Hittills i år har 45 människor mördats i Stockholm

INVANDRARVÅLD. Till och med den 21 september i år har det skett 45 mord i Stockholm, rapporterar Aftonbladet. Det är nästan dubbelt så mycket dödligt våld som under hela förra året.

Under 2016 dödades 26 människor i Stockholm, visar Brottsförebyggande rådets statistik om dödligt våld.

Polisen i Stockholm har 110 aktiva utredningar om mord och mordförsök på gång just nu. I Aftonbladet Morgon på tisdagsmorgonen förklarar rikspolischef Dan Eliasson att utvecklingen är mycket oroväckande och hävdar att han har förutsett och ”påtalat detta i flera år”.

Hans förklaring till ökningen av mord och skjutningar är socioekonomiska problem i så kallade utsatta områden.

– Jag tror att alla är överens om att vi måste ha långsiktiga socioekonomiska insatser med jobb, skola, innanförskap, bättre boendemiljö och hälsa. Polisen kan inte vända en samhällsutveckling själv, säger Dan Eliasson till Aftonbladet.

-Pettersson läser vad rikspolischefen och socialdemokratten Dan Eliasson säger vi måste ha långsiktiga socioekonomiska insatser” alltså mer av det som provats med känt resultat i 40 år…

”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”

14 thoughts on “Hittills i år har 45 människor mördats i Stockholm

  1. om mördandet fördubblas varje år, så tar det ändå
    för lång tid innan de utrotat varann…c:a 25 tusen på
    10 år, är alldeles åt helvete för lite…10 dub. helt o.k.

  2. Dan Eliasson kan väl inte ha något emot den ”svenska modellen” ?

    Sossarna tjatar ju hela tiden om den och hur lyckad den är.

  3. ovanför det pannbandet är det nog ganska tomt, men han har ju
    partibok i sossepartiet, och den partiboken öppnar alla dörrar.
    Och det märks på många håll!

  4. PK-maffian hälsar och säger att skjutningarna inte alls har ökat, det är bara benägenheten att anmäla som ökat.
    Dessutom har ju sånt här alltid pågått i Sverige, t.ex. i folkparkerna…

    • Sverige har aldrig varit tryggare, hälsar Betnér, Schyffert, Ehrman och Södermalms rödvinspimplande s.k. journalister (PK-maffia).

  5. Jag kunde inte svenska ordet ’innanförskap’, nyss fick jag göra det. Aha, det är motsatsen till ’utanförskap’, färstår jag. Man lär sig så länge man lever. Om man lever i lugn och fred, lär man sig en massa inom ramen för fair play och respekt.
    Har just sett 23-åringen Luca, skadad i Las Vegas, som ligger nedsövd på IVO. Kan försäkra personen som kallade Luca för ziggis igår att han inte är det, utan han är en tapper rumän som jobbade som bartender där tragedin hände. Hans föräldrar, utbildade rumäner, har varit länge bosatta i Nevada. Hans far pratade nyss i telefon med TV:s Antena 1-studio om sonen och den tragiska händelsen.
    Moralen: förhasta er inte att etikettera folk som skit om ni inte vet en skit om. Då blir denna gammal tant här i Rumänien jättepissedoff. You don’t want to see me pissed off.
    Cheerio !!

    • Vi svenskar borde lära lära sig av sådana som du , som håller på sitt folk och land. Många svenskar har tyvärr ingen stolthet, ett stort misstag !

      • Jag har ofta tänkt på att du alltid håller på ditt land men desto mindre på mitt land.
        Vad det gäller det sistnämnda borde du använda dig av uttrycket du själv skrev:

        ”Förhasta er inte att etikettera folk som skit om ni inte vet ett skit om”.

      • ”Kamrat Mia”
        Under drygt 30 år i Sverige tog jag emot mycket skit så jag tappat lusten att hålla på ett land som inte heller är ditt. Ditt är endast kommunistiska ordningen och en enorm arrogans. Du tittar och skriver nedlåtande på en blogg du trängt dig i som obehörig.

  6. Låt fanskapen skjuta ihjäl varandra, det blir lönsamt på direkten. Slösa inte resurser på svindyra utredningar, inte en jävel kommer vittna, bara att lägga ner. Dan Eliasson kan jobba upp skadestånden till alla brottsoffer istället, de är nämligen skrattretande låga.

Kommentera