Det börjar spåra ur nu, åk hem…

INVANDRING. Våra vänner Fatemeh Khavari och Amir Nabizadeh som är talespersoner för de ljugande afghan-iranierna som sittstrejkat runt om i vårt land verkar varken ha studier eller arbete att tänka på. 

De verkar tro att Sveriges skattebetalares främsta uppgift är att försörja dessa ockuperande muslimer och att regeringen inte har annat att tänka på.

Frågan är vem som utnyttjar dem. En gissning kan vara att Amir hejade på kommunisten Sjöstedt i partiledardebatten i går, en annan att samme kommunist hänvisade till Fatemeh som satt i publiken under debatten…

Amir och Fatemeh, åk hem nu. Ni har fel rådgivare och ställer orimliga krav och har gjort tillräckligt många skattebetalare förbannade…

33 thoughts on “Det börjar spåra ur nu, åk hem…

  1. ”Förtals-extremisterna” är på ”jobbet”……………

    ”Aktivister försöker förhala och stoppa utvisningar”

    På tisdagen ska ett 15-tal personer tvångsutvisas till Afghanistan. Planet lyfter från Göteborg och gör ett stopp i Wien för att hämta fler afghaner som ska deporteras.

    Frivilliga för nu en kamp mot klockan. Målet är att förhala och ytterst stoppa utvisningarna.”

    https://www.svd.se/aktivister-forsoker-forhala-och-stoppa-utvisningar

  2. Det här med de såkallade sittstrejkande flyktingbarnen är en fullständig rättsskandal. Att ingen vuxen människa eller myndighet vågar att ställa sig upp och säga ifrån. Att sedan dessutom låta en sådan där liten Haspa som Fatemeh få lov att komma in i finrummet på en Svensk partiledardebatt,,, jag har slutat förvåna mig. I mina ögon så är hon ett stort potensiellt hot mot rikets säkerhet med tanke på att hon har en egen armè därute. Bevisligen så trivs inte den unga fröken Fatemeh i vårt land med tanke på alla oförskämdheter som hon kräker ur sig. Jag rekommenderar att fröken tar sina kumpaner med sig och reser här ifrån. De behövs säkert i sitt eget land. Vi behöver inte fatimeh och hennes armè i vårt land Sverige. Jag hoppas du ser fram emot resan lilla fröken Haspa. Efter över 40 år till sjöss att komma hem till något man längtat till, jag ser bara ett samhälle i förfall.
    Det gamla fina Sverige finns inte mer.

    • Är det verkligen en tjej?
      Rykten går att de är bröder och att pengarna som samlas in går till ett privat konto som ej har rörts 😀

  3. Fatemeh verkar inte fatta att illegal betyder olaglig. Hoppas hon/han polisanmäler oss allihopa som synat bluffen. Tyvärr så törs få av våra ”folkvalda” säga sanningen men ”sent ska syndaren vakna”.

    • Som Kuba gjorde i början på 1960-talet. De kriminella blev utsläppta av Castro och skickade till Florida, USA!
      Skulle inte förvåna mig då länderna blir av med sitt ”avskräde/”barn”!

    • Varför får detta ”Bondeparti” så många röster??? Jag förstår absolut ingenting??? Seriöst???

  4. Många börjar bli uppriktigt trötta på de här afghanerna. Ni borde lyssna på snacket i fikarummet.

    • Men ingen GÖR något? Kontaktar ”folkvalda”, t ex? Media? De vet kanske inte ”hur snacket går”?
      (Seriöst, alltså.)

  5. Migverket el polisen kan börja med att kolla om denna gapande Fatemeh är för något han/hon/hen ser inte särskilt kvinnlig ut under skynket. Ingår inte att tala sanning i moral? UT UT UT med hela ljugänge och ta med MP och kommunisten Sjöstedt också i samma plan.

    • Ja, frågan är vad dessa utvisade protesterare är beredda att ta till härnäst, när media inte lyckades tvinga politikerna till total underkastelse. Nu står de tydligen framför TV-huset…. ska de storma och ockupera aktuellt-studion?

  6. Varför inte fråga varenda riksdagsledamot? Jag tror att det ger betydligt mer information om läget, än att Sifo berättar vad tusen personer skulle rösta på om det vore val idag. Det får vara nog med pajaskonster nu.

  7. Fy tusan! Vi importerar dessa ljungande parasiter i mängder = mår illa!
    Åk hem, ni parasiterar på oss arbetande Svenskar! Ni kommer ALDRIG att göra rätt för er här!!
    Ni har varken moral eller kunskap!
    Tack!
    Go Home!!

  8. Jag har ett tips på en fråga till partiledarna: Anser du att svensk lag gäller och att den bör respekteras? Bör det bli konsekvenser när någon bryter mot lagen? SVT behöver inte vänta till nästa debatt i tv, kör utfrågningen i morgondagens Aktuellt. De behöver inte få något underlag mejlat till sig i förväg, frågan är väldigt enkel, ett ja eller nej duger. Vill och kan de, på ett relevant sätt, motivera sitt svar, så får de gärna göra det. Minsta tendens till snömos i direktsändning, bör avstyras direkt, följt av en ordentlig utskällning. Respekt är nämligen något man förtjänar och det är hög tid att de lär sig det nu.

    • Svensk lag gäller svenskar. Det är apartheid-lagar som råder i Sverige där svensken ska sättas åt sidan. Parallella lagar har gällt hur länge som helst, assimilering funkar ju inte på romer och muslimer insåg man redan på 70-talet när integrationen infördes.

  9. Marty Feldman en transa och Kling & Klang, hade det inte varit så sorglig så hade jag skrattat åt eländet.

  10. Skönt när ljugande människor pratar om moral.Vad är nästa Drag? Vad gör regeringen i Moralfrågan? Dom har fått sin sak prövad och dom som fått avslag bara dra vidare,enkelt smärtfritt.Mvh Adolf PS ,dagens regering kan inte heller stava till moral som gamla sossarna gjorde.

  11. Lämna mitt land.vill inte ha er här,ni är parasiter så åk ditt ni kom från.
    Åk hem och arbeta och bygg upp ert land.men ni orkar väll inte.

  12. Så jävla tuff damen ifråga är, hon lotsas hon kan allt om Sveriges
    lagar trots att hon knappt pratar Svenska.Res hem!

    • Det är dags nu att börja slänga ut dessa parasiter.Börja med dessa två som är så stora i käften eftersom dom vet att dom kan anmäla för ”hets mot folkgrupp”eller ”förtal”.Jag börjar snart inte att bry mig om dessa lagar.Den gör mig så förbannad när jag ser speciellt dessa två. Och när politiker står på deras sida då har det gått för långt

      • Jag håller med Dig, Dave. Om denne Fatemeh K. finns det mycket att läsa under Petterssons Soldatmamma. Att hon är egentligen en han påpekade jag redan i början av den s.k. sittstrejken som hen organiserade. Hon eller han – det spelar egentligen ingen större roll, men det som är viktigare är dennes bankkonto som dumt folk fortfarande sätter pengar på.

Kommentera