Större vapengömma hittad i Malmö

BROTTSLIGHET. I det socialdemokratiska kalifatet Malmö har en större gömma med vapen och 40 kilo dopningspreparat hittats. Ärendet kopplas till ekonomisk brottslighet. Och till ett planerat rån.

Brottsrubriceringen lyder synnerligen grovt vapenbrott, ett brott som ger flera års fängelse vid fällande dom.
Det finns också misstankar om förberedelse till rån – någon slags masker eller liknande låg i lägenheten.

Tillsammans med skjutklara vapen kan det utgöra underlag för brottsmisstankar. Hela ärendet kommer egentligen från Ekobrottsmyndigheten, som fick hjälp av Malmöpolisen med lägenhetskontrollen. Alltså är det hela från början ett brott rörande bokföring, skattefiffel eller liknande.

Den 29-åriga mannen som är skriven i lägenheten sitter nu anhållen misstänkt för flera brott. Bland annat misstänks mannen för synnerligen grovt vapenbrott, grovt brott mot dopinglagen, brott mot lagen gällande brand- och explosiva varor, samt förberedelse till grovt rån.

-Pettersson säger att det är inget att gnälla om. Det är Malmö i det nya Sverige…

Lokaltidningen.se

13 thoughts on “Större vapengömma hittad i Malmö

  1. Ja socialbidragen är nog en av de bidragande orsakerna i den svenska modellen Malmö. Med statligt bistånd på över 5 miljarder per år skapar de förslöande bidragen grogrund för underjordisk aktivitet med doping och vapen. Jag minns en tid, när de enda bidragen var till riktigt sjuka och lytta, som inte kunde jobba. Delar av den ökända och förlöjligade svenska kulturen var att försörja sig med eget jobb och utan större gnäll betala allt för hög skatt. Svenskar tålde mycket skatt, för att man såg att det investerades på något bra med vård och skola. Men den fina ambitionen började avta före 1970 ungefär och är nu helt förvriden i en slags gränslös multikulti neuros. Malmö kan vara en av de neurotiska modellerna?

  2. Säg inte, ett brott som ger fängelse det heter ger en vistelse på något av Kriminalvårdens hotell eller rättare sagt vilohem !
    Att Sverige inte har fängelser vet man om man jobbar i lekstugan innanför murarna där det idag bara daltras och fjollas med dagens brottslingar och som av någon konstig anledning inte har riktigt samma namn som fångarna hade för 35 år sedan när man började i fångvården som då fortfarande fungerade.

  3. Att svenska kriminella (Allah vet vilka) har vapen intresserar inte sk ”journalister” men att stor del av skötsamma amerikaner eller svenska jägare äger vapen… då blir det hus i helvete på vissa idioter.
    Men givetvis är ju vapenägande privilegium för våra nya ”berikare” här i Abzurdistan.
    Inte ens polisen kan tävla mot Muhammeds vapenarsenal.

    • Hur det ska gå, det visar sig när dagens Malmö och det övriga Sverige i fritt fall nått botten !
      Då är det bara att börja om igen.

      • Det fina i kråksången är att vi kan inte sjunka längre än till jordens mittpunkt, sedan bär det uppför igen och då hamnar vi i Atlanten mellan Australien och Afrika. Då kommer ju våra kära nysvenskar närmare hemmet.

  4. Vem bryr sig om MALMOE i media…?? Trump och de amerikanska (som faktiskt är delstatliga…) vapenlagarna är mycket intressantare och något som man kan, håna och bespotta i grupp.

    • Bara läsa GP och vad Britt-Mari Mattsson har skrivit dag ut och dag in sedan valet, den människan hatar Trump så det står härligt till.
      En vidrigare kärring är svår att hitta, man blir lätt äcklad på henne.

      • Inte bara GP:s B-M.M utan även hela 7 klövern all massmedia och det övriga svenska förljugna etablissemanget som aldrig kommer över förlusten och missräkningen att deras gullegris H.Clinton inte blev predident som var förutbestämt innan valet att hon skulle bli men som folket som tröttnat på allt hyckleri som tur är satte stopp för.

    • Vad gäller Amerikanarna och de massmördande som sker där så är det inget synd om dom. När det Amerikanska folket vill ha skjutvapen i sina fickor och när dom är det skjut-gladaste folket på jorden så kan dom skylla sig själva

  5. Det verkar som en suspekt individ (med anhang) i det ”framgångsrika” socialdemokratiska kalifatet Malmö försett sig med en vapenarsenal med vars hjälp han (dom) ”lite längre fram planerade att bli en inkomstmässigt mycket lönsam invånare” och på så vis kunna mäta sig med den vapenfixerade amerikanske massmördaren Stephen Paddock i Las Vegas, USA.

    http://endlessfacts.com/upload/img/B5IeN14439372092.gif

    Så Malmö är inte bara ett oförlöst New York …

    https://www.svd.se/malmo-ar-ett-oforlost-new-york

    … utan det finns också utan tvivel klientel i Malmö som nått mycket långt med att göra om staden till en ett våldsbejakande och en dödsbringande svensk motsvarighet till Las Vegas, USA.

  6. Härligt med nya Sverige.Snart är det dags för svenskar att lägga upp vapen förråd så att vi kann försvara oss för skjutningar. Vi har skjutningar varje dag,snart är det nära dig eller mig.Då är det bra att vara förberedd. Var redo.Mvh Adolf

Kommentera