärt”, står det i domen. “Det är människor som vill mig illa”, kommenterar gärningsmannen, Arif Moradi. 

Arif Mo, som han heter på Facebook (efternamnet är egentligen Moradi), har på kort tid lyckats skaffa sig ett betydelsefullt inflytande i den svenska offentligheten, i rollen som talesperson för gruppen ”afghanska ensamkommande flyktingbarn”.  Flera stora tidningar som DNSvD, GP med flera har skrivit om honom i positiva ordalag, i samband med en demonstration i Göteborg.

Demonstrationen var en systeraktion för den afghanska sittstrejken i Stockholm. Folkbladet uppmärksammade Arif i samband med att han höll ett nyårstal på Rådhustorget i Söderköping på inbjudan av kommunens S-politiker samt föreläste på kommunala skolor om ”ensamkommandes situation”.

Enligt Migrationsverket fick mannen som är medborgare i Afghanistan ett avslag på sin asylansökan redan i oktober 2015. I samband med avslaget skrevs han upp i åldern – i dagsläget är han registrerad som 20 år gammal. Avslaget överklagades två gånger men beslutet höll både i migrationsdomstolen och Migrationsöverdomstolen.

Sedan ett år tillbaka är ärendet överlämnat till polisen för verkställighet.

Läs mer på Samhällsnytt…

-Pettersson säger att ännu en ljugande kriminell afghan som håller sig kvar i landet, mer än att Arif verkar vara kompis till statsminister Löfven…

Här håller Arif tal på Medborgarplatsen i Stockholm, helt öppet med poliser runt omkring trots att han har ett utvisningsbeslut mot sig och uppehåller sig illegalt i landet.

14 thoughts on “‘Ensamkommandes’ talesperson lovade följa svenska lagar – döms för sexuellt ofredande mot minderårig

  1. Det ena avslöjandet följer på det andra i en ändlös serie sociala spektakel där allt som kan skada nationen, bryta ned den allmänna moralen och passivisera de politiskt oinitierade, samt hota ordning och säkerhet ges status av vägledande exempel.

    Det afghanska implantatet i samhällskroppen är något av det mest självdestruktiva vi erfarit, där begreppet Fatemeh Khavari et consortes i själva verket representerar ett NWO-initierat psykologiskt vapen, där korruptionsetablissemanget med den pompöst självgode narren Löfvén i spetsen för de moraliskt defekta makthavarna givit sitt tysta medgivande till de spektakulära krigsförklaringarna mot svenska staten.
    Suicidalt så det förslår!
    Andreas.

  2. I dagens totalt morallösa och respektlösa Sverige i fritt fall kan allting hända, inget är förvånande längre !

  3. Han har alltså ett utvisningsbeslut som är prövat flera gånger, och är dömd för brott.
    Men, i PK-media gullas det ändå.

    Varför skriver de inte sanningen?

    Hur kan de anklaga alternativ media för att sprida fake news och falska rykten, när de själva ljuger och undanhåller?

    • Man får inte skriva eller säga sanningen i Sverige, sanningen är och har länge varit Sveriges fiende nr 1, ett mer förljuget, hycklande och ynkligt land än Sverige kan omöjligen finnas !

  4. Det är dags för regeringen ta hand om de fattigaste svenskarna. De pensionärer, som servade i hemmen utan betalning eller hade låglönejobb, som gav katastrofalt låga pensioner. Sverige kan inte ta ansvar för världens alla barn eller fattiga vuxna utan motkrav, det är oförskämt mot egna medborgarna att kräva det tillsammans med världens högsta skatter. Dags att återgälda sina egna medborgare med anständiga pensioner. Sveriges ekonomi är inte ämnad för hela världen.

    • Tänk om regeringen och riksdagens övriga politiker inte vill ta hand om fattiga svenskar och pensionärer utan istället vill lägga pengar och resurser på hela världens folk, vem/vilka ska kunna göra något åt detta ?

  5. Flathetens land blir man inte förvånad länge.Han har utvisningsbeslut , då skall han ut .Konstigt att byfånen till statsminister skakar hand med honom .Det säger allt om Sveriges situation idag.Nej avgå byfånen.Mvh Adolf

  6. Ja det är ju sant, det är alltid någon annans fel och påhitt när man skall stå till svars för det som man orsakar, offerkoftan är på fullt ut med dessa parasiter vi som betalare fått på halsen.

    • Den var verkligen smack-dab på dagens problem:

      ”Församlingspedagogen kan, enligt domen, inte svara på varför hon inte ringde till flickans föräldrar när hon fick veta vad som hänt.”

      Man försökte alltså verkligen sopa händelsen under mattan.

      • Ja, och vad berodde det på, kan man undra?
        Ett övergrepp är ett övergrepp oavsett förövarens härkomst!
        En kriminell handling är inte mindre kriminell eller mer förlåtlig för att förövaren är ”en ensamkommande” från ex Afganistan!
        Man mår illa av att läsa kommentarerna från dessa tanter som tycks helt övertygade om att den i domstol dömde skyldige förövaren är utsatt för en rasistisk konspiration.
        De skriver saker som att ”flickan ska straffas”. Är de inte kloka i huvudet? Hur var det med ”allas lika värde”?! -Gäller uppenbart inte den 14-åriga flickan för dessa damer!

Kommentera