Socialdemokrat tycker att Sverigedemokrater saknar människovärde

INRIKES. Fredrik Olsson är förtroendevald socialdemokrat i Södertälje. Fredrik har varit med på bloggen tidigare, läs HÄR, och han har förskjutit sin egen pappa för att denne kommenterat på Fria Tider. Kort sagt Fredrik Olsson är socialdemokrat, alla ska med som inte har några avvikande åsikter och bidrar till rörelsen. Herr Olsson är säkert stolt för att vara socialdemokrat. Läs HÄR och HÄR. 

Fredrik Olsson tycker alltså att 13 procent av det svenska folket saknar människovärde och det går inget drev om näthat, konstigt…

 

31 thoughts on “Socialdemokrat tycker att Sverigedemokrater saknar människovärde

  1. Här måste jag fråga mig själv – vad vill Socialdemokraten Fredrik Olsson?
    Inte en aning. Det enda jag kan tänka mig är att han vill försvara sina egna personliga privilegier och inte bryr sig ett dugg om folket i sitt land.
    Sverige sjunker stadigt och säkert ned mot botten.
    Och det enda Sossen Fredrik Olsson tänker på är sig själv och sin egen plånbok. Sorgliga figurer styr vårt land och då kan inget stoppa det som kommer. Sossar skrattar och snackar och är goda och låter vårt land gå raka vägen mot helvetet. Om du är sosse och således inte förstår något, helvetet är inte något bra utan tvärtom där härskar ondskan.

  2. Ska han säga djävla sosse idiot. Gör upp med eran rasbiologi tvångsterilseringar osv.djävla nazist parti.löfven har ju haft nazister i släkten.

  3. Den på analstadiet uppenbart kvarvarande socialakrobaten Olsson står nu så pass djupt bugandes inför oligarkbankirerna och etablissemangets globalistsutenörer, att han uteslutande låter sina obsceniteter flöda ur den frånstötande kroppsdel han håller högst.

    Den servile spetsboven lever i en behaglig föreställningsvärld där han ohejdat vältrar sig i fagra fantasier om den egna förträffligheten i rollen som välavlönad folkbildningskonsult, med desinformation, pennalism och faktaresistens som bravurnummer och där bristen på originalitet endast överträffas av de vettlösa anklagelserna mot SD-anhängarna.
    Andreas.

  4. Han är helt enkelt en stor jävla idiot, och förmodligen vet han om det,
    har alltid undrat över om sådana som han vågar sig ut på stan?
    Troligtvis inte han sitter väl inne på sin redaktion och fiser, fega
    individer är ofta stora i truten, men ofta rädda harar som inte vågar
    lämna sina säkra reden. Pucko!

  5. Han skiter alltså i demokrati och respekterar inte vad 20-25% av svenska folket tycker.

    Undrar om han tycker att hans partikamrat som håller på med barnsex har mer rätt till människovärde, än de som inte vill ha massor av kriminella lögnare i Sverige?

  6. Tänk att de flesta med dålig demokratisyn, hittas bland det socialdemokratiska partiet.

    • Det är även där vi hittar de dömda valfuskarna, bara där. Undras hur deras moral och demokratitänk ser ut?

  7. Arnstad klass på olsson ! blockar alla som inte tycker som han ! allas lika värden inget för de ”goda ” på vänster sidan !!

  8. Dom som verkligen har ett fint människovärde det är dom som kommer hit och ljuger om allt.
    Dom omhulldas på bekostnad av dig och dina anhöriga. Bigamisten i Nacka får ut i runda slängar 100,000 i månaden för maximalt utnyttjande av regler som endast gynnar bedragare.
    När Socialdemokraterna har sett till att inbördeskriget har startat får man offra sig.

  9. Det sossarna inte förstår att det finns ett STORT missnöje i vårt land. Kan gälla frågor om vård, skola o omsorg m.m. Att då misskreditera 13% av väljarkåren tyder på maktfullkomlighet o arrogans. Jag har inte o ska inte rösta på SD. Inget parti tilltalar mig idag. Absolut inte S. Detta parti hade för inte så många år sedan 45% av väljarna. Idag når man inte ens 30%. Dessa satans väljare!

  10. Vad har han för värdegrund ?Allas lika värde,vad har den tagit Vägen? Nya sossarna blir man inte klok på.Snackar om sammarbete men det är bara käbbel det är byfånens munväder .Rösta bort skiten 2018.Mvh Adolf

  11. Man får bara gratulera alla som rösta PK och verkar hata sina egna barn nära o kära och älska Islam, glöm inte fredagsbönen men ta för fan inte med frugan, då råkar hon illa ut.

  12. Han är väl den nya tidens socialdemokrat. Otroligt att partiet inte hamnar där de hör hemma bland andra ytterlighetspartier på yttersta vänstern.

    • S-partiet kan inte vara mer extremvänster med ett V parti i knät som förut hade namnet VPK förkortning av Vänsterpartiet KOMMUNISTERNA som trodde att man kunde bli av med kommunistspöket om man gjorde en patetisk avbön och tog bort två bokstäver i partinamnet men en gång kommunist alltid kommunist, ränderna går aldrig ur !

  13. Det luktar illa när en folkförrädare som Fredrik Olsson börjar yttra sig negativt om Sverigedemokrater.

  14. ”omtyckt av somliga” SOMLIG är per definition = vissa, några.
    Dvs inte särskilt många.

    ”Föraktad av alla andra” än några.

Kommentera