Arab häktad för mordförsök med yxa i Boden

INVANDRARVÅLD. En man i Harads utanför Boden är häktad misstänkt för att ha försökt mörda en person som han tidigare haft en relation med. Under natten mot torsdag greps en man av polis i Harads utanför Boden misstänkt för grovt våldsbrott. Utredningsåtgärder som husrannsakan, beslag och förhör har vidtagits.

Misshandels ska ha skett med ett tillhygge men polisen vill i nuläget inte uppge vad för typ av tillhygge det rör sig om. Enligt uppgifter till Norrbottens Kuriren ska det röra sig om en yxattack mot huvudet på målsägaren, även ett vittne blev anfallen med yxan.

I nuläget vill varken polis eller åklagare kommentera händelsen ytterligare. – Vi måste utreda och se vad som har hänt. Efter det kan jag ge mer uppgifter om fallet, säger åklagare Anna Bergström.

-Pettersson säger att Ziad Aldribi, verkar vara en tuff kille, han gillar att hugga försvarslösa kvinnor i huvudet med en yxa.

Nåväl, Norrbottens Kuriren, Norrländska Socialdemokraten, SVT och Sveriges Radio glömmer nämna herr Aldribis namn, att han är född 1964, att han saknar fast adress i Sverige, att han behöver tolk på arabiska och att han är medborgare i Libyen…

Luleå Tingsrätt Mål nr B 2553-17

4 thoughts on “Arab häktad för mordförsök med yxa i Boden

  1. Man har fraktat araber och afrikaner till Norrbotten, Lappland.
    Vi lappar säger att är man inte född där så är sannolikheten stor att man blir galen. Inte alla klarar månader av mörker och kyla och sannolikheten för dessa nyinkomna att klara förhållanden som råder är ännu sämre än för en nord europe. Jag fasar för vad som kan hända om invällandet fortsätter.
    Kan en galen bli galnare är vi illa ute.

  2. Voilà!
    Således kan vi föra en ny kulturberikande yttring till de svenska rullorna, denna gång i form av våldsamt angrepp medelst yxa. Frågor vi lite till mans ställer oss är vad skall komma härnäst och när den importerade kriminalitetens innovativa uttrycksmedel sinar, samt hur långt det skall gå innan det görs ett seriöst försök att rensa ut psykopaterna.

    Då vi alla vet att den verkliga viljan saknas, torde det kunna gå precis hur långt som helst innan ansvariga makthavare förmår reagera.
    Andreas.

  3. En helt vanlig svensk man som blivit en aning svartsjuk. Det kan också ligga någon gammal fejd mellan byarna bakom våldsamheterna. Aldribi är ett vanligt efternamn i Gullträsk och folk från Gullträsk och Harads har alltid haft lite svårt för varandra … Det kan vara kulturella skillnader som ligger bakom. Kanske rent av rasism om man tror på NSD och SVT.

    • Ja, detta är ju en gammal svensk tradition, lösa problem med en yxa.
      Det var vanligt förr i folkparkerna, hälsar PK-maffian.

Kommentera