93 skottlossningar i Stockholm hittills i år

INVANDRARVÅLD. Vi skrev nyss om att det varit 102 skottlossningar i Malmö hittills i år. Stockholmarna är inte dåliga de heller. Men med tanke på att Stockholms polisregion omfattar fyra gånger fler människor än Malmö så är det rena rama söndagsskolan i huvudstaden. 

Från januari till den 20 september i år har hela 93 konstaterade skjutningar skett. I samband med dessa har 12 personer avlidit och 29 personer skadats.

”Stockholmarna” verkar sikta bättre än ”skåningarna”. 12 döda mot Malmös sex på färre skjutningar.

Listan visar även att antal gängrelaterade skjutningar har ökat, vilket polisen ser allvarligt på.

– Antalet gängrelaterade skjutningar har ökat i regionen de senaste åren. Den senaste tiden har också antalet dödsfall relaterade till skjutningarna ökat. Det är en allvarlig utveckling, säger Jan Evensson, som leder det riktade arbetet.

 

-Pettersson säger att det är inte mycket att orda om. För varken i Malmö eller Stockholm nämner någon den verkliga orsaken och därmed finns det inga förutsättningar att lösa problemen…

Läs mer på Mitti.se

7 thoughts on “93 skottlossningar i Stockholm hittills i år

    • Detta är en helt missvisande bild. ’Knulla-i-Bangkok’ skall placeras bakom det månghövdade monstret, inte framför. Det är hans agerande – och brist på agerande – som skapat det gangstervåld, som nu raserar landet.

      Efter att ha förstört Försäkringskassan – vilket han gjorde med bravur – fick han uppgiften att förstöra Polisen, vilket han också lyckats med. En mångbegåvad ’hit-man’.

  1. Om Malmö liknar Tombstone med ständig gunfight kan man väl likna Stockholm med Dodge City, staden där sheriffen med död mans hand bor.

  2. Hej på er lyckostar. Hoppas ni får det jätte bra. Vi saknar er alla redan. Vi hörs av. Mvh Mormor och mofi:-) 🙂 🙂

    Skickat från Yahoo Mail på Android

Kommentera