25 thoughts on “Nu är det andra barnböcker som gäller

  1. Kom just på en till som låg och skräpade på den icke-censurerade biblioteks-hyllan : ”Lillasyster gifter om sig”. Perfekt baarnbok 1-9 år.

  2. Och var har Oscar gjort av dom andra böckerna då ? T.ex. ”Faster flyger balkong” eller ”Mullan beskär pullan”.

  3. Jag lärde mig att läsa långt före att jag började skolan, är ganska säker på att jag hade vägrat läsa med en illustration som ovan.
    Vackra bilder / illustrationer lockar till nyfikenhet !

  4. Den bedrägeri feministiska ShekarabiRegeringen får stånd med tanke på kvinnoförtrycket som får etableringsersättning.

  5. Farfar har endast dusch-handduken om höfterna för att snabbt komma till.
    Den där jeppen Oscar Trimbel är en äkta politisk aktivist som jobbat på SIDA i Somalia. Detta passar bokmässe-murvlarna som handen i …….. Aktiviststollen har skrivit fler barnböcker, ex. Farmor är inget spöke där farmor går omkring iklädd heltält.

  6. Med detta så står saken klar. Allt prat om jämlikhet hos feminister och andra vänsterextremister är – OCH HAR ALLTID VARIT – populistiska lögner. Varenda en av bankmaffians ideologier – anarkism, liberalism, socialism och kommunism – är bara dimridåer, bakom vilka djävulska satanister gömmer sig.

    Nu dröjer det inte så länge till förrän feniciernas barnoffer till Baal/Molok också hyllas av barnboksförfattarna. Ungliberalerna har ju redan börjat plädera för sex med djur, incest och nekrofili.

    Kärnfamiljens mångtusenåriga europeiska traditioner och 2 000 år av kristna värderingar av människoliv slaktas nu, när Lucifers omoraliska patrask lever ut sina bestialiska lustar.

  7. Jag tänkte för mig själv att ’förstår dom inte att det är en skämtbild’, tills jag sökte på den och fann att boken existerar… / Man får väl snart stänga ner internet och isolera sig ute i skogen för att slippa se alla idiotier.. Vad har en sådan här bok att göra i ett modernt samhälle? Försöker alla vänsterflummare skicka tillbaka Sverige till medeltiden? Kanske var en dum fråga förresten.. :o/

  8. Är negern bättre än araben eller är araben bättre än negern? Det vet jag fortfarande inte. Och, om negern är bättre än araben är så ock negerbollen bättre än arabbollen? Eller, är arabbollen bättre än negerbollen trots att neger är bättre än araben?

  9. Nu breder svensk censur ut sig, lagar som förbjuder bland annat nazister hur det är med kommunismen är osagt men nu kryper sakta men säkert yttrandefriheten ännu mer i detta land en grundläggande rättighet som Sverige ständigt kritiserar andra länder för att de inskränker eller saknar men framför den egna svenska dörren sopar inte Lövet och övriga partier inom 7 klövern rent !
    Märkligt att SD som tydligen vill kriminalisera nazister inte bjuds till rundabords förhandlingar i att ytterligare inskränka yttrandefriheten.

      • Könsstympning förekommer i Somalia och i andra länder och är kanske normalt för männen där men är inte helt säker på att denna vidriga och sjuka ritual är helt normal för kvinnorna och framför allt inte för de stackars barnen som utsätts för denna barbariska tortyr som bland annat både svenska och utländska politiker kvinnor som män och organisationer i den rika världen ständigt talar om och fördömer utan någon verkstad bara samma upprepningar, vi måste och vi måste bara tomt snack.
        Inte ens om och när detta förekommer i Sverige kan eller vågar folkvalda fega politiker göra någonting inte ens Gudrun S som alltid är så kaxig och stor i orden !
        Alltid ett hyckleri.
        Nu kokar det i SVT, SR och övrig svensk massmedia av antipropaganda riktat högerut i samband med bokmässan den 30 September, tyvärr så pratas det av någon anledning inget eller väldigt lite om vad som kan och kommer från vänster vilket är mycket oroväckande.

  10. Herrrrrre gud, hrrrrrrrchh ! Hur är detta möjligt ? Sådana böcker kommer ut i Sverige ! Och vem f*n är Oscar Trimbel: bokförfattaren, tecknaren eller båda ?

  11. Kulturutbytet sker genom att den svenska/västerländska kulturen byts ut mot det nya ”normala” som propageras överallt, inte minst i skolorna.

Kommentera