Svensk tonåring gripen för sexbrott mot 12-åring i USA

BROTTSLIGHET. En svensk 19-åring från Västra Götaland har gripits i West Virginia i USA, misstänkt för sexbrott och kidnappning av en tolvårig flicka. De två ska ha inlett en relation över internet och 19-åringen åkte till USA för att träffa flickan.

Polisen hittade paret på ett lokalt motell där båda två greps, skriver amerikanska medier. 19-åringen hävdar att han först trodde att flickan var över 18 år.

Han sitter nu häktad mot en borgenssumma på motsvarande drygt 800.000 kronor

-Pettersson konstaterar att i USA är de inte så glada åt utländska brottslingar utan där hängs även misstänkta ut med namn och bild…

Länk…

10 thoughts on “Svensk tonåring gripen för sexbrott mot 12-åring i USA

  1. Även den som kan ha förts bakom ljuset online och trott sig kommunicera med en artonåring, borde vid ankomsten upptäckt det eventuella bedrägeriet.
    Att efter okulär besiktning ta fel på en tolvåring och en ung vuxen verkar onekligen som en transparent lögn för att mildra anklagelsen, icke minst vid betänkandet av att den verkliga attraktion som förmått den unge mannen att företa en sådan lång och kostbar resa sannolikt varit ett förkastligt begär med tydliga pedofila förtecken.
    Det finns således ingen anledning att plocka fram näsduken och snyfta.
    Andreas.

  2. Hoppas att denna svenska brottsling blir dömd och får sitta länge i ett riktigt fängelse och inte blir överförd till Sverige för att avtjäna ett straff på något av Kriminalvårdens villohem eller hotell men tyvärr så kommer Sverige och advokater att göra allt som går för att få hem en stackars känslig och ömtålig svensk, han kan ju fara illa stackarn i ett amerikanskt fängelse !

  3. Den unge herrn Simon Apell ser ut som en snäll husfru som hellre byter ut mat- och efterrättrecept med andra tanter än en farlig pedofil. Skenet bedrar.

  4. Och nu kommer de vänstervridna i USA kalla denne kidnappande svensk för ”offer” och istället agera mot flickan som lockat honom på ett sätt som han inte förstått.

    Nej, knappast.

    Sånt händer bara i Sverige….

  5. Big Bubba kommer nog att ta väl hand om honom i fängelset. Internerna kommer att ropa ”Fresh fish” när han gör entré.

    • Våldtäkt i fängelse är OK ? Men två unga som frivilligt träffas är förkastligt ? Amerikaner har ett schizofrent förhållande till sex.
      Unga skall skyddas från sex , men våldsskildringar är OK ?

  6. Tja, den svenske ynglingen får vänja sig med att det inte gäller några svenska ”dutti_dutt” straff i USA, tycka synd om syndromet eller samhällstjänst!

    • En del samhällstjänst har dom allt!

      http://amerika.aftonbladet.se/2011/10/20/phoenix-arizona-joe-ar-varldens-hardaste-sheriff-later-fangarna-sova-i-talt/

      ”Förutom de randiga dräkterna återupplivade sheriff Joe en annan sed, kedjefångar. Grupper av fångar städar gator, torg och parker. Torsdagar gräver de gravar på kyrkogården.
      Sheriff Joe och hans medarbetare säger att det sparar miljoner av skattebetalarnas pengar. Men det är inte huvudsaken. Om sheriff Joe fick en miljard dollar skulle han ändå behålla tälten och kedjefångarna. Medborgarna ska tänka på tältfängelset och rysa. Familjefäder ska peka på de randiga dräkterna vid vägkanten och säga ett varnande ord till sina barn:
      – Om ni inte sköter er slutar ni som dem.”

Kommentera