En riksdagsledamots respekt för yttrandefriheten!

INSÄNDARE. Bif  den socialdemokratiska riksdagsledamoten Elin Lundgrens synpunkter när hon såg min skylt på Stortorget i Gävle. Vittnar inte om någon omtanke om yttrandefriheten!

Elin Lundgren, socialdemokrat

En man med ett starkt invandringskritiskt budskap stod vid Stortorget i lördags. En av alla som såg honom var riksdagsledamoten Elin Lundgren. I lördags gick riksdagsledamoten Elin Lundgren, S över Stortorget i Gävle intill den södra huvudingången till Gallerian Nian såg hon en man stå med en skylt. Budskapet på den minst två meter höga skylten med överskriften ”Rädda Sverige” var starkt invandringskritiskt. Jag gick förbi och blev så  jävla provocerad, säger Elin Lundgren. Hon ringde till polisen och berättade om vad hon såg. Samtidigt, som mannen stod vid Nian kulminerade NMR.s demonstration vid bokmässan i Göteborg. Att det var just den dagen mannen, som Elin Lundgren känner till sedan tidigare, valde att ställa upp med sin skylt minskade inte provokationen. Det var intressant att se hur folk som gick förbi reagerade. Väldigt många såg väldigt negativa ut, säger Elin Lundgren. Efter en kvart gick mannen självmant från platsen. Polisen hann inte komma dit, något Elin Lundgren inte håller emot dem. Jag är helt säker på att de har viktigare saker att ta hand om.

julia.östlund@mittmedia.se

Här följer mitt genmäle som jag sänt till Gefle Dagblad med förhoppningen att de tar in det.

Svar till Elin Lundgren.

Jo, den mannen är jag. Du Elin Lundgren blev starkt provocerad av budskapet på mitt plakat. Ja, tom så mycket att Du anmälde det för polisen. Detta är inget nytt för mig. För tre år sedan som 82-åring blev jag efter anmälan från en politiker, efter order från en nitisk polischef – som inte fann det mödan värt att först kolla lagen – bortförd av två bastanta poliser från torget med mitt plakat. Då påstod anmälaren att mitt budskap innebar hets motfolkgrupp och hädelse. Vad anmälaren inte viste var att hädelseparagrafen var avskaffad redan då.

Men i motsats till Elin Lundgren så hävdade åklagaren, som fick hand om ärendet såväl åsikts- som yttrandefrihetslagen. Så efter tre veckor kunde jag hämta ut plakatet och åklagarens yttrande om att jag inte gjort mig skyldig till någon olaglig handling utan följt grundlagen. Men eftersom Du blev så upprörd skall jag här tydliggöra vad jag tycker om såväl massinvandringen som ert sätt att inte ta konsekvenserna av dess följder. Jag riktar mig då inte endast till dig utan hela sjuklövern.

I dag ser vi så gott som dagligen sjuklöverns politiker i medier etc uttala sig om kreti och pleti. Däremot aldrig om massinvandringens konsekvenser för svenska folket. Trots att ni mer än några andra politiker i historisk tid vållat och orsakat så mycket lidande och skador för Sveriges folk erkänner ni inte detta, utan söker på olika sätt fokusera den av er vållade katastrofen på annat eller andra. När ni inte vågar erkänna ert eget ansvar blir Sverigedemokraterna (SD) och nazisterna den måltavla ni fokuserar på, som de farliga och därför måste bekämpas med alla medel. Denna feghet att inte erkänna era fel/brott och tydligt visade katastrofala problem ni skapat genom massinvandringen är tarvligt.

Detta kan liknas vid vad vi kallar efterrationalisering då man av feghet skyller på någon annan vilket är precis vad ni gör med de två nämnda org. Vad har ni för giltiga skäl att i den fruktansvärda situation som Sverige nu befinner sig i pga massinvandringen hela tiden dölja vad ni orsakat Svenska folket i lidande och hela tiden utmåla andra som de farliga?

Jag avskyr och har alltid avskytt nazister men inte endast detta utan jag ser på dem med löje. Därför anser jag att Torsten Nilssons bevingade ord från fyrtiotalet i en debatt med nazistledaren Birger Furugård alltjämt äger giltighet: Någon har sagt: ”hugg av händerna på Rafael och han förblir samma målare”. Jag säger: hugg av huvudet på Furugård och han blir samma tänkare”. Själv har jag alltid betraktat dem som huvudlösa.

Självklart skall de bekämpas när de överträder lagen men den dominerande roll ni ger dem är helt orealistisk och har i grunden ett annat syfte. Nämligen att ta bort fokus från den fruktansvärda katastrof ni vållat de svenska medborgarna i form av dagliga mord, våldtäkter, rån, terror mot flickor och matr förstörelse för tiotals miljarder. Det räcker att studera offentlig statistik för att se hur invandrarvåldet eskalerar genom ert förvållande.

Samtidigt som ni nu ägnar i stort sett all er tid åt agitation mot nazister och sverigedemokrater återvänder det dagligen Is-terrorister som inte lagförs utan får vistas fritt varthelst de behagar i vårt land. De kan vilken dag som helst döda och lemlästa svenska medborgare. Varje dag hotas judar av fundamentalistiska invandrare men detta nämner ni överhuvudtaget inget om! Däremot händer det numera sällan att nazisterna gör det.

Jämför man sedan er med hur Sverigedemokraterna har agerat i fråga om att hävda demokratin genom att följa grundlagen så är bilden skrämmande. Ni (sjuklövern) visade tydligt ert förakt för såväl demokrati som grundlagen när ni avtalade om decemberöverenskommelsen. Ni bröt då mot en av grundstenarna nämligen parlamentarismen. SD vägrade emellertid detta och var enda parti som hävdade vår demokrati. Går vi längre tillbaka t ex 2002 då hävdade Lagrådet att grundlagsändringen var ett brott. Ja vissa jurister påstod tom att det var en statskupp.

Lögnen är inte lojal mot utövarna. De lögner sjuklövern ständigt producerar för att dölja historiens värsta brott mot folket kommer en gång att tydliggöras av historiska forskare. Hade vi däremot medier redan i dag som vågade hävda sanningen skulle fokus riktas mot sjuklövern och ingen annan. Samtidigt vill jag framhålla att ytterst få reagerade negativt. Ja tom ett flertal invandrare var mycket positiva. Jag stod där 1,5 timmar och inte en kvart som Lundgren påstår. Och jag kommer att stå där igen och igen.

Inte minst invandrarkvinnorna vill jag på alla sätt ge mitt stöd som såväl feminister som Lundgrens parti helt glömt. Många av dem är hårdare kontrollerade och plågade i dag än de var i sitt hemland. Men detta låtsas inte Lundgren om. Hennes parti ger hellre miljoner till de manliga fundamentalistiska förtryckarna som dagligen kränker kvinnor.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

PS Jo, jag har också blivit hotad till livet av invandrare, vilket jag polisanmält. Men självklart inte fått Någon respons på! DS

Olle Ljungbeck kämpar på i Gävle, vilket socialdemokraten Elin

32 thoughts on “En riksdagsledamots respekt för yttrandefriheten!

  1. Apropå dagens sossar………..

    ” Det vatten du hämtar ur bäcken lär dig känna källan.”

  2. Ännu ett högintressant bidrag i samhällsdebatten från den oslagbare och handlingskraftige Ljungbeck, vars förstklassiga civilkurage, drivkraft och intention får oss hängivna skrivbordskrigare att jubla över den oförtrutne krigarens ståndaktighet, samtidigt som vi skamset rodnar över våra egna tillkortakommanden.

    Elin Lundgren och alla övriga nyttiga pellejönsaktörer som vägrar vidgå att de löper oligarkernas och den dolda maktens försåtliga ärenden, må begå veklagan och utgjuta sin avsky över en enskild medborgare som håller sanningens och fakticitetens fana högt – någon beskyddarinna av det fria ordet och den verkliga demokratin kommer hon aldrig att bli, oavsett de duktighetspoäng hon medelst ovan redovisade manöver lyckats förskaffa sig inom det kognitivt paralyserade och politiskt defekta kotteri hon tillhör.

    Andreas, värdekonservativ nationalist, realist och troende kristen.

  3. Olle Ljungbeck, min idol!
    Tack för att du står upp för det vansinne som uppkommit i Sverige med politikernas goda minne. Att du vid din ålder orkar, vågar och vill kämpa för ett bättre samhälle är helt fantastiskt. Känner stor sympati för dig och att det finns hopp om en förändrad framtid.
    Har själv blivit hotad många gånger när jag säger åt folk att sköta sig. Men det är en risk man måste ta för att företräda demokrati och ordning.

    Önskar dig ett långt och bra liv.
    Danne

  4. Elin Lundgren slår ett slag för sina ekonomiska intressen, inkomsterna från hennes hvb-hem och rikstadslönen. De finns tyvärr alldeles för många Elinliknande personer i vårt land, som får huvuddelen av sin lyxiga tillvaro betald av den skattesubventionerade invandringsindustrin.

  5. Olle Ljungbeck har en ryggrad tvärtemot vad P K kärringen
    Elin Lundgren har, hon säger att hon blev provocerad av texten
    på skylten, vem fan tror hon att hon är? Är hon enbart korkad
    eller har hon ingen aning om att det råder åsiktsfrihet i Sverige,
    än så länge, fast hennes parti gör allt för att strypa den.
    Allt som står på skylten är inte bara sant, det är precis
    så det ser ut i Sverige idag, men Elin Lundgren tycker kanske det
    är bra med gängvåldtäkter ,Mord Bilbränder, skolbränder,Skjutningar,
    Mord på öppen gata plus all annan jävelskap som massinvandringen
    fört med sig?Herre jisses, ifall Tage Erlander levat och visst vilka
    otroligt korkade individer det finns i partiet idag hade han blivit
    förtvivlad! Att hon dessutom ger sig på en 85 årig kämpe som
    varit med och byggt upp landet, och nu ser i förtvivlan hur det
    raseras av oseriösa figurer som totalt skiter i hur landet förstörs
    sänker henne till under bottennivå!

  6. Sådana som Elin Lundgren som umgås med de medelålders barnen på HVB-hem brukar drabbas av både syfilis och gonorré, som så småningom slår sig på hjärnan.

  7. Det gamla Socialdemokraterna skulle ju aldrig någonsin ha tillåtit jihadister,islamister och salafister befinna sig i landet.

    Dom nya Socialdemokratiska politikerna har kapat partiet Socialdemokraterna.

    • I dagens s.k demokratiska Sverige får man tycka och säga precis vad man vill bara man håller sig inom PK-etablissemanget alltmer snäva åsiktsram !
      Alla som inte håller sig inom den ramen är idiotförklarade rasister.

    • Tack Olle! Du gör ett fantastiskt jobb för oss Sverigevänner.Sån vilja att förrändra vid denna ålder. Jag högaktar dig Olle.

  8. Olle Ljungbeck, dragul de el ! Vill honom allt gott: hälsa, glöd och energi. Välsignad ska han vara, han och alla hans nära och kära !

    • Det är vi många på bloggen,(och i hela landet) som instämmer i.
      Tyvärr är det allt för få,som kan läsa Olles budskap.

  9. Bra Olle! Socialdemokraterna av idag har inte fått lära sig veta hut. De är väl ett verk av de yngre företrädarna från 1969-års regering och framåt, d.v.s. de nya Socialdemokraterna vilkas skolor tycks ha fostrat hela 7- klövern.

  10. Tyvärr har vi social demokrati i Sverige, vilket innebär att demokrati sker på sossarnas villkor,som blir mer likt en diktatur med själv censur och massa lögner som man intalar sig själv och till slut vet man inte vad är lögn och vad är verklighet.Hur tänker man när man som jobbar i samhället och man förnekar verkligheten och hitta på massa floskler och skit.När börjar man prata om verkligheten om den okontrollerade invandringen som har förstört vårt fosterland.Dags att ta timeout out från invandringen,dags att slänga ut dom som begår grova brott ,dags att handla innan det blir för sent .Ha det så gott Adolf

  11. Stor eloge ,heder och ära åt Olle Ljungbeck som verkligen är en sann vän till alla utsatta kvinnor som han värnar om till skillnad mot sjukklöverligans kvinnliga anhängare som verkar för ännu mer barbari och kvinnofientlighet i världens mest jämställda land??Skämmes ta mej f-n med alla dessa bortom all räddning hjärntvättade sjuklöverliga kvinnor som för övrigt kan flytta till valfri diktatur som kommunistdiktaturen nordkorea där angiverisystemet borde passa dessa antidemokratiska kvinnofientliga kvinnor.

  12. Elin Lundgren ser ut och beter sig som typexempel till orsaken varför det ser ut som det gör i dagens Sverige!

    Nån som blir förvånad om hon driver ett HVB hem och sitter i trappan med dom medelålders barnen?

    Det enda positiva med dylika hen är att jag börjar se fram emot kalifatet där sådana som Elin aldrig mer kommer att ses till!

  13. Polisanmäla för att hon blev upprörd över Olles träffande anslag?

    Hon, tillsammans med sina gelikar, borde istället polisanmälas för att de förstör vårt land genom att importera lyxflyktingar utan urskillning, samtidigt som vård, skola och omsorg blir allt sämre.

    Kriminella element får härja fritt samtidigt som PK-vänstern gullar med dem och kallar dem ”offer”, medan de som utsätts för mord, hot och övergrepp istället ska ”utbildas”….

    Jag önskar inte Elin Lundgren olycka, men den dagen hon själv blir utsatt för övergrepp, kanske hennes ögon öppnas.
    En gruppvåldtäkt utförd av skrattande somalier borde få henne att inse vad sjuklövern ställt till med.

    • Elin tillhör tyvärr dom obotliga som aldrig kommer att få upp ögonen! Om så hennes egen 7 åriga dotter hade våldtagits till döds framför hennes egna ögon så hade hon inte brytt sig det minsta om dottern utan bara sprutat floskler!

      Vi får inte dra alla över en kam!

      Det här får inte ge rasisterna vatten på sin kvarn!

      Vi måste kärleksbomba asylboendet där gärningsmännen bodde!

      Vi måste ordna ett fackeltåg, inte för offret utan mot rasismen!

  14. Tack för din kamp. Du visar riktigt mod!

    Däremot förstår jag inte hur DÖ kan vara ett brott mot grundlagen, i en demokrati måste väl alliansen ha sin fulla rätt att lägga ner sina röster?

    Reinfeldt talade dessutom klart och tydligt om innan valet att vid förlust skulle alliansen lägga sig för att inte ge SD inflytande, så DÖ har även fullt stöd i en folkomröstning!

    • ”Inte med SD

      – Vårt besked har varit, det står vi fast vid, att den minoritet som blir störst ska få en möjlighet att kunna regera. Vi tror nämligen inte att det blir så stor sannolikhet att det blir en majoritetsregering som kan bildas. Vi kommer inte att regera med stöd av SD. Utan hamnar vi i ett läge där vi är en mindre minoritet, ja då avgår vi. Det ställningstagandet har vi stått fast vid, säger han.”

      http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article19390737.ab

      DÖ var ju liksom ingen hemlighet, men som vanligt skall det väl hävdas att svenska folket har förts bakom ljuset!

    • ”Kalasbetalaren”! Det skulle ha blivit nyval och inte en DÖ.I en riktig demokrati så hade man gjort nyval. Men inte i en konstgjord och endast på papperet en demokrati som Sverige är.Detta gjorde man av rädsla för SD och det var alla andra partier överens om och därför var detta viktigare. Förrädare är vad 7-klövern är.

Kommentera