Tolv nazister i NMR har gjort militärtjänstgöring

EXTREMISTER. Åtminstone tolv nazister inom Nordiska motståndsrörelsen (NMR) har gjort militärtjänstgöring, vilket innebär att de lärt sig hantera vapen. Det skriver Svenska Dagbladet och Aftonbladet i sin granskning av 84 nazister i gruppen.

Ingen av dem hade någon högre befattning, men de har bland annat lärt sig att hantera det helautomatiska vapnet AK5 och granatgeväret Carl Gustaf, skriver tidningarna.

Det är oklart hur många som redan var nazister då de gjorde lumpen, men en av dem har berättat att han blev medlem i NMR 2008 och gjorde sin militärtjänstgöring i Skåne året efter.

-Pettersson noterar alltså minst tolv vapenkunniga högerextremister.

Vi får hoppas att tidningarna som rapporterar allsidigt och korrekt följer upp med hur många vänsterextremister som har vapenutbildning och hur många islamister som lärt sig göra bomber och köra lastbil…men det är nog inte att tänka på…

Enligt Säpo finns det c:a 3000 våldsbejakande extremister i landet. Runt 2000 av dem är islamister, 700-800 vänsterextremister och några 100 högerextremister. Med detta faktum i bakhuvudet så koncentrerar politiker och media på högerextremisterna som den stora faran…

Hur många islamister kan använda lastbilar som terrorvapen?

24 thoughts on “Tolv nazister i NMR har gjort militärtjänstgöring

  1. Jag kan prata engelska är jag då utlänning?
    Jag tycker thailändsk mat är gott, blir jag då utlänning?
    Jag har inga problem med att en muslim tvättar min bil, blir jag då landsförrädare?
    Blir jag landsförrädare när jag betalar en invandrartjej för kaffet jag köper på hennes Cafe?

    Om man gör si så blir man så? I vems ögon då?
    Vem bestämmer vad som är rätt eller fel?

    Jag älskar mitt land, är stolt Svensk, är stolt över vår nation och anser mig vara patriot men jag är inte rasist och har inget emot invandrare – är jag psyksjuk då?

    Måste man vara främlingsfientlig för att älska Sverige?

  2. Vad är det för nyhet. Nästan alla svenska män över en viss ålder har gjort vad som kallades värnplikt om ni är för unga att veta det. Det var ej förhandlingsbart men straffbart att utebli.

  3. Hur många islamister och jihadister har gjort och framför allt kommer att göra militärtjänst i Sverige?

  4. Det är inte ”Rocket Science” att använda AK 5, GRG m/48 eller för den delen AK 47 för i så fall skulle inte ett enda skott avlossa av nysvenskar eller i muhammedanska länder.

  5. Jamen vad passande. PK har som tradition att vara mest kritisk, gräva och fokusera på de som är säkrast och sällan skapar farliga konflikter eller hot. Får väl se om de tänkte fortsätta med kommunistiska och Islamistiska grupperingar?

  6. Hur många kommunister har tjänstgjort ?
    På den tiden när Sverige hade ett försvar värt namnet och man gjorde sin militärtjänste då vapenvägrade eller totalvägrade oftast folket på vänsterkanten, många av den gick istället med plakat på stan och ropade USA ut ur Vietnam.

  7. Ibland, ja ganska ofta kan man läsa eller höra att unga människor är ”nazister”, fast borde de inte vara döda för länge sedan? Jag menar, ordet ”nazister” hör väl ändå samman med Tyskland under 1930-40 talet och Tredje Riket? Är det inte så att ordet härstammar från en sammanslagning av ”nationalsocialist” och ”zionist”, dvs ”nazist”? Vilket var en företeelse på 1930-talet och inte 70 år senare.

    Det är skrämmande vilken okunskap som råder trots att vi har en skolgång mellan 12 och 20 år!?

  8. Jag har också gjort militärtjänst och förmodligen borde jag om det var idag klassificerats som terrorist. Då gjorde vi nästan alla, utom kronvraken, vår insats för Sverige.
    Vår lön 2,80 per dag, den skyttemedalj jag sköt åt mig inbringade dessutom 50 sköna riksdaler.
    Då hade vi ett Sverige värt namnet och politiker som förde realpolitik utan drömmar om att bli världsbäst på humanitet.
    Märkligt nog styrdes vi av socialdemokrater vilka om de verkat idag skulle ha passat bra inom SD utan att bli hånade för fel värdegrund eller rasism.

    • Fortfarande har väl majoriteten av alla svenska män gjort värnplikt och bör kanske även de betraktas som potentiella terrorister.
      Sedan har vi ju alla jägare… (och som ovan, den stora faran med nazistiska lastbilschaufförer).
      För att göra det enkelt skulle man kunna betrakta alla svenskar som extremister och potentiella terrorister. (undantaget politiker, islamister och journalister naturligtvis).

      Såg Morgan Johansson på TV;n igår där han berättade att han nu vill göra det olagligt att läsa om hur man tillverkar sprängmedel.
      En utredning skall tillsättas!!! (nr. 13795 hittills i år)
      Har för mig att det finns ganska ingående beskrivet i Nordisk Familjebok (förstaupplagan från slutet av 1800-talet). Bör man i så fall bränna (alt. spränga) dylika böcker om man har dem i sin ägo?
      För ett tag sedan ville han väl även göra det förbjudet att skämta om politiker…. – En riktig idéspruta det där! (något som utskrivningsintyget från Beckomberga också vittnar om).

  9. Med tanke på hur ”demokratin” fungerar i Sverige kommer nog nationalsocialism att växa här.
    Bara en tanke.

  10. Inte rasist eller nationalsocialist, men är en frivillig nationalist. Har inte fått lära mig AK5:an som inte fanns då, men Carl Gustaf behärskar jag och en massa andra vapen, – även den ryska Kalashnikov som jag kunde plocka i stycken och därefter foga samman. Men det hände 1962-63 vid Nylands Brigad i Finland…
    / Höga testresultat i problemtesterna och Utmärkt skytt, fick en utmärkelse och erbjöds t.om stamanställning!

  11. Allt högljutt prat om NMR och deras demonstrationer är önskegodis för vänstern och våldsvänstern i synnerhet.
    Det är deras önskemotståndare i synnerhet våldsvänstern som får chansen att ut och slåss samt förstöra halva Göteborg påhejade och försvarade PK journalister.
    I det längre perspektivet så förskjuts de verkliga problemen ut i marginalen och ersätts av några hundra marscherade Neandertalarna.
    Detta är en medveten strategi av hela PK etablissemanget.
    Det dröjer inte länge förrän SD kommer att bli beskyllda av nämnda etablissemanget från högsta ort av komprometterande samröre.

  12. Nu på lördag ska det bli en socialistisk aktion i Göteborg. Att dessa aldrig kan hålla sams inbördes.

  13. Jag har kört mycket lastbil, och gjort lumpen.

    Blir jag nu utsatt för ”oberoende” Expo och kommer kvällsblaskorna hänga ut mig som ”högerextrem”…?

  14. Jag har gjort lumpen…är jag då nazist? 😳

    Ӂsa Romson jag undrar:
    Om jag åker tunnelbana i Tokyo, är jag då japan ?
    En klassiker !!! Bra Jimmie Åkesson 👍”

    Se den gärna på Youtube….så bra, och kolla gärna Åsas självgoda min, när hon sagt: att hon anser att de som åker tunnelbana i Stockholm är stockholmare.

    // Inte nazist, men REALIST !

Kommentera