8 thoughts on “Dagens söting

  1. https://hds.imgix.net/zqPxXHRYqU2_mlS-_5V1NrMS_8w.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=60
    I HD finns ikväll ovanstående nigger, (inkl.foto) fotbollsparkare i iff-iff, som anhållits som huvudfigur i ett våldtäktsmål. Denna ”22-åring” som Sthlms-blaskorna nämner honom,lär ha våldtagit två små barn. Därtill avslöjar polisen,att han tidigare varit inblandad i en våldtäkt.Negern kommer att häktas under söndagen.

  2. Det är sådana här små riktiga barn som dom ensamkommande skäggiga barnen vill/kommer att gruppvåldta och skända och vi uppmanas att försöka vänja oss med det nya normalläget

  3. Ja, så är söt och fin var även Madde en gång för mycket länge sen. Efter det har överklass-manéren stått som spön i backen. Nu är hon en jävla häxa som borde in på tukthus. Bortskämd och curlad som få. Landets genom tiderna värsta socialbidrags-tagare. Och det är vi som pröjsar. Men,förall del, bilden på Estrella var fin.

    • Det värsta är att hon släppt in en dryg lycksökare i kungahuset. Av samma skrot och korn som Trumps dotter släppt in i Vita huset som redan lagt flera krokben för svärfar.

    • Jag tror det är Estelle…lilla Estelle är otroligt söt och charmig. Jag misstänker att Estelle redan lärt sig hur hon kan linda pappa Daniel runt sina fingrar.

Kommentera