Militär bevakar synagogan i Köpenhamn

ISLAM. De judiska helgdagarna bjuder på en tragisk nyhet i Danmark. För första gången sedan kriget har militär trupp satts in för bevakning av bl a Synagogan i Köpenhamn. 160 soldater bevakar just nu judiska församlingens lokaler och israeliska ambassaden i Köpenhamn.

Terrorhotet anses så akut att en militär specialenhet satts in mot det jihadistiska hotet. 
Hotbilden förstärks av de hundratals välbeväpnade kriminella islamisterna i Köpenhamns shariagäng. Mordet utanför Synagogan 2015 begicks av en medlem i ett sådant gäng.

Läs mer på Jihad i Malmö…

4 thoughts on “Militär bevakar synagogan i Köpenhamn

  1. Vad bra att resurser finns att bevaka synagoga i Köpenhamn. Finns resursers att skydda synagogor i Sverige.
    Vad säger du Barbara du som ska härska och leda slavfolken. Har Sverige råd med att bevaka alla synagogor i Sverige? Dygnet runt, månad efter månad, år efter år?
    Alla polisens och militärens resurser satsas på att bevaka synagogor och kvar till övriga människor finns inget mer än privata bolag som kostar skjortan.
    Det är äkta demokrati enligt antirasister. Ge åt de rika och ta från de fattiga.

  2. Men i Sverige ser Vi ingen fara med islamister eftersom Vi ger dem ”gräddfil” och duttar omkring med bostäder, fri bil och ”hela bidragsköret”. Allt enligt 7 – klövern påhejade av Jan Guillou, Aftonbladet, Expressen, SVT, SR, TV4 och MSM, så det så!!!!!

Kommentera