Dödligt vapen

Expressen hänger ut de 23 nazister som anhölls efter demonstrationen i Göteborg. Det får de väl göra om de vill, men kom ihåg att samtliga är frisläppta.

Däremot sitter en person häktad, vilket innebär att han gjort sig skyldig till brott. Jag vägrar tro att hans etnicitet är avgörande för att varken hans namn eller bild finns att skåda i Expressen och andra etablerade medier, men det är ett faktum.

Hur som helst är det här vapnet han använde mot poliserna när extremvänsterns gick till attack. Knappast någon leksak.

6 thoughts on “Dödligt vapen

  1. Även Kristianstadsbladets Matti Stenrosen hatar och hetsar…Man har fått korn på att en person som demonstrerade med NMR i GTB är kioskbiträde på fängelset i VÄ- utanfär KRSTD.
    Enligt reporter Stenrosen är dom hårdföra kriminella på fängelset rädda och olyckliga för kioskbiträdet. Fångarna darrar av skräck och gråter sig till sömns i skräck för att kioskbiträdet skall söka upp dom på deras permissioner !!!
    Matti Stenrosen är ju känd för att förfölja oliktänkande men här har även Stenrosen gått långt.

  2. Så Fungerar slaskpressen, gör en renhållningsinsats för
    Sverige, sluta köpa Ew´rx pressen , Aftonslasken, DN sydsvenskan.
    Det ger bara positiva effekter, du sparar pengar, du mår bättre
    över att slippa läsa konstruerade nyheter rent bedrövliga nyheter,
    friserade nyheter för att brottslingar ska uppfattas som att dom är Svenskar.

    SÅ HÅLL SVERIGE RENT SLUTA ATT KÖPA VÅR BEDRÖVLIGA MEDIA
    IFRÅGASÄTT ALLT DOM SÄGER I RADIO O TV. TY DOM ÄR ALLT
    ANNAT ÄN SERIÖSA

  3. Men de värsta AFA terroristerna skyddar dom. Det är ju deras folk och de tillhör ju de ”goda” med dom rätta åsikterna och värderingar. Man vill bara spy på den vidriga skitblaskan.

  4. Den videon borde visas i rätten. Men jag har läst att åklagaren redan deklarerat att han tillhör inte någon grupp så han är nog inte så farlig. Han hade nog bara långtråkigt och har tydligen erkänt att han bara slungat en sten; som advokaten säkert kan påstå att det finns inget bevis för att den träffade. Således utrymme för snyftintervjuer och bidrag. Många kan sko sig.

Kommentera