Swedish culture is to be replaced with what?

”Egypt is likely to conduct torturous and disproven anal examinations on six men accused of waving rainbow flags at a pop concert, charities have warned.”

”The men are charged with “debauchery” and “promoting sexual deviancy”, amid a crackdown on homosexuality, supported by the country’s religious and media establishment.”

”They were arrested by security forces following a concert in Cairo by Lebanese band Mashrou’ Laila, where several of the gay pride flags were waved by audience members.”

Read more:

Egypt ”to conduct anal examinations on men accused of waving rainbow flag at Cairo pop concert”

Min kommentar:

Fredrik Reinfeldt, som styrde och ställde som han ville mellan 2006-2014, och Mona Sahlin (och andra) har låtit oss svenskar veta att vi är barbarer som saknar kultur:

Det ursvenska är blott barbari

https://sv.wikiquote.org/wiki/Mona_Sahlin

”Jag har ofta fått den frågan men jag kan inte komma på vad svensk kultur är. Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana ”töntiga” saker.”

Dock jag känner ingen barbar vare sig i släkten eller vänskapskretsten och dessutom föredrar jag den svenska kulturen framför detta som är en del av den mohammedanska kulturen som gränslöst hyllas och höjs till skyarna (i Sverige och andra västländer) av mainstream media, politiker och myndigheter/institutioner, inte minst i våra skolor.

 

 

6 thoughts on “Swedish culture is to be replaced with what?

  1. Att Mona Sahlin inte kommer på något är det för hon inte har kännedom om historia eller annat för den delen, hennes begränsingar kan inte Sverige få skulden för……

Kommentera