11 thoughts on “Kulturuppvisning i Italien

  1. All forskning på genetiska skillnader kallas ”rasism”, ”nazism” m.m. Dessa skiljer sig genetiskt från minoriteten vita människor, en kinesisk forskare har visat att vissa svarta saknar genen för intelligens. SANNOLIKT skiljer sig våra hjärnor åt enormt mycket, speciell araber/mellanösternfolk med extremt aggressivt beteende har hjärnor helt olika våra. FORSKNING FÖRBJUDEN TYVÄRR!! OM det gjordes s.k. MAGNETRÖNTGEN på dessa folkslags HJÄRNOR skulle orsaken till varför deras länder är underutvecklade få en rimlig förklaring. MEN det går INTE det kallar P.K. ”rasism” och ”nazism”…..

  2. En välriktad spark bakifrån så kommer han garanterat att lägga sig på marken from som ett lamm och sedan är det bara att dra väck fanskapet från vägbanan.

  3. Tja, det ser ut som det skulle behövas poliser med rysk utbildning lite varstans i världen inte bara Sverige. I Ryssland vet polisen hur man rensar gatorna från det invaderande packet…

  4. Måste vara en skitnödi muslim som aldrig använder toalett sosseimport o Svensk polis ingen ting händer……..

  5. Han ber om att bli tillfredsställd med en påk stoppad upp hans ändtarm. De som kör förbi väljer att ignorera apan istället för att köra på och förkorta apans mentala lidande.

  6. Inbjuder till en rejäl spark bakifrån mot ”kulorna”. Den skulle säkert fått honom att flytta sig.

    • Hoppas att häxdoktorn ’smeker’ den bessatta krakens hud med brännässlor för att driva ut demonerna.

  7. http://imgl.krone.at/scaled/1540015/vbd641e/630×356
    På söndag träder i Österrike en ny lag i kraft,som förbjuder burka (tält) och annan maskering på offentlig plats.Straffet blir i första hand böter på l50:- Euro(c:a 1500:- SEK),vid upprepat tillfälle c:a 4-15.000:- svenska kronor.
    En godhjärtad inhemsk miljardär som ju jobbar för globaliseringen,har uppgett att han kommer att stå för bötessumman.

Kommentera