Talesperson och afghansk ”flyktingbarn” från Iran anklagas för att ljuga om sin ålder


INVANDRING. Amir Nabizadeh som är stammis på bloggen och talesperson för de tidigare sittstrejkande, ljugande illegala afghanerna i Stockholm och en av dem som anmält Mattias Karlsson SD för förtal anklagas nu för att ljuga om sin ålder. Nu säger han sig vara 18 år men på nätet har Nabizadeh en gammal blogg där han uppger sig vara fem år äldre. 

”Väldigt fin persiska för att vara 12 år”, kommenterar Hanif Bali (M) bloggen.

Amir skriver att han är född 1994-01-31 men folkbokförd som född 1999-01-31. Dessutom står att hans hemstad är fredliga Tehran och troligen har han familj och släkt där så det är bara att åka hem. Dessutom släcktes hans Twitterkonto ned nyligen.

Säger sig vara 18 år, afghan som flytt från Iran, har ett arbetstillstånd på tre år, men går i gymnasiet i Munkedal, Göteborg. Focus verkar dock ligga på “sittstrejken”. Har även en syster i Stockholm.

Säger – ”Jag har arbetstillstånd för att jag kan jobba om jag vill”. Ett argument som knappast angetts vid ansökan om arbetstillståndet är kopplat till ett företag.

Frågan är vad han eller ett företag angett som skäl till ansökan om arbetstillstånd.

Amir vill varken svarar på ställda frågor eller klargör fakta. Ej heller dementerar han. Utöver det så blockar han flera frågeställare, inklusive Roger Sahlström, från hans Twitter-konto. Ett konto med åtskilliga inlägg där det är ganska uppenbart att någon/några hjälpt /skrivit de åt honom då de språkligt och grammatiskt varierar från felfri svenskan till…

-Pettersson misstänker att Mattias Karlsson har rätt. Visserligen har Amir ett tillfälligt uppehållstillstånd på tre år men om han ljugit för att få det är han i praktiken illegal invandrare…

Amir Nabizadeh tillhör tydligen samma gäng som den svenska vänstern, kräv, kräv och kräv igen…

De har glömt den gamla sanningen kräv din rätt, men gör först din plikt…


11 responses to “Talesperson och afghansk ”flyktingbarn” från Iran anklagas för att ljuga om sin ålder

 • Hönsmamman

  Personen (som är lika honom) på bloggens bilder har gjort sig illa i sin ena arm. Spår av detta kommer den skadade att bära med sig hela livet. Det skedde 2012 och han ser redan då ut att vara minst 18 år.

  Om inte myndigheter går vidare och undersöker detta så har vi ännu inte nåt ens början på att kunna ta tag i vad vi är utsatta för.

  Men det börjar bli allt vanligare att en annan vinkel än den som obegåvade netflix/pizza/rödvinsekonomer kan prestera. de klarar helt enkelt inte av mer avancerade analyser och nu tycker jag att alla som har kapacitet att genomföra det som behövs sätter igång.

  Om Eliasson får sitta kvar efter sina avsteg finns det något som media borde ha tagit tag i för länge sedan. det måste fram om han har hållhakar och kan lägga krokben för ett helt lands utveckling.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Vore lämpligt att börja med rättegångar avseende bedrägeri. Han tycks ha missuppfattat hur informationsflöde sprids.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det förvånar mig mycket om mannen i skynkdräkt har kvinnliga reproduktionsorgan. Det borde verifieras för att säkerställa tillförlitligheten till den moral personen påstår sig företräda.

  Gilla

 • Talesperson och afghansk ”flyktingbarn” från Iran anklagas för att ljuga om sin ålder | Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] Source: Talesperson och afghansk ”flyktingbarn” från Iran anklagas för att ljuga om sin ålder | Pette… […]

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Jag fattar inte. Är det Amir som är på bilden med poliserna?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det är inte utan att man allvarligt börjar fundera över vad det egentligen är för ett besynnerligt land man fötts och vuxit upp i, och vid djupare begrundan inser man att det mesta varit försåtligt fagra kulisser, dekorerade av sociala ingenjörer med allt annat än medborgarnas lycka och välgång i tankarna.

  Jag ber att få betyga min ovilja och sannskyldiga vrede över de demokratibespottande statskonstnärernas machiavelliska samhällsbygge, vilket bragt ofärd och vanära över vårt älskade Sverige – ett land som nu styrs av importerade rabulister och inhemska folkfientliga makthavare.
  Andreas.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: