Brutalt våldtäktsförsök i centrala Östersund

BROTTSLIGHET. En kvinna utsattes för ett brutalt våldtäktsförsök i centrala Östersund i natt. Gärningsmannen, som var okänd för kvinnan, sparkade ned henne och höll för hennes mun.
När kvinnan gjorde motstånd och ett fordon dessutom passerade släppte mannen henne. Tidigt på morgonen var gärningsmannen fortfarande på fri fot.

Polisen

-Pettersson undrar om kvinnan var blind eftersom vi inte får något signalement.

Om Östersund på bloggen…

10 thoughts on “Brutalt våldtäktsförsök i centrala Östersund

  1. Signalement är inget för Sverige eftersom det eventuellt kan hjälpa till att lösa brott och även visa en sanning som kan vara lite PK-känslig !
    Dagens svenska politiker vill ha ett samhälle med icke seende, icke hörande, knäpptysta och icke protesterande medborgare och de är på god väg att lyckas få som de vill det är och blir allt tystare i dagens samhälle och på arbetsplatser till skillnad mot förr innan censuren slog till.
    Vad har hänt i fokkhemmet och varför ?

  2. Verkar som att det endast är blinda som råkar ut för våldtäkt. För ingen har sett något.

  3. Om det var en svensk som gjorde våldtäkten så hade media hängt ut honom med namn och allting.När man mörkar då är det definitivt invandrarbrott ,Det har vi börjat inse .När kommer Styrande inse det som Svenska folket börjar fatta hur det ligger till i verkligheten.?När kommer dom på att det är dags att ta på hårdhandskarna och börja återställa lag och ordning? Ha det så gott Adolf

    • Polisen borde kanske först ta reda på vem gärningsmannen är och vad han heterr innan media kan börja publicera namn.

      Men även det bör man vänta med tills man får veta om den misstänkte är skyldig.

  4. Medeltidskulturen återförs.
    Kvinnor har varit lättast att indoktrinera eftersom färre kvinnor än män röstar på det enda parti som vill begränsa eländet.

  5. Det är väldigt mörkt på gatorna numera , i den gamla vinterstaden östersund !! mångkulturen sprider sig i dom jämtländska skogarna lika snabbt som barkborrarna ! De var bättre förr , mycke bättre !!!

  6. Ja de är blinda, liksom socialkärringar och batikhäxor. De vill alla ha dessa monster gående på våra gator. De är så svagbegåvade att de fattar inte förrän deras barn och barnbarn blir attackerade och skändade.

  7. Nej Kvinnan vet nog fan hur aset ser ut, men har väl fått instruktioner
    om att inte säga något, och när feg media tiger så vet vi att aset
    inte är Pettersson eller Lundström. Jag jämställer Våldtäktsmannen
    och Media som lika skyldiga dom senare för att dom hjälper gärningsmannen
    att komma undan.
    Håll Sverige rent ,köp inte Feg Medias produkter.

Kommentera