Paolo Roberto har inte gjort tillräckligt…

GOTT OCH BLANDAT. Paolo Roberto är f.d. proffsboxare, programledare, författare med mera. Han har även kandiderat till riksdagen för socialdemokraterna, men alla gör sina misstag. 

Roberto har retat upp feministerna genom att skämta ”kvinnors bröst är beviset på att män kan koncentrera sig på två saker samtidigt” vilket fick bland annat Gudrun Schyman att gå i taget.

Resten av etablissemanget retade Paolo upp när han sa att  ”Problemet med Trump, Åkesson, Le Pen och hela det gänget är att de har rätt…”

Om Paolo på bloggen…

Nu löser han problemen igen…

Några gamla sanningar från Kungen av Kungsan…

15 thoughts on “Paolo Roberto har inte gjort tillräckligt…

  1. Jag tror att jag skulle klara 90 sek i ring en mot. Palo.jag gillar honom.tror han skulle gilla mig också när han får knocka mig

  2. Paulo Roberto är en frisk fläkt i den annars unkna debatten
    i Sverige, han delar ut många kängor till den annars
    skenheliga tyckar eliten som annars får bre ut sig ganska
    oemotsagt i Media, men detta fungerar inte med Paulo Roberto
    som är en sanningssägare med båda fötterna på jorden.

  3. Problemet med socialdemokration är inte att det finns för många socialdemokrater i rörelsen, det finns inga alls. I vart fall på de betydelsefulla posterna. Den enda person jag kunnat hitta som kallar sig socialdemokrat och som också verkar vara det är Johan Westerholm (ledarsidorna.se). Men så är han också, enligt honom själv, i ständig opposition.

    Här gör han, välförtjänt, till exempel upp med LO, Aftonbladets ledarredaktion, SSU, Socialdemokraterna i Stockholms stad, Socialdemokrater för Tro och Solidaritet samt Arena-gruppen: https://ledarsidorna.se/2017/09/kronika-angslighetens-pris/

    SAP förlorade sitt riktmärke under Palme och har sedan aldrig lyckats hitta det igen.

  4. Jag tycker att ni ska importera fler italienare istället för araber och somalier.
    De är vettigare och flitigare och saknar anlag för jihadism.
    Och hör och häpna – det är italienare som upfann pizzan!

  5. Trots allt finns det en knapp handfull insiktsfulla sossar. Paulo Roberto, Widar Andersson och Johan Westerholm men fler är det inte.

Kommentera