Tyskland inför flyktingtak

INVANDRING. Tysklands förbundskansler Angela Merkels kristdemokrater (CDU) har kommit överens med sitt bayerska systerparti CSU om ett tak för flyktinginvandring. Det uppger The New York Times.  Överenskommelsen väntas bana väg för fortsatta regeringsförhandlingar. Inför samtalen, har CSU-ledaren Hors Seehofer krävt ett tak på 200 000 asylsökande per år.

-Pettersson gör ett överslag. 200.000 på Tysklands 82 miljoner invånare motsvarar 25.000 ”flyktingar” i Sverige. Det antalet har vi passerat för länge sedan trots ”stängda gränser” och löften från statsministern att ligga på EU:s miniminivå…

 

12 thoughts on “Tyskland inför flyktingtak

  1. Att Sverige har en av Europas stramaste flyktingregler är enbart trams.
    Det är så många hål i regelverket så det kan utan vidare benämnas som ett såll.
    Så länge Europas bästa bidrag lockar så hjälper inga regler eller gränskontroller när efterlevandet av reglerna saboteras av en mängd organisationer och slappa myndigheter.
    Bästa gränskontrollen är bort med bidragen och daltandet med islamister.

  2. Sverige borde inte f.o.m. nu inte ta emot en enda asylsökande och framförallt inte bevilja någon permanent uppehållstillstånd förrän alla dem vi tagit emot har bostad och arbete.

  3. Flyktingtak ? Bara politiskt trams för att kunna regera vidare, det kommer i slutänden inte finnas något tak varken i Tyskland ej heller i Sverige och övriga EU allt är bara ett spel för galleriet alla med sunt förnuft vet att politiker och myndigheter helt tappat greppet om invandrings, flykting och migrationspolitiken det bara skummas lite på ytan för att tillfälligt tysta kritiken.

    • Billy Boy:
      Vore det bara så väl !! Nej detta är inget annat än en omskrivning av texten.Ingen av de två partierna CDU/CSU vill förlora makten. Nu tror de sig kunna lura befolkningen med ”en gräns” ,vilken tillkommit
      för att de Gröna kommunisterna,skall acceptera ett regering-samarbete.
      Vad gäller tredje parten (FDP-Folkpartiet) i förhandlingarna,lär dessa godta allt,bara de får sitta med och synas i gruppen.
      Slutligen är ju 200.000 berikare +anhöriga+gruppen verkliga flyktingar,ungefär lika många som en Malmö stad ! Och detta fem år framåt….

  4. Men…hur ska det gå för Tyskland??

    De kommer ju missa alla dessa välutbildade fridfulla ”barn”!?

    Och PK-maffian i Sverige kommer istället släppa in dem här, för att ”rädda pensionerna och trygga Sveriges framtid”…

  5. Med tanke på att Sverige sedan 1973 tagit emot runt 2 miljoner asylmigranter (inkl. anhöriga), av dessa de allra flesta (80-90%) mohammedaner, klarar inte Sverige att ta emot ens 25’000 per år i framtiden.
    Med noll vidare asylmigration kommer ändå de stora problemen i Sverige fortsätta att växa ohejdat.
    Att sätta stopp för invandring genom giftermål är svårt. Man borde dock för detta kräva att man kan försörja sig själv först och det under ett antal år.

  6. Hörs snart på vänstertwitter:

    – Suck, suck, ja, men då MÅSTE ju vi ta in alla dom som inte kommer till Tyskland.

Kommentera