Hot och våld på akuten i Enköping

INVANDRARVÅLD. Hot och våld förekommer med jämna mellanrum på akutmottagningen på lasarettet i Enköping. Entrédörrarna är låsta dygnet runt, personalen bär överfallslarm och lokalerna är kameraövervakade.

-Pettersson undrar om politiker och journalister är nöjda med mångfaldsexperimentet? År 2003 började jag skriva invandringskritiska insändare och fick naturligtvis kritik från vissa. Åtskilliga gånger sedan dess har jag frågat efter ett exempel på ett land eller del av land där den så kallade mångkulturen fungerar bra. Hittills har jag inte fått något svar…

Mer på Enköpings-Posten…

6 thoughts on “Hot och våld på akuten i Enköping

  1. Nu är det bara att lägga sig och invänta döden hemma om man blir sjuk, för man vågar inte uppsöka sjukhusen för där är det stor risk att man möter just den.

  2. => och ingen vågar erkänna varför och vilka människor det är som misshandlar personalen på sjukhusen!

    Svaret och förklaringen är enkelt att förstå.

  3. Fy attsingen vad upplänningar har blivit bråkiga och våldsbenägna nu för tiden. Jag skäms inte för att vara från Tiundaland, för fram till 1969 behövdes behövdes inte mer än Landsfiskaler och Fjärdingsmän för att hålla ordning i socknarna.

  4. Nog fungerar multikulturen alla gånger! T ex kan folk från Piteå åka ända till sjukhuset i Luleå för vård – och det utan större problem.

  5. Bäste Pettersson,
    Inget nytt under himlen!
    Eftersom jag har arbetat och varit bosatt i mellersta östern så är dessa övergrepp från detta klientel väntat.
    Svenska naiva politiker och ”batikhäxor” svävar omkring och skyller på allt och alla utom den ”Nya adeln”.
    Nu är det ”motorcykelgäng”, rasister och svenska nazister vilka utför dessa övergrepp på akuten, vårdcentraler etc. enligt PK – inriktade ”expretter”!
    Tydligen så är det tillåtet att vara hur korkad som helst bara man till den politiska nomenklaturan, pjuuu!
    När Sverige kollapsar så kommer detta infantila och totalkorkade gäng att skylla på att man fick order från någon högt uppsatt någonstans.
    Det påminner mig om krigsförbrytarrättegången i Tyskland 1946 där de anklagade alltid skyllde på det högsta hönset.
    Men eftersom 87% har röstat för detta så vad göra?????

  6. Mångkultur kan fungera om det är handlar om vettiga kulturer (vilket är det viktigaste).
    Dock även om detta är fallet är det en fördel om kulturerna också inte skiljer sig alltför mycket för att förhindra alltför stor splittring.
    Har jobbat för multinationala företag sedan 1984 med kolleger från säkert ett 100-tal länder, alla vettiga människor (från vettiga kulturer) förutom ett fåtal undantag som ~ alla var personer från muslimska länder.

Kommentera