Vem ljuger?

Mattias Beruk Järvi kritiserar Mattias Karlsson (SD) för att ljuga.

Upprinnelsen är ett Facebook-inlägg där Karlsson kritiserar polisen och regeringen för den afghanska demonstration som rullade runt i Stockholm under ett par månader.

”Det är fult att ljuga”, menar Beruk Järvi och så är det. Om det är en lögn får var och en bedöma.

Mattias Karlsson skriver ”invandrare” och pekar inte ut någon eller några signifikativt. Huruvida en inringade afghanen tillhör de som vistas illegalt i Sverige vet väl bara han själv och möjligen polisen.

Fast till frågan. Hur är det möjligt att människor med ett utvisningsbeslut på sig kan demonstrera mitt framför ögonen på de som har i uppgift att se till att dessa invandrare lämnar landet? Vad gör regeringen åt saken? Samma regering som talar om att utvisa 80 000 personer utan uppehållstillstånd och som så sent som i söndagens Agenda talade om vikten av en ordnad asylpolitik. Som sagt i inlägget. Var är debatten?

Nyheter24

Mer från Mattias Beruk Järvi

SD och folkhemmet (som Socialdemokraterna skapade) är en dålig idé

Årets svensk (vänsterpartisten Amineh Kakabaveh) har delat rasistisk smörja

Kära vita svenska – vi måste prata mer om hudfärg (är inte det rasism)

Här ser vi en färgad man som uppenbart vantrivs med situationen i vårt vackra land där vita har varit i majoritet i ett par tusen år och lite till. Att han får uppmärksamhet i Nyheter24 och Metro, säger en del om intresset för Beruk Järvis.

16 thoughts on “Vem ljuger?

  1. Tycka får vem som helst.men nu ljög Karlsson .och sen ber om ursäkt på Facebook.patetisk beteende.det är såna idioter som han.och Hanna som blev fingerpullad av en sd snubbe .dom förstör partiet.Jimmie har inga hårda nyper.det är val 2018.det här blir åtal.Karlsson är rökt.jag röstar på SD.men nu får dom fanimej skärpa upp sig.

  2. I ett demokratiskt och öppet samhälle får man tycka vad man vill.

    Yttrandefrihet, åsiktsfrihet och vår enskilda rätt att avlägga en röst vid återkommande val ska vi värna och vara rädda om.

    Så jag använder då min rättighet till att säga, att det Mattias Beruk Järvi producerar i debattinlägg, är mest skitsnack.

    Läs gärna det han skriver om vänsterpartisten Amineh Kakabaveh.

    Idag har några vänsterpartister lämnat partiet, delvis p.g.a. behandlingen av Amineh Kakabaveh.

    Det gör de helt rätt i.

  3. Karlsson har gjort bort sig.och han vet det.idioten bör lämna sd han förstör för partiet.Jimmie Åkesson måste rensa i leden.jag röstar på SD men det finns mer att önska vill jag påstå.synd partiet har bra frågor osv.men bye Karlsson.

  4. Vad är det för polis som poserar med ett par mongon där ? Är han svensk, idiot eller både och ?? Och detta medan en annan polis, kollega till honom, blir nästan knivmördad av en afghan !!!

  5. Aftonbladet yrar om att Mattias Karlsson hänger ut ungdomar. Var det inte ensamkommande barn det gällde!

    Vilket fåneri dessa slasktidningar håller på med. Att de orkar hålla så låg nivå, det förundrar mig.

    • Snart 2018 och val, nu är PK-drevet i full gång med siktet inställt på Sveriges idag näst största folkvalda partie SD och övriga höger ut bortom det mjuka och öppenhjärtliga partiet moderaterna med sin nya partiledare U.K som nu ska göra underverk med sitt parti och Alliansen men som spricker när C och L på grund av att SD växer hoppar av och istället upp i Lövens och övriga vänsterns knä som inkluderar kommunister.

      • Nu är han polisanmäld också av en aktivist- advokat. Det finns inget i hans uttalande som är förtal. Folk kan inte längre läsa innantill och advokater gastar som småbarn. Det är något helruttet i Sverige!

  6. Mattias Beruk Järvi måste härstamma från mörkaste Finland? (Järvi är finska och betyder sjö.)

  7. Hur länge skall det här Pågå? Vissa av dom fått sin sak prövad,fått avslag då är det bara åka hem så enkelt.Skall vi följa svensk lagstiftning eller skall vi ha anarki,men innan det vill jag ha vapen i hand så att jag kan försvara mig från dårarna som inte följer civilisationens principer.Ha det så gott Adolf

  8. Vilket.annat land hade man låtit utländska eller utlandsättade personer spy galla över den inhemska befolkningen i media utan en folkstorm?
    När man kollar upp lite om den vad den här typen hållit på med, så framstår han som ett hatiskt och komplexfyllt psykfall. Man får en känsla av att det bara är folk i behov av stark medicinering och tvångsvård som befolkar medias redaktioner nu för tiden.

  9. Kan inte änka mig att Mattias ljuger utan har på fötterna, däremot killen med slöja ljuger som en häst travar.

Kommentera