16 thoughts on “Do people in Sweden feel safe?

  1. Trygghet skapas genom att folk kan lita på varandra, samt genom lagar och förordningar.

    Våra paranoida politiker litar inte på någon, inte ens på sig själva, och allra minst på folket, där av övervakningssamhället.

    Och politiker, med miljöpartiet i spetsen, ignorerar fullständigt våra lagar – , dom anser sig stå över lagen, eller själv bestämma vilka delar av lagen dom känner för att följa, just för minuten.

    Resultatet ser vi, våldsam olaglighet och otrygghet sprider sig i landet.

    Land skall med lag byggas, hette det förr – i dag är vi bara en laglös tungt kriminell avkrok i norra Europa, som förr faktiskt var ett land med gränskontroller, militär och fungerande polisväsen.

  2. Gör man en lista över de 10 farligaste, mest kaotiska och medeltida skithålen på jorden, så kommer Islam skina som en röd tråd genom 9 av dem. Afganistan, Irak, Somalia, Pakistan, Syrien, Egypten, Yemen, Nigeria, osv.

  3. ”Tack för att ni valde Sverige” citat Reinfeldt. Tack för att ni sätter sprätt på våra skatter, kör vår polis och sjuk- och kriminalvård i botten och får oss att må näst sämst i Europa!

  4. Jag får nog ifrågasätta listan lite! Vad är den baserad på? Att Sverigeistan ligger i topp förvånar väl knappast någon, men en del övriga resultat verkar konstiga!

    Personligen har jag aldrig känt mig mer trygg än när jag har varit i Ukraina!

  5. Vad är detta!? Fan också, vi måste få slut på stridigheterna i Ukraina så att vi kan gå om och ta den förstaplats vi förtjänar. Sverige måste vara bäst i allt!
    Allt!

  6. Det nya Mellanöstern växer fram i Europa och vi går i bräschen.
    Snart är vi det nya Libanon där milisgrupper strider mot varandra och
    skjuter landet i bitar.

  7. Opera huset i Cluj (Transylvanien) var i söndags (Internationella musikdagen) platsen där en ”Göteborg”- blek variant ägt rum – dock mer bestämd och med värdigheten i behåll. Inga invandrar- eller vänsterhorder var närvarande, alltså inga slagsmål. Sett på TV-nyheterna Antena 1 ikväll:
    Operasäsongen öppnades med walesiska tonsättarens Karl Jenkins verk ’Den beväpnade mannen’, en s k mässa för fred från en teater i Cardiff . Vid en punkt dyker upp muezin Refi Erghiun, som del i föreställningen och representant av den fredliga religionen, han börjar sitt åsnebröl och skriker högt Allahu akbar på scenen. Han dök inte upp från ’ingenstans’, utan det var själva föreställningen med artister från Cardiff som stod för det.
    Det fattade bara det: rumänska åskådarna reste på sig och började sjunga rumänska nationalsången Vakna, Rumänen !!! Muslimen tystades ned.
    För att stoppa rumänernas sjungande beslutade operans ledning att släcka alla ljus och salen sjönk i total mörker några sekunder. Sedan kom polisen som avlägsnade några av de ivriga patrioter och tillät gästartisterna att fortsätta med sitt fredsbudskap ….
    Och vet ni vad ? Själen i hela aktionen var fem representanter av Nya högern vars ledare Catalin Marincus (f d boxare – det syns!) eskorterades ut av polisen. Här är ett videoklipp med honom som pratar till en journalist om multikulturalism (mångkultur), om hjärntvättförsöket och andra försök alt. experiment på rumänska befolkningen. Lyssna gärna, ni kan t o m känna igen vissa ord med global cirkulation och användning.
    Om ni vil, men bara om ni vill, kan jag översätta hans intervju till svenska med ett senare tillfälle.
    Nå, fritt fram med tummarna ned !!!

    https://youtu.be/N1Sy4_5hp9A

  8. Att det är en så bjärt färgskillnad mellan Finland och Svedupellelandia! Hur kan det komma sig? Någon som har en aning? Finländarna är nog rasister – måhända?
    Rösta på Miljöpartiet! Då får de som ritat kartan uppfinna en helt ny nyans av rött.
    Här kommer några förslag: ”Våldtäktsrosa” eller ”Granatkrevadorange” eller ”Lungskottskarmosinröd”
    Starkt jobbat!

Kommentera