Skrev tidigare om ärliga Bernt

Tidigare blogg inlägg:

https://petterssonsblogg.se/2017/10/04/bernt-forsokte-stoppa-aldersfusket/

Insamling för att hjälpa till att täcka Bernt Herlitz’s rättegångskostnader:

https://www.generosity.com/fundraising/rattegangskostnader-pga-felaktigt-avsked

Bidrog själv med 50 USD (samt 2 USD till ”fundraising site”, detta bidrag kan väljas till 0).

6 thoughts on “Skrev tidigare om ärliga Bernt

  1. När jag läste detta i förrgår blev jag så förbannad att jag mailade Janne Josefsson. Kände att jag måste göra något – sen om det leder till ngt återstår att se.

    • Jag föreslår att du kontaktar SD och frågar dem efter deras inställning. Nöj dig inte med vagt prat. Fråga efter vilka åtgärder de tänker vidta.
      Då blir du troligen realitetsorienterad. / T

  2. Det får inte bara bli accepterad….
    Vi kan göra namnsamling och skicka till Mikael Ribbenvik och fråga hur kan samhället hanterar problem om man inte kan prata om det. För att kunna åtgärda något som är fel måste sanningen komma fram. Man kan inte skydda brottslingar med sekretesslagen.. Det var ju mellan behörigt personal och en myndighet!
    Har inte Migrationsverket handläggaren begått ett tjänstefel när han pratar med en godman istället för att föra vidaren informationen om brott som begås?

    • Det blir totalkaos om de börjar reda i det här eftersom invandrare har tagit kontrollen genom våld i Sverige.

      Polisen som var med på selfien med de så kallade afghanska ensamkommande barnen har verkligen visat hur fånigt och tamt myndigheter agerar. Polisen gav det flata Sverige det ansikte vi har, fånigt och korkat. Han gav bort hela myndighetssverige med den handlingen och visade världen hur undergivet Sverige är.

      Det var en skandalbild och jag stödjer SDs utspel angående bilden. Det borde vara polisen som hamnade inför skranket, men det finns varken ryggrad eller moral idag.

  3. Man tror inte att det är sant.Det händer i vårt land 2017.Vad säger sossarna, byfånen till statsminister måste börja reda ut.Skall vi rannsaka oss själva och våga inte ta upp så viktiga frågor om invandringen. Vakna för helvete ställ krav på nyval bums.Mvh. Det måste bli någon ordning.Mvh Adolf

Kommentera