Hur mycket har de strejkande afghanerna ljugit om?

INVANDRINGSBEDRÄGERI. Vår vän Amir Nabizadeh som varit med på bloggen åtskilliga gånger och är talesperson för de sittstrejkande medelålders ljugande afghanska ”barnen” i Stockholm börjar trassla till det för sig och andra. Det vore nog bäst för honom att åka hem till Iran. 

Amir som är 18 år men enligt hans tidigare uppgifter är 23 år.

Ni vet att den afghanska folkgruppen hazarer har kommit i mängder till Sverige från Iran, nu säger Amir att de har det bra i Iran.

Tolkar jag hans Twittrande rätt så har han och de andra afghanerna/hazarerna från Afghanistan och Iran kommit hit enbart för den lön de får utan att arbeta och de tvekar inte att ljuga för dessa förmåner.

Det måste vara bland de största bedrägerierna i vår historia och det sker helt öppet framför ögonen på 83 procent av det svenska folket…

-Pettersson inser att naturligtvis ljuger inte alla, men jag tror att nästan alla ljuger, om ålder, ursprung, att föräldrar och släkt är döda, osv…

12 thoughts on “Hur mycket har de strejkande afghanerna ljugit om?

  1. En av dem var inbjuden av Jonas Sjöstedt i gårdagens partiledardebatt och sågs flina på läktaren flertalet gånger

    • Jonas Sjöstedt frotterar sig med Fatemeh Khavari – vår framtida politiker (enligt ”henne” själv). Nu går det för långt när han tar dessa ljugande ”baaarn” i försvar. Men han är ju också kommunist, vad kan man förvänta sig av dem.

  2. Frågan borde varit: ”Vad har de strejkande afghanerna inte ljugit om”.
    På det viset hade svaret inte blivit så långt.

  3. Partiledardebatten – jag kan följa den det på dator om jag vill. Gud vet att jag ville göra det, har försökt göra det men jag orkar inte med lögner och fariséfasoner. Buffelns överkropp är fyrkantigare än nånsin, händerna ännu mindre i storleken, fejset ett dåligt skämt och munnen – ett obscent hål.
    No more !

  4. Den här mannen har gått i de godas fälla och tror han har koll på va som gäller. Har han inte. Det blir saftigt att börja betala tillbaka.

    Mycket bra Hanif Bali.

  5. Bara så att det framgår klart så heter ägget på franska l’oeuf.

    I bl a sportsammanhang, tennis med fl symboliserar ett ägg noll poäng.

    Vi har Löfvén, Lööf. Ni hör ju hur det låter internationellt. Äggen. Nollorna. De som aldrig lyckas göra nåt rätt.

    Där kommer mr Nolla (L’oeuf-en)? Annie l’oeuf ?

    Ingen vill ju gärna heta zero, null i seriösa sammanhang men det gör dessa två politiker.

    Annie L’oeuf – Annie Nolla?

Kommentera