Bröder åtalas för flera hundra våldtäkter på små barn

BROTTSLIGHET. Två bröder från en ort i Sollefteå åtalas för hundratals grova våldtäkter mot fem barn. Bröderna har suttit häktade sedan mars. Övergreppen uppdagades när ett offer bad om hjälp på nätet för att hon utnyttjats sexuellt av bröderna under flera år. Sedan dess har utredningen vuxit. I förhör har männen erkänt några av brotten.

Männen greps i samband med en stor polisinsats på en ort i Sollefteå kommun i mars. Hemma hos männen hittades tusentals bilder och filmer föreställande grov barnpornografi. Delar av materialet innehåller övergrepp på barn som inte har uppnått skolålder. Övergreppen gäller både pojkar och flickor. 

Sedan dess har utredningen växt och nu åtalas de båda männen för hundratals sexualbrott mot fem barn.

Flera av brotten ska ha begåtts på platser i Sollefteå kommun från 2001 och fram till männen greps i mars i år. Övergrepp ska även ha skett i södra Sverige mellan 2001 och 2012.

Läs mer…

Ångermanlands tingsrätt, B 453-17

-Pettersson säger att pedofilbröderna är etniskt svenska…

4 thoughts on “Bröder åtalas för flera hundra våldtäkter på små barn

  1. Kan någon av de härstädes närvarande herrarna törhända ge undertecknad en logisk och förnuftsbaserad motivering till varför skattebetalarna skall tvingas agera medfinansiärer och bekosta dessa bestialiska kriminalpsykopaters fortsatta existens inom den effeminerade stormaktens rekreationsprofilerade kriminalvård, där begrepp som straff och disciplinära påföljder kategoriseras som tabu?

    Dags för en stark SWEXIT-rörelse där vi kräver utträde ur Bryssels kriminella korruptionskotteri, rensar förvaringsutrymmena samt återinför dödsstraffet som en proportionerlig insats mot den allt grövre brottslighet som allt oftare drabbar oskyldiga barn och ungdomar, och där nationens hela trovärdighet lagts i ödesmål.

    Detta är vår förbannade plikt, ehuruväl den patologiska kastrationen oavvisligt borde tillgripas i dylika fall, som en första åtgärd i kampen mot pedofili och övriga grava sexualrelaterade förbrytelser.

    Andreas, värdekonservativ nationalist, realist och troende kristen.

  2. Alla dessa sataniskt vidriga pedofiler måste genomgå en kastrering anser jag och aldrig släppas ut i samhället igen.Skicka dem till fängelse i annat land där man inte daltar med dessa förbannade odjur som förstör barns liv och sargar deras själar så grymt,lås in dem för alltid!
    De skall stoppas redan innan de begår dessa vidriga sexuella övergrepp mot barn ,för dessa sjuka beteenden kan säkerligen märkas långt innan de går till fysiskt angrepp mot barnen.F-n ta politikerhelvetet som värnar mer om sexuella förbrytare och barnaplågare än till offren och förebyggande arbete för att inga barn skall tvingas utsättas för de vidrigaste skändligheterna.

  3. Nu får Kriminalvården 2 nya stackars brottslingar att vårda ömt, rufsa i håret och dalta med tills de blir utsläppta efter 2/3 av straffet på grund av skötsamhet !
    Brottsoffren ? Ingen som bryr sig om de blir direkt bortglömda i de kriminellas paradis nr ett Sverige.

  4. Bröderna hade flyttat från Skåne till den lilla orten i Ångermanland enligt vad jag hörde av tidigare reportage. Kanske blev de för ökända där det bodde förut?

Kommentera