21 thoughts on “Statsministern fortsätter att hitta på

  1. Löfven & Co använder lögnen så ofta, att de inte ens själva vet, om det de säger är sanning,eller lögn.
    Men vi, det svenska folket, vet att det mesta de påstår,är lögn och svammel.

  2. Ja snacka går ju, men att rätta till vad sker i vårt land just nu då får det göras mer än att snacka.

  3. Statsministern har små händer och mycket lågt sittande öron. Barn av honom som liten finns här:
    http://www.hemtrevligt.se/hemmetsjournal/artiklar/manniskor/20140813/stefan-lofven-/

    En kriminolog i USA har skrivit en bok där han tar upp ämnet:
    Fysiska defekter- anomalier – som är tecken på att saker inte förlöpte på ett bra sätt i livmodern: lågt sittande öron, små fingrar mm – dessa är mer sannolikt aggressiva eller kriminella.

    https://www.amren.com/features/2013/07/born-to-kill/

    ”There are slight physical defects—called anomalies—that are signs things did not go well in the womb: ears set low on the head, a wide gap between the big toe and the other toes, ear lobes that are connected to the neck, little fingers that are curved, a streak down the middle of the tongue. People with a lot of these anomalies are more likely to be aggressive or criminal.”

    Här är professorn:
    https://crim.sas.upenn.edu/people/adrian-raine

    Bakom detta ligger faktumet att vissa psykiska förmågors utveckling också går snett eftersom det tidsmässigt samtidigt som de fysiska vilak är mer uppenbart synliga.

    Vad säger våra svenska kriminologer? Vad säger vetenskapen och medicinen i Sverige? Vem undrar över om Stefans fysiska anomalier även har en motsvarighet i hans psyke?

    Vad finns det för kopplingar till bristen på argumentation och de ständiga försöken att mobba, skam och skuldbelägga i stället för att sakligt argumentera? Han kanske helt enkelt inte når längre utifrån sin kapacitet? Men räcker det för att tillfredsställa en normalbegåvad befolkning? Och de riktigt intelligenta?

  4. För det första MSM är inte lätt förståndshandikappade de är gravt dito. För det andra är svenskarna lika illa däran. För varje ny sosseskandal ökar siffrorna i väljarundersökningarna. Kan någon förklara det? För det tredje, Sveriges väljare kommer vid detta val att rösta som man alltid har gjort på samma odugliga politiker. För det fjärde, samtliga partiledare (utom Åkesson) kommer att sno åt sig en ministerpost. Vi får en rödgrönrödblåvitrosa hycklarregering som kommer att fullfölja landets förstörelse.

  5. Hans företrädare Göran Person med sin vinkällare har gott om plats …..hur många sängar kan ni få in och…………………….kom ihåg ….vi skattebetalare skall inte stå få kostnaderna, det räcker med att vi betalar din lön !

  6. Ingen batikhäxa ville bli skickad istället. Källa Nya Tider. Tidningen har erbjudit sig att anställa en av de utvisade så att han får stanna. Man har sedan erbjudit en plats i planet till häxorna, men ingen var intresserad. Så var det med det, modet svek eller var det tomt hot?

  7. Jag satt och slötittade på debatten, men hoppade högt när Stefan Löfven sa att vi kommer att tillverka stål utan kol.

    Citat: ”Tänk en dag, när industrin, som ni trodde var basically gone.
    Tänk när svensk stålindustri en dag, snart, kanske, tillverkar stål utan kol.
    Då kommer det att bli drag i svensk stålindustri kan jag säga.”

    Stål utan kol är inte stål, det är järn!
    För att ha varit svetsare och förbundsordförande i Metall har han väldigt dåliga kunskaper i materiallära.

      • Mia! Detta blir en annan metallegering.Här blandar du järn och vätgas.Det kanske inte går så bra? Det blir inte stål. I stål då blandar du järn och kol. Man kallar ju inte heller mässing eller brons för stål bara för att dom är metaller.I gjutjärn där har man höga halter av kol.

    • Ja,jag hörde samma sak. Du kan inte göra stål utan kol. Järn och kol blir stål.Sen kan man tilsätta krom och molybden om man vill ha andra egenskaper i stålet.Man kan göra andra metallegeringar utan kol. Men stål kan du inte göra utan kol.Han är en idiot .Det visste vi sen förut.

    • Han menade säkert stål utan kål. Han är ju sån, ”statsministern”. Ett stort kålhuvud.

    • Mia:
      Nu är du inne på ett ämne du inte behärskar..Hade du läst din länk till slutet hade du upptäckt,att detta är en typisk 1:a Aprilhistoria.
      T.o.m. dårarna i statsförvaltningen klargör,att inga statliga medel kommer att satsas för denna nyupptäckt av järn !
      Läs gärna ”Bosses” och Ulfertz kommentarer !

  8. Att inte sossarna börja sätta ner foten,dom förlorar När dom håller en byfåne under armarna.Dom tappar ju röster ,sossarna har aldrig så svaga som nu.Det blir inte bättre om inte dom ber byfånens avgång.2018 gäller det ,annars står Sverige vid ruinens brant om inte de har redan skett.Ha en bra onsdag er Adolf

    • Att inte sossarna sätter ner foten kan bero på att skiktet under Svetsloppan är sämre.

  9. Han är en stor katastrof, men som, Sosse och högsta höns i
    egenberikar partiet slipper han granskning från den lätt
    förståndshandikappade Median.

Kommentera