Vänsterpöpeln attackerar polisen med stora stenar

INRIKES. Kravallerna i Göteborg är förhoppningsvis över, i varje fall för denna gång och det blev inte så farligt som befarats. Lite märkligt är att vänsterpacket inte verkade koncentrera sig på nazisterna utan på polisen och det är inget misstag. NMR befann sig långt därifrån. 

-Pettersson undrar varför Aftonbladet, Expressen och de andra inte gråter över den unkna människosyn vänstern har. När de inte kunde attackera Nordiska motståndsrörelsen så attackerade de polisen och vanliga människor. De attackerar även invandrare som säger åt dem att sluta. Andra invandrare deltar i stenkastningen och skriker allahu akbar…

Titta noga straxt efter 5:10, stora stenar i slunga borde rubriceras som mordförsök. Filmerna från Fria Tider. 

Här plockar det ”goda våldet” sten

 

 

22 thoughts on “Vänsterpöpeln attackerar polisen med stora stenar

  1. Råder inte maskeringsförbud i regnbågslandet Sverige, det kanske bara gäller vissa av politikerna utvalda farliga grupper ?

  2. Anarkismen gick segrande ur slaget… Här lägger samhället (försäkringar,enskilda butiksägare,och staden) ner miljoner kronor enbart för att landet saknar ett dugligt rättssystem. Om viljan vore där,kunde säkert många av dessa randaler kunnat identifierats.En stor del av dem tillhör samma grupper,som vid fotbollsmatcher kallas hulliganer.Dessa borde/bör finnas i varje polisregister i landet,och dömas till långa straff. Alltså inte löjliga timmar i ”samhällstjänst” utan riktigt straffarbete,som får lusten,att på allmänna platser avreagera sig med stenkastning o.dyl.

  3. Det både syns och hörs tydligt på filminslagen att de riktiga göteborgarna kommer till insikt inför verkligheten. Även om NMR var en motståndare, så blir de snabbt omvända under galjen, och inser att huvudfienden heter AFA. Vidare ser man också att stenslungaren blir varnad av en medhjälpare, om att han blir filmad. Då börjar jakten på filmaren, som befinner sig bland de riktiga göteborgarna. Det är då förnuftet börjar segra över kommunismen. AFA får, helt enkelt, stryk av mänskligheten. Det finns alltså fortfarande hopp !

  4. Dom fega jävla binnikemaskarna gömmer sig bakom masker och vågar inte stå för vad dom säger och gör.

    • Råder inte maskeringsförbud i regnbågslandet Sverige, det kanske bara gäller vissa av politikerna utvalda farliga grupper ?

  5. När hjärtan-teckningarna är slut, då får man plocka upp skattebetalarnas gatsten och slänga på människor.

    En typ av ”hårdare” solidaritet och demokrati, som sprider och ger mer tyngd åt empatin, medmänskligheten och kärleken.

    Samt inte att förglömma ett stort medhåll och stöd. Från bl.a. Expo, AB, Exp., Arnstad, Lindberg, Ernman, Schulman och många fler ”vänster stollar” som ”alltid” förespråkar ickevåld ock öppenhet.

    • Den tyske filosofen Johann Gottlieb Fichte lär ha sagt till en stenkastande pöbel som attackerade hans hem, ”en sten, mina herrar, är inget argument”.

      Men våra svenska journalister är vänsterdårar och revolutionsromantiker som njuter av våldsamma utspel. Vedervärdiga människor som aldrig mognar!

  6. Dagens politiskt totalt bakbundna svenska polis kanske inte får eller ska gripa stenkastare och bilbrännare, kan ju vara kränkande eller ännu värre rasistiskt som snart allting numera är i mångkulturens trygga vagga Sverige !

  7. Vilken skillnad mellan milljoner rumäner som demonstrerat lugnt och med verdighet i vintras !
    Svenskarna, vare sig vänster eller höger, är inga civiliserade människor. Påstå inte det längre. Titta noga på videoklippen och se: de är som vimsiga galna höns springa kors och tvärs – de ’dansar’ ju efter sossarnas pipa.

  8. När islamist-pöbeln attackerar POLISEN och skriker allah akkubar (Källa Fria Tider) så inser man att det INTE är åsiktsvännerna i NMR som är målet för aggressionen…

  9. Den första videon marknadsförs i Finlans om att i den är det nazisterna som attackerar polisen.
    Här ger median en bild om att ”motdemonstranter” var lugna, att de var 10 000.
    Och att nazisterna var våldsamma och kastade stenar.
    Det är framför allt det finska YLE = SVT som går i spetsen för lögnerna.

    • VAKNA !!!
      Och många går på detta, då de inte är vana att tänka, se och förstå själva.
      Detta utnyttjar bl.a Socialdemokraterna och sprider falsk information.
      Med en enda tanke: ATT ”FÅ” RÖSTER !!!
      Vad som sker med Sverige ligger inte i deras intresse, bara de får sitta kvar, klappa varandra på axeln och plocka ut feta löner.
      Hur man kan vara, och agera på detta sätt är helt ofattbart.

      Att man kan spotta på Sveriges tidigare generationer och förstöra allt som byggts upp genom generationer med Sveriges bästa i tankarna, är för mig en sån kränkning så man mår illa.

  10. I dagens vi och dom Sverige är inte vänsterstenar lika hårda och farliga som det som kommer från höger och skadar därför ingen !
    Allt från SD och högerut är som alla vet farligt och kommer med all sannolikhet framöver att förbjudas i det demokratiska Sverige.

  11. Föga förvånade skriver SVT Text:
    ”23 personer anhållna i Göteborg.
    Jouråklagare i Göteborg har anhållit 23 personer efter lördagens demonstrationer i staden, enligt ett pressmeddelande. De är på sannolika skäl misstänkta för våldsamt upplopp. Bland de gripna fanns NMR:s ledare Simon Linberg”

    Inget om vem som gjort vad, men texten antyder (förstås) att det är SMR som är skyldiga. Inget nämns om motdemonstranternas uppförande.

    • Det dessa apor inte vet är att polisen placerade ett antal kameror veckan före på ett antal strategiska platser,och dom filmerna ska analyseras och därefter personer lagföras. Det fina i kråksången är att ALLA kameror i stan inkl. dom på bussar o spårvagnar är inkluderade, så det blir enkelrt att identifiera dessa vidriga vänsterapor.
      (Alla riktiga apor får ursäkta tillmälet)

      • STACKARS POLISER!
        De ser och vet vilka som gör de verkliga brottsliga handlingarna (stenkastning etc.) men får inte stoppa detta.
        Detta för att det inte ska märkas vilka som är de verkliga dårarna, utan sanningen ska döljas till varje pris.
        (Se de flesta falska tidningar och media….DEN RIKTIGA SANNINGEN SKA DÖLJAS.)
        Stackars poliser som får utsättas för denna kränkning och känna att de inte kan/får agera som normala människor.

        Ni gör ett toppenjobb, så synd att ni inte får göra det jobb som ni säkert vill.

    • Stenarna kom naturligtvis från höger, var skulle de annars komma ifrån man måste lära sig att i dagens Sverige är vänster mysigt och ofarligt och högerspöken är farliga och hotfulla !

Kommentera