“Unga män blir livsfarliga personer” – hör polisen om situationen i Rinkeby

INVANDRARBROTT. Det låter nästan som Dagens Juridik som detta kommer ifrån har blivit högerextrema och rasistiska islamofober eftersom de säger samma sak som vi sagt i många år. 

TIDIGARE. Eget rättssystem, våldskapital och hederskultur – det parallella samhället växer i förorterna

6 thoughts on ““Unga män blir livsfarliga personer” – hör polisen om situationen i Rinkeby

    • Moderaterna måste ta ansvar för vad de ställt till med.
      Ett förtroende behöver lång tid för att byggas upp.
      Men en valperiod för att förstöra för alltid.

      • Det är inga politiker från 7 klövern som någonsin kommer att ta något ansvar för sina politiska beslut. När dagen kommer att de blir avsatta kommer de att gå vidare till ännu högre avlönade jobb. Alla makthavare håller varandra om ryggen för de vet aldrig när dagen kommer när det brinner under fötterna och då gäller det att kunna visa upp att de varit på den rätta sidan. Hur det går för det Svenska folket skiter man högtidligt i.

    • Dessa uttalanden hjälper inte! Nästa dag så förnekar alla i media och politiker att det finns några problem.Det är nog detta(direkta förnekelsen) som är det stora problemet.Då får gamla sossar vatten på sin kvarn och säger ” vad var det vi sa” och allting glöms bort igen.Tills nästa artikel kommer om alla problem och då börjar allt om igen. Detta löses inte så länge vi har dessa pk journalister som står på politikernas sida.Dom gör sitt jobb tvärtemot vad som är deras uppdrag.Tjäna folket och granska makten.Svenska journalister är nog något av dom sämsta och okunnigaste som finns i världen.Jag har sett något märkligt i Aftonbladet. I samma tidning, samma dag kan du ha ett reportage om hur stort problemet med kriminalitet och våldtäkter är. Några rader längre ner skriver en annan journalist en annan artikel om hur litet våld vi har i Sverige.Detta är orsaken att allmänheten som inte är kritisk har så svårt att ta till sig verkligheten.
      Jag tror att detta gör man med vilje hos Aftonbladet för att läsaren ska bli kluven i sin verklighetsuppfattning.

Kommentera