5 thoughts on “Dagens allahu akbar

  1. Nu förstår jag den muhammedanska mordlystnaden. När jag hör ”Allan Snackbar” får också jag lust att göra saker jag annars inte får lust att göra.

  2. Under den Rödgröna sörjan har utsläppet i luften ökat med 1 % ???

    Kan det kanske bero på alla dom 10000 tals bilar som brinner i Sverige
    varje år? Eller hur MP, det påståendet som ni kategoriskt vägrar svara
    på att om 50000 bildäck, tonvis med plast, oljor textilier smält asfalt, kemikalier som går åt att släcka med som rinner ut i avloppen, men det har väl ingen
    inverkan på klimatet, det är visst mer skadligt när korna fiser, enligt MP?

    Ja det finns stollar i Sverige.

  3. Fjärran Östern:
    Det är inte enbart Holland som förändrats. I dag tog en person eld inne i Göteborgs Domkyrka !!
    Alltså kan du se,att läget i Absurdistan är högst brandfarligt.Nu stod det i rubriken att det var en man,det kan vara en fake.Själv inbillar jag mig att det var en berikare som ville tutta fyr,på Guds byggnad.Troligen en Islamist eftersom han fumlade med tändvätskan,vilket i sin tur antände fel föremål. 🙂

    • Ska ge ytterligare ett exempel på den anarki som råder i Tyskland.
      En importerad från mellanöstern steg av sin bil och angrep en inte ont anande,medtrafikant i Berlin.Med kniv och Machete högg han den förvånade äldre mannen utan förvarning.Det visade sig när han senare greps,att det var en 31-årig s.k. intensivförbrytare (de har minst 25 brott bakom sig).
      Denne skulle egentligen sitta av ett straff om 5 år,men befann sig på fri fot vid överfallet.Nåväl han placerades på nytt i ett s.k. rymningssäkert förvar,i väntan på ny rättegång.
      När nu denna skulle ske,visade det sig att han beviljats permission från denna anstalt !!! Nu är han tydligen över alla bergen !

Kommentera