15 thoughts on “Italiensk dam protesterar mot de våldtäckande invandrarna

  1. Nästa gång är det ditt barn, fru eller mamma som blir våldtagen….kommer du då säga…att det inte är fel på kulturberikarna, det är fel på din dotter,fru eller mamma som gjorde detta möjligt, så att kulturberikarna blev förförda och är egentligen helt oskyldiga.

    Fy fan för denna behandling av våra barn och kvinnor. 😡😡😡

  2. Våldtäckande invandrare finns det sådana, inte Sverige väl hör man aldrig talas om ?
    Måste vara ett allvarligt misstag det är ju bara stackars människor som söker och vill ha skydd och hjälp som kommer hit inte finns det väl några brottslingar bland flyktingar om så vore fallet då skulle väl den ”trovärdiga” socialdemokratiska rikspolischefen Eliasson och 7 klövern säga det till svenska folket ?

  3. Aftonbladets äckliga journalister, äter snorkråkor och river sig i huvudet. Det kanske är mallen för kultur, att passa in. Aftonbladet sätter nivån även där.

  4. Du Nico, Pettersson har nog fattat hela problemet ”innan vi går under” har du?
    Varje dygn är det kvinnor, flickor som blir trakasserade, hånade utsatta för sexistiska
    påhopp, våldtagna i skolor, vissa områden, bussar, parker mm
    Efter att vi blivit pådyvlade medeltidskultur som Måååååna m.fl tycker är så fantastisk och 7 klöverpartierna som ställer sig bakom. Vi stackars etniska svenskar som inte fattar att vi inte haft någon kultur att tala om annat än ”små grodorna” som den kultur som vi etniska svenskar tror är vår kultur. Inte Måååååna eftersom hon är så obildad och dåligt påläst och inte förstår vad ett kulturarv är och att sättet att leva i Sverige bygger på flera 1000 års erfarenhet hur bl.a kvinnor och män skall leva tillsammans och bygga ett sätt att leva med varandra till gagn för kommande generationer.

  5. Pettersson
    Du ska få lite arbetsro nu
    Bra jobb med att belysa problemen med araber iaf som är tabu i msm
    Jag tar bort din länk
    Hoppas du ser hela problemet innan vi går under
    Mvh

  6. Ta hit denna kvinna till Sverige och låt henne hålla föredrag för dessa lögnare till feminister som finns här. Hon skulle göra underverk. Men hon får säkert inte resa hit.

Kommentera