17 bilar i brand i Alingsås inatt

INRIKES. 17 bilar brandskadades efter en våldsam brand i Alingsås under natten. Hettan orsakade att fönster i närliggande hus sprack. 

Branden startade i en carport i centrala Alingsås vid tretiden under natten. När räddningstjänsten kom till bostadsområdet stod ett tiotal bilar i full brand. Ytterligare ett antal bilar skadades av branden, och det handlar totalt om 17 bilar som drabbades av branden.

Ingen människa ska dock ha kommit till skada i branden. Flera fönster på närliggande hus sprack av hettan. På torsdagsmorgonen var branden släckt, men räddningstjänst fanns kvar på platsen för eftersläckning och bevakning. Orsaken till branden är inte klarlagd men polisen har inledd en förundersökning om mordbrand.

Polisen

12 thoughts on “17 bilar i brand i Alingsås inatt

  1. Och hur många bilar kommer återkommande is krigare elda upp/spränga i luften?levandes på bidrag så länge de lever.

  2. Efter som myndigheterna är totalt ointresserade av att fånga in dessa pyromaner så instifta skottpengar på dem så tar vi hand om saken.

  3. Vi skall vara tacksamma, (ännu så länge) att dessa araber nöjer sig med att tutta på bilar.Ingen svensk kyrka eller annat kulturminne,har självtänt på månader.
    Detta drabbade i natt välkända Frankfurter Goethetorn som överlevde kriget,men inte nya invasionen av brandfarliga ”barn”.
    I 86 år fick detta minnesmärke stå oberört med mångtusentals besökare årligen:
    http://www.bz-berlin.de/data/uploads/2017/10/95828546_1507782047-704×396.jpg

  4. Hur går det med miljömålet? Räknas anlagda bränder in i utsläppsstatistiken? Hur stora skador på miljön orsakar brinnande bilar, brinnande skolor och brinnande flyktinganläggningar varje dag i Sverige?
    Förresten, vem engagerar sig i något, som hela PK-Sverige avsagt sig ansvaret för. Stojiga bibliotek är samma problem, som lägger mörker över de mesta i ett land, som snart drunknat i alla sina självgoda värdegrunder.

  5. Aj, aj dessa ständigt självantändande svenska bilar, dags nu att införa en bilpark med bara icke självantändande bilar !

  6. Har någon någonsin hört den valpige Gustav Fridolin andas
    om alla dom 10000 tals anlagda bilbränder som sker i
    Sverige årligen, och vad det har för påverkan på Miljön
    50000 bildäck tonvis med plast oljor asfalt drivmedel brinner,
    nej om det sägs det inget från Valpen eller någon av hans
    andra förvirrade kolleger., HALLÅ MILJÖPARTIET!!!!!!!
    NI SÄGER ER VETA HUR MYCKET ÖKAD FLYGSKATT
    GÖR FÖR MINSKNINGEN AV KOLOXID; HAR NI INGEN SOM
    HELST UPPFATTNING OM HUR MYCKET SKIT SOM
    FÖRSVINNER UT I LUFTEN VID BILBRÄNDER?? ELLER
    ÄR DET SOM JAG TROR ATT NI ÄR BARA FEGA O KORKADE???

    ELLER VARFÖR BERÖR NI INTE DETTA ÄMNE??

Kommentera