230 isbjörnar dyker upp på en fest

En val strandade på ön Wrangel i Arktis, och nyheten spred sig snabbt bland öns isbjörnar.

Basen för Naturreservatet på den avlägsna ön räknade in inte mindre än 230 isbjörnar som anlände för en festmåltid. De var ensamstående hanar, ensamstående honor, mammor med ungar och och även två mammor med fyra ungar var.

Siberian Times

Världsnaturfonden använder ofta de ”stackars” isbjörnarna i sin tiggeri- verksamhet  för att lura av godtrogna och okunniga människor pengar.

15 thoughts on “230 isbjörnar dyker upp på en fest

  1. Jag ser bara vita björnar borde vara både svarta o bruna känbs så rasistiskt med isbjörn borde heta ljus fas av svart björ med inslag ab beige.

  2. Precis som här, finns det fri mat så samlas alla opportunister. Har hört att de tänker byta namn på ön till Svensk-ön.

  3. Isbjörnarna mår bättre och bättre. De fridlystes någon gång på 60-talet. Då beräknades de bara ca 5-6000 individer. I dag är de 40-50000.
    WWF är liksom IPCC rena bluffen och gör inget annat än komma med alarmerande budskap om att allt håller,på att,gå åt skogen.
    Men om vi slickar in pengar till dem räddar vi världen!
    I vekligheten inget annat än tiggare.
    Och isbjörnarna mår bara bra.

  4. då det bjuds till fest, är ingen nödbedd…såväl
    bjudna som objudna gäster anländer…värdfolket
    står för inbjudan, medan tjänstefolket får betala

  5. Bulgarer och rumänska zigenare är ändå farligare…
    I går stoppades på kort tid,den andra lastbilen,denna gång med BG-skyltar.För någon vecka sedan var det en liknande lastbil,med RO-skyltar som upptäcktes i Österrike.
    I lasten på de två åken,sammanlagt nästan 50 lyckosökare från Orienten.
    Sedan tillkommer på samma sätt c:a 50 sådana invällare som togs i Tyskland för en månad sedan.Bild från Kronen:
    http://imgl.krone.at/scaled/723704/v20a5cd/630×356

    • Vi såg det på nyheterna häromkvällen. TVR-nyhetsprogram plågar oss med alla hemskheter som sker vid gränsen, våra ögon är redan så öppna att vi inte klarar se mer.
      Tyvärr finns det många som himlar med ögonen och svimmar av beundran när de hör ordet ”Suedia” (Sverige) – propagandan ’goes strong’ fortfarande.
      En rumänsk skådespelerska, Vasilica Tastaman, bodde i Malmö några år, hon beskrev Sverige med ett rumänskt metaforiskt uttryck: Pe afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul ! (=ett vackert målat staket runtom, bakom staketet – leoparden !!!). Hon återvände till Rumänien för att slippa bli leopardsbyte. På det viset slapp hon att bli begravd i en jord nedsmittad av muslimsk pest.

  6. En björnhona med unge – ”tiggare” helt och enkelt – orsakade stopp i trafiken mot Sinaiaorten. Cirka 10 spännande minuter då gendarmerna måste hålla sig i närheten eftersom turisterna vägrar lyda mot gendarmernas råd. På andra ställen fick turisterna betala böter. Bli av med pengar hellre än att gå miste livet.

    https://youtu.be/iBHMzlc1qCo

    • Jag tycker synd om björnmamman som är tvungen att stå ut med dumma människorna. Titta på hennes unge – den är så söt och följer mamman i vars närvaro den känner sig trygg.

  7. Det är björnarnas år. I Rumänien är det tiotals bruna björnar som kommer ut ur skogarna ner till byar och anfaller bybornas djur. Får och getter är i fara. Förklaringen ska vara att björnarna blivit för många och att de har det svårt att hitta mat i sin habitat. Björnarna är ibland så hungriga att de gör räder genom turistcamparna och dessa blir så ivriga att fota djuren på nära håll och glömmer hur farliga de är.

  8. Jag ser ingen is så då ska ju de här isbjörnarna vara döda enligt WWF. Pengarna tillbaka.

Kommentera