Socialdemokratisk riksdagsledamot polisanmäld för förtal


INRIKES. Elin Lundgren är socialdemokratisk riksdagsledamot från Gävleborg, hon bor i Gävle och sprider lögner på Facebook om insändarskribenten Olle Ljungbeck, vilket fick Olle att ilskna till och skicka en polisanmälan.

Till polismyndigheten i Gävleborg

Anmälan om falsk anklagelse.

Nedanstående påstående fann jag på Facebook. Det är ju ett helt falskt påstående. Jag har aldrig dömts eller straffats för något allraminst det Elin Lundgren påstår här nedan. Detta är därför en anmälan som måste beivras.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle.

Socialdemokratens Facebook. Kanske dags för Facebook att stänga av Lundgren för näthat.

Här skriver Olle om en riksdagsledamots respekt för yttrandefriheten


15 responses to “Socialdemokratisk riksdagsledamot polisanmäld för förtal

 • Tony

  Olle Ljungbäck må vara till åren kommen, men kan ändå sätta en sketen Sossedam på plats. Jag förstår att det retar henne att någon har fräckheten att tala om hur tillståndet är i landet, Sossarna har ju länge kunnat göra som dom vill, understödda av skitmedia och andra
  PK varianter från vänster till höger, fast här bet nog damen sig i tummen.

  Gilla

 • Hotet mot yttrandefriheten… | Petterssons gör skillnad!

  […] Socialdemokratisk riksdagsledamot polisanmäld för förtal […]

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Sanna Rayman har ordet……….

  ”Färre könsord, fler argument”

  ”En Anna Kinberg Batra, fast med kuk. Så beskrev den debattglada S-bloggen Alliansfritt Sverige Moderaternas nytillträdde ledare Ulf Kristersson i ett inlägg härförleden.

  Det blev gräligt i sociala medier och till slut ändrade den Alliansfria redaktionen rubriken till det lite försiktigare ”Från en impopulär kvinna till en impopulär man” och behöll kuken endast i brödtexten. ”

  https://www.dagenssamhalle.se/blogg/2017/10/farre-konsord-fler-argument-18936

  Gilla

 • Tony

  Den patetiska kärringen Elin Lundgren når inte upp ens till
  knävecken på Olle Ljungbäck i fråga om förstånd.

  Gilla

 • Stenbock

  När vi nu är inne på socialistiska (kommunistiska) förbryterskor har jag här en bild från BZ på en sådan.49 år gammal och med förstånd som en 3-årig.

  Detta spöke tillhörde de vänsterextrema AFA i Berlin,och har orsakat skador i form av brandanslag för åtskilliga miljoner Euro.För alla dessa attentaten kom hon nu i en domstol i Zürich undan,med 3 års fängelse.
  Det röda svinet, som hela livet levt på samhället trodde hon gjorde ”en god sak”,när hon tuttade på bilar och fastigheter.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Jag får för mig att Ljungbeck är en gammal Socialdemokrat som här får möta en politiker från de nya Socialdemokraterna – förtal redan klockan fyra på morgonen.

  Gilla

 • Lena

  Protest i Rom igår mot moské, eftersom det inte var vänstern som protesterade så gick det lugnt och värdigt av stapeln.

  Gilla

 • Billy Boy

  Hoppas innerligt att polisen tar upp och behandlar och driver denna anmälan mot Elin Lundgren (S) lika ambitiöst och plikttroget som de brukar göra varje gång som företrädare för SD står i skottgluggen.

  Dessutom en påminnelse om …

  111 SVT Text Fredag 06 okt 2017
  INRIKES PUBLICERAD 6 OKTOBER

  Partiledarna i debatt – här är ämnena

  Nu släpps ämnena för Agendas partiledardebatt som sänds på söndag 8 okt. i SVT2

  – Välfärd
  – Sjukvård
  – Klimatet
  – Trygghet

  … är rubrikerna som ska diskuteras.

  Samtliga partiledare borde få som hemläxa att se videon nedan och i debatten redogöra för hur man avser att lösa problemet med otryggheten i Sverige. Ffa ofta torgförd av Stefan Löfven (S) floskeln ”Trygghet i en ny tid”

  Eget rättssystem, våldskapital och hederskultur – det parallella samhället växer i förorterna. Staten har inte monopol på att bygga samhällsstrukturer och rättssystem. I ett stort antal så kallade ”särskilt utsatta områden” har grovt kriminella nätverk och mäktiga familjer tagit över. Så vad krävs för att rättsstaten ska återta makten i dessa parallellsamhällen.

  Läs gärna mer på länken nedan:

  http://www.dagensjuridik.se/2017/10/eget-rattssystem-valdskapital-och-hederskultur-det-parallella-samhallet-vaxer-i-fororterna

  Kl 20.00 Agenda SVT2 sönd 8 okt 2017: Partiledardebatt

  Riksdagspartiernas partiledare möts i direktsänd debatt. Medverkande: Stefan Löfven (S), Gustav Fridolin (MP), Jonas Sjöstedt (V), Jimmie Åkesson (SD), Annie Lööf (C), Ebba Busch Thor (KD), Jan Björklund (L) och Ulf Kristersson (M). Programledare: Mats Knutson och Camilla Kvartoft.

  Kommer att kunna ses i SVT Play till 6 apr (6 månader)
  Textad sid. 199

  Gilla

 • ruben

  Kan man bojkotta skatteandelen, som går till invandring? Är det 75% eller 105 % av den skatt man betalar? Kommuner och stat lånar upp summor i skattebetalarnas namn också, så det är svårt att beräkna. Statliga skatteinkomsten borde vara gigantisk, eftersom där ingår även moms på den dagliga konsumtionen plus alkoholskatt, tobaksskatt, elskatt på momsen osv.

  Gilla

 • Sisu

  Återigen, förtal av Olle, vilket detta torde vara är ett civilrättsligt mål. Polisen kan inte göra något. Det borde sosse-tanten känna till.

  Gilla

 • Mr Q

  Den anmälan lär bli nedlagd,eftersom det är en Socialist som står som svarande…Hur är det,har inte dessa ”folkvalda” immunitet,som röda
  knapptryckare i Riksdagen ?

  Gilla

 • Lena

  Historien upprepar sig nästan dagligen i sverige, såssetant !
  Ta istället tag i all den skadegörelse och våld som Sveriges land utsätts för!
  http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/v%C3%A5ldsamt-spr%C3%A4ngd%C3%A5d-mot-bankomat-i-natt-bilderna-visar-f%C3%B6r%C3%B6delsen-3937839

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: